9

от стария Русчукъ

преди 3 години

Ако се отбележат с кръстове местата на катастрофите по този път през последните 30+ години, горите отстрани ще са по-редки.По инциденти и смъртност вероятно е равен на А1 в Германия от Мюнхен до Хамбург.Път-убиец!Бъдете винаги нащрек и спазвайте голяма дистанция!

8

Гошо

преди 3 години

Това е Своге 2,3,4,5,просто не е за вярване...!

7

Анонимен

преди 3 години

Тук пише,че единият е загинал на място.По новините казаха,че са откарани в болници...

6

Анонимен

преди 3 години

Отвратителен участък!Пълно е с пияни турски и мамалигарски каруцари! Дори и да спазваш правилата, пак може някоя пияна турска или мамалигарска гарга да те отнесе.Крайно време е да се направи нов път!

5

Анонимен

преди 3 години

До ПффффЯвно не четеш. И там ще се прави скоростен път. Е, ако остане на власт. Ако го бутнат няма да се разберат кой колко да открадне и проекат ще умре. Или ще го направят "олекотен" като Чирпан-Стара Загора, и47587ли София- Долна Диканя.

4

Пфффф

преди 3 години

Така ще е, този път е пълен с трафик, всички камиони от Дунав мост минават по него. Оня еднокнижник обаче няма да се сети да го разшири, да направи трасе само за товарните автомобили, а се занимава само с пътищата от София до морето. Не, че и тях ги е направил, де, то покрай това пълнене на чекмеджета е ремонт на ремонта на ремонта постоянно...

3

House M.D.

преди 3 години

"въпреки усилията на лекарите"Правилният израз е "поради усилията на лекарите".

2

ирония

преди 3 години

Борисов е виновен, защото шфьорите карат, като луди. Оставка веднага.

1

сигурно

преди 3 години

Миг невнимание и за цял живот умрял !!