8

Анонимен

преди 3 години

Интересно, никога до сега не съм видяла реклама на антибиотици или рекарства срещу рак по телевизията, които са животоспасяващи, но тая ваксина, стана най-рекламираната стока на всички времена, с утвърждението че е животоспасяваща.Иронията е, че не можеш да си купиш без рецепта Нимезил, ако имаш мигрена, но това чудо ти го ръгат, дори без преглед, че и по нареждане на правителството.Айде, спрете се!

7

Мислеща

преди 3 години

Прочетете статията и изгледайте видеото, и ако все още искате да се ваксинирате- давайте!https://bgprevedi/young-nurse-suffers-hemorrhage-covid-vaccine/https://bitchute/video/rCrRP2KsVrW0/Между другото, защо не покажат медицинската сестра, която припадна в ефир. Нека да докажат, че е жива и здрава!

6

Ванката

преди 3 години

Със същата тежест ще е и експертиза от Камарата на строителите. Най-добрата препоръка е времето - с десетилетия се проследява безопасност и ефективност. За дългосрочните ефекти няма данни и няма да има следващите 10г. Колкото повече препоръки, "експертизи" и манипулации, толкова повече им нямам доверие!

5

Анонимен

преди 3 години

До 3а ти чете ли изследванията от министерството на здравеопазването на Израел, че въпрки ваксините пак се наблюдава тежко протичане на болестта - що ли

4

Анонимен

преди 3 години

аз с бозта на Астра зенека нема да се ваксинирам ако ще и пари да ми дават

3

до 2

преди 3 години

ти какъв си не разбрах, спец по какво.....защо 4 милиона евреи са решили да се самоунищожат с ваксините....отговири ми

2

Анонимен

преди 3 години

Нещо за Астра зенеката дето я бутате на Данъкоплатците да кажетеНещо за превалиращото полза/риск, както се изразяват цитираните експерти няма ли да кажетеЧеееРискове- очакваниПолза- от съмнителна до никакваА?

1

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата препоръка която може да съществува е - не се ваксинирайте