11

Анонимен

преди 3 години

Масово българина е немарлив - наследството на социализЪма.Тогава не работехме добре, но пак всеки си получаваше заплатата.Ето ви го резултата днес... БКП 76 години "възход" - Ураааааааааааааааааааааааааааааа!

10

Анонимен

преди 3 години

Аз пък мисля , че виновните ще се разминат даже и без глоба! Като знаем качеството на работа на Каскета вероятно ще обвинят някой багерист или общ работник, колкото да тушира общественото недоволство. Истинските виновни вече ни прочетоха декларации, че са невинни /Юрданка и сие/ Тях няма да ги закачаме, естествено. А що се отнася до тези, багеристи и работници, които Каскета обвини, тях пък съдът ще ги признае за невенни..И така накрая "виновен" ще остане този който е загинал

9

Анонимен

преди 3 години

Не само работникът, свързал кабела и неосигурил изолацията му, но и други лица с тяхната немарливост имат връзка със ситуацията///А , значи ако с пистолет застреляш някой, то виновни ще бъдат и тези продали пистолета, виновен ще е този който е издал разрешително, а защо не да изкарат виновен и самия производител на пистолета?

8

ел безопастност?

преди 3 години

Всяка дума от ОТ, сегашният ЗБУТ и правилници са написани след инциденти и смърт. За жалост у нас е по-важно да се носи каска, но рядко да се работи с "акъл" под вещ надзор на опитен инженер. Когато работих в една бивша фабрика, имаше желязно правило-всичко над плочки/стени и излазите до машините се полага в МЕТАЛНИ тръби. Захр линии бяха вдигнати на 3,5м върху скари, т.е да няма достъп до каквито и да е кабели. Това с пластмасовия шлаух е отбий номер работа!

7

Анонимен

преди 3 години

Случая може да, се реши просто ако е имало камери на болницата или някъде наблизо и се прегледат записите ще се установи какво е станало .. случайно е станало при условие че там минават сумати хора

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

НЯМА ДА СА САМО ГЛОБИ АМИ И ГАЛЕНЕ С ПЕРЦЕ

5

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам, продажни журналисти! В този сайт има всякакви теми, дори и за това ***, но нарочно НЕ сте писали Тема и новина, свързана с днешния тъжен за Българската история и народ ден! Днес, на 18 Февруари се почита 148 години от смъртта на българина родолюбеца йеродякон Игнатий Кунчев,почитан и като Васил Левски! Нито една статия за него в този сайт и в жалките, продажни бг телевизии!

4

Анонимен

преди 3 години

Какво се получава:Медиите написаха всякакви теории за смъртта на Людмил, а семейството му се ядосва на тези наистина нелепи теории, а после искат оставка на кмета на цяла София ?!Мъката им е огромна и разбираема, но кмета на София не може да е виновен за 2-3 млн кабели в цял град.

3

БХК

преди 3 години

са опитни адвокати. Ще има осъдени.

2

Анонимен

преди 3 години

Какво славянско име е Людмил ?Такова племе няма и не е имало. Руснаците го измислят преди 180 години.Жалко за детето и семейството им.

1

Анонимен

преди 3 години

Масово българина е немарлив - наследството на социализЪма.Тогава не работехме добре, но пак всеки си получаваше заплатата.Ето ви го резултата днес...