11

факт

преди 3 години

Подавайте силни сигнали с бомби, гранати и ракети... Вие си знаете по кого трябва да се целите с тежката артилерия.

10

Анонимен

преди 3 години

Софиянеца лежи и чака все друг да му свърши работатаПодавайте сигнали, не може един районен кмет да види това, което могат да видят 1000 граждани от неговия район.

9

Анонимен

преди 3 години

Това не е Младост 1, а Мусагеница - не че има някакво значение, но е хубаво като се пише, да се проверява. Иначе такива шахти явно има на много места. Жалко, че трябва да се случи нещо, за да се обърне внимание.

8

Анонимен

преди 3 години

А защо чак сега казвате за тези стърчащи кабели ?!Нали уж сте добри граждани бе ?!Кой ги остави да стърчат - добрите професионалисти, нали ?Е, защо не обвинявате тях, а кметства, Парламент, Държава ?Вие къде подадохте сигнал и кога ;)

7

Анонимен

преди 3 години

На кой му дреме. Още никой не е умрял, значи не е проблем.Само да не умират преди изборите. След това може.

6

Анонимен

преди 3 години

Всичко е от лошото възпитание и лошата семейна среда. Немарливостта в едно общество прераства в много голям проблем с времето. Нашенецът в много случаи е ударил през просото. Така няма да стане, но това са фактите.

5

Анонимен

преди 3 години

Полицията да си свърши работата. Да разплете случая . После всички виновни безхарни нали съграждани в общината да отиват в затвора. Не само да се крият зад Борисов, Фъндъкова, или друг . Всеки редови служител трябва да разбере, че държавната работа е отговорност. Кой остави незаконни бараки на тротоара? Колко години са там? Кой е вземал подкупи ? Искаме отговори от полицията и данс

4

Надежда

преди 3 години

До Анонимен "По български, трябва да се случи трагедия, за да се види на колко места в града има занемарени работи. Никой не прави проверки дори при сигнали."В допълнение - а има хора, на които това им е работата. И си седят някъде там и си взимат заплатки - сладка държавна работа. То за всяка сфера на дейност е така.

3

1234

преди 3 години

Разбити шахти в България е като има ли прах по улиците..... Ние сме разбита държава от 1878 някъде.... Това е мнениетонна всички чужденци и са прави нашето мнение е същото. Тоя ЕС е голяма работа нали?

2

ПОЛОВИНАТА СТЪЛБОВЕ

преди 3 години

за улично осветление в София са опасни. На височина 40-50 см има отвор за достъп до жиците, обикновено прикрит с парче ПВЦ тръба, вързана с тел. Защото металните Ц.то ги окраде още 90-те. На много и това липсва. Хорат са свикнали с това безобразие, тогава не им беше до това, на отговорните - бившия кмет Борисов и сегашния Фандъкова даже не им минава през ума. На ТИКВАТА главната и най-важна цел беше да вземе бизнеса с *** от ВЪЛКА - все пак това са над 1 млрд лева за свои хора

1

Анонимен

преди 3 години

По български, трябва да се случи трагедия, за да се види на колко места в града има занемарени работи. Никой не прави проверки дори при сигнали.