5

Анонимен

преди 3 години

Колкото и препятствия герберугите да слагат,българите от чужбина ще гласуват и то против тях.Аз няма да си дойда за Великден,но ще отида да гласувам дори ако трябва да пътувам 200км.в една посока.Тук поне може да се придвижвам свободно.Ако не бяха усложнили нарочно предизборно влизането в България,тогава щях да се прибера и да гласувам срещу ГЕРБ на място.Който мрази тиквите и не ги иска във властта,винаги ще намери начин да гласува срещу тях,колкото и да искат да попречат

4

Анонимен

преди 3 години

Анисия, какви са тези граждани бе? Ние селяните какво ще правим, ще гледаме града през крив макарон ли! Стига писа глупости, уточнявай се! Пак си бързала за кафето.

3

гербисто-патриот

преди 3 години

Браво. време беше и при нас да се въведе това изискване за тест, само ние бяхме останали като един разграден безстопанствен и изоставен двор всеки да минава и заминава и да сее заразата без контролно. Който иска да идва, първо да се тества, навсякъде по белия свят е така.

2

Анонимен

преди 3 години

Това заради изборите ли го направиха от ГЕРБ?За да не могат българските граждани да дойдат в България за 4-ти април да гласуват против ГЕРБ?От началото на пандемията досега това е първата подобна заповед!

1

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези граждани със задължителен PCR, след като изрично беше заявено, че PCR може да се направи и след пристигането в БГ.