42

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-бжързо се отървем от *** съюз и агресорите от НАТО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.Другото е лъжа и измама.

41

Обективен

преди 3 години

Хайде тикво,изкажи се обективно. Много беше активен за ареста на Навални . Смъква си гащите и се обръща на запад,за да видят краварите колко е послушен.

40

Анонимен

преди 3 години

Испания да пусне рапъра незабавно или санкции до дупка!Мъча се да направя паралел с Русия, ама не! Срещу Русия 1001 последна европейска санкция!

39

не може да бъде!

преди 3 години

Сега ЕСПЧ трябва да напише светкавично постановление за освобождаване на рапъра!?Но понеже съм убеден ,че това няма да стане,ще се опитам да разбера какво е искал да каже рапърът Хасел в една своя песен с име "Democracia,su puta madre".Струва ми се,че името на песента е.....интересно,поне за тия дето разбират испански!?

38

питам

преди 3 години

Защо ЕС не се сезира за случващото в Испания,А за руснака Навални орева света!

37

Янков

преди 3 години

А у нас кога?

36

Анонимен

преди 3 години

Руските изтривалки тук сериозно ли си мислят, че някой се впечатлява от престореното им възмущение, което си е чисто тролене?Не може да са толкова глупави, нали?

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя рапър ли е какъв е се хвалел, че е Сталинист.Все едно някой да се хвали, че е нацист.Даже нацистите избиха около 8 милиона душиСталинистите 20 милиона.

34

Анонимен

преди 3 години

Алооуууу ЕС ,в Испания милиционерите могат да бият ,в България могат да бият и пеят , в Русия не могат ?! От къде на къде бе мушмуроци от среден пол ?

33

ЕВРОПАТА

преди 3 години

това става в ИСПАНИЯ, не на Северния полюс. Нещо сте много глухи и сляпи. Избирателно. Я да видим 20 посланника да отидат да извадят арестуваните от ареста

32

Хахаха

преди 3 години

Сега санкции за Испания-хахаха.Модерна "демокрация"?! Веднага да се защитят правата на човека-да ви .....

31

Анонимен

преди 3 години

очаква се Сорос да прати активисти-анархисти с плакати #IdiotLivesMatter

30

Анонимен

преди 3 години

Отзиви от ЕС и САЩ?

29

Анонимен

преди 3 години

П.С. "Лавров харесва това" :) Той като им разправяше на пресконференцията с Борел, че малко прекаляват с мрънкането за Навални, ония не му вярваха. Вчера испанската полиция е извадила окото на някакво момиче. Протестите са буквално смазани. Ония в Русия само ги арестуваха и после нищо. Сигурно са набили някой, естествено, но надали са използвали звучкови гранати и газ и гумени куршуми. Не за друго, щото нямат.

28

Анонимен

преди 3 години

Имаше предишна условна присъда за нападение над журналистка ако не се лъжа, и още един куп други. Той просто има хиляда условни, което не би трябвало да може да се случи, ама явно в Испания може. Трябвало е да го вкарат в затвора доста преди това. Но явно в Каталуния нещата се случват по различни начини. И сега реално присъдата също е някакъв вид гавра, защото ако беше само за подкрепа на тероризма и подбуда към насилие, може би нямаше да породи тия протести в цял свят.

27

Анонимен

преди 3 години

Въпросният рапър има повече присъди и от Навални. Май бяха към 9. Обаче последната е върховна тъпота, защото включва "обида към короната", което е най-разпространяваната версия на присъдата срещу него и просто не мога да си обясня с кой акъл от обвинението са го включили това. Но основното обвинение е май включваше, че се е постнал снимка на терорист и е написал, че го подкрепя. И естествено, че е обяснил подробно колко мрази полицията в туитове. Като цяло тъпо обвинение и закъсняла присъда.

26

Хаа

преди 3 години

Какво насилие, каква липса на демокрация. Да не би Франко да се е върнал. Къде са хелзински комитет и организацията за защита правата на човека? ЕС да се събере веднага и да наложи санкции на Испания.

25

Анонимен

преди 3 години

ЕСПЧ? Пабло? Навалний?От съда дадоха самозащитата на Пабло. Обвинението също бе дадено. Момичето с избитото око също дадоха. Но Еспо полицията по закона е избила окото на момичето.И къде отиде героизма на Навалний. А сиплън шиит, обикновеуековно отлайнян тип.Кой руснак ще гласува за Навалний? Самият Навалний няма да гласува за себе си (ха ха ха) пощемуща он зазаданений.

24

Охо бохо

преди 3 години

Нали фалшивия ес бяха против насилието към мирните протести Едно говорят а друго вършат ПРАВЯТ се на правораздавателни организации

23

Анонимен

преди 3 години

До 23:Това да не ти е процеса "Навални" че да се включват дипломати в протеста :)