270

Абе

преди 3 години

Я северномакедонските непросветени съседи да се потрудят да научат що е туй нещо - вестник ''Български доброволецъ'' ! А добре ще е също да прочетат Устава на техните комитети, още от 1896г. !

269

Аз

преди 3 години

До Халит Мехметов Що, бе, халит? То и турци и Турция е нямало до 20 век, ама България е имало. Добре, че се появи един Ататюрк да ви изкара от средновековието-и все още не напълно. Българите били изчезнали за добро, но за зло пък се появили турците. Кажи, с коя държава няма проблеми Турция? Няма такава!

268

Мизиец (от Мизия)

преди 3 години

И Сърби и Гърци са ни предлагали да си я поделим и естествено не сме се съгласили, защото географската област Македония е Българска и пак ще бъде! (справка- Ванга)

267

Инат шоп

преди 3 години

Докато Белград командори македонците ще си седят у *** на Европа.

266

Ще чакат

преди 3 години

Ще чакат още много докато влязат в ЕС.Тия еничари не хора.

265

Българин

преди 3 години

Защо ни занимавате с тия родоотстъпници? Да стават албанци като искат!

264

Анонимен

преди 3 години

290 Александър Македонски е грък. В древността гърците са имали няколко държавици, градове-държави т.н. Те често са воювали помежду си, предимно, за да си поделят пазарите. Островният характер на територията им, е една от причината за тяхната разпокъсаност.

263

Анонимен

преди 3 години

284 И какъв си станал, Сърбия е руска база на Балканите, зарината с китайски пазари със стока, със съмнително качество. С осъдени в Хага, всички сръбски генерали, за престъпления срещу човечеството, напусната от "братските и единни"югославски народи,смалила територията си. Молеща ЕС,за пари, стоейки в чакалнята за членство, без да помръдва напред.

262

Сашо Димов

преди 3 години

До всички гърци , Александър Македонски не е грък.Той завладява и покорява гърците.Гърците са олимпийски шампиони по кражба на чужда история, най-вече Българска.Какви са тези Алемски игри,предходни на т.н.Олимпийски игри,Ами Български.

261

то имаше война, №288

преди 3 години

когато НАТО се намеси да спре престъпленията на сръпските орди на Милошевич буггарските комунисти снабдяваха сръбските главорези с оръжие, петрол, храни и медикаменти. Та тогава хърватите и босненците отхвърлиха игото на сръбските окупатора, а благодарение на 10,000 америкснска войска която САЩ вкара в Македония сърбите не успяха да изколят българите там. Западните покрайнини с надежда чакаха България да им помогне и те да се освободят, но Русия заповяда на БКП *** да помаган на Милошевич

260

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Пределно ясно е, че главатарите на Титовата-Коминтерновска Македония нямат намерение да се откажат от измисления си език, от измислената си държава и от измислената си идентичност.Ясен става и пътят им за влизането в ЕС, което явно ще стане след предстоящата космическа война, която враговете на Свободния свят ще започнат и след като бъдат сразени от космическа Америка, Вардарска Македония ще бъде върната на България. Така българите там ще се спасят от титовите ***, но и стават европейци.

259

Еха

преди 3 години

Аз съм от Македония и не бях чувал за трибуна.мк.Ще я разгледам тази трибуна.Тя е можеби от тези на Орбан,приятел на Каракачанов,Мицкоски и Бойко. Поздрави до всички Българи и Македонци с едно наздраве и обичайте се и не се впечатлявайте на статиите създаващи омраза,без значение къде са публикувани. Не се знае кой ги поръчва и с какъв произход е. Плащат им и те пишат.

258

Анонимен

преди 3 години

България изгуби де-що има. Източна Тракия до линията Мидия-Енос. Цяла Егейска Македония, Вардарска Македония, Западните покрайнини с Пирот ,Ниш, Поморавието, Северна Добруджа. Абе изобщо окълцаха ни като с каластирка. Ся ще хванеме некому за пръста. Айде налягайте си парцалята...

257

Анонимен

преди 3 години

*** Фердинанд искало да влезе на бял кон в Цариград------И какво, лошо ли е това?Сега нали имаш излаз на Бяло море без ограничения?

256

Анонимен

преди 3 години

Сърбите са били незначително племе, което е пасло *** през Ранното Средновековие, когато българите са имали държава и писменост------Така е, но се гледа не какъв си бил, а какъв си станал.

255

анонимен

преди 3 години

Што па требе да ви даваме, измислени македонци?! Хулите ни, обиждате, ама "требе да ви даваме"! Ай, сиктир!

254

Радо

преди 3 години

СМ е под руско/сръбско влияние.Целта е да ги вкарат в ЕС като техен сателит.Ние обаче се изправихме неочаквано на пътя им.Ако се съгласят на нашите искания ще им падне влиянието чувствително А и трябва да се откажат от измисления език и история Да пуснат българско икономическо влияние и бг медии.Но най вероятно накрая ще се съгласят на всичко А като влязат в ЕС и станат равноправни.Ще търсят начин да спрат българското влияние.Важно е нашите така да ги обвържат с договори че да не могат да мърд

253

Анонимен

преди 3 години

Македонските медии мълчат и не съобщават, колко помощи е получил северомакедонския народ, в пари, къщи за социално слаби, медицинска апаратура, храни , училищни пособия, от България и частни дарения от българи. Те надхвърлят половин милион, само за две години. В пика на пандемията, българските дипломати съдействаха с логистика и авиопревоз, 20 000 северомакедонци, да се приберат вкъщи. За дигнаха завеса в медиите, са виновни скопските политици-сърбомани,слуги на Москва.

252

Анонимен

преди 3 години

277 Много архитекти, администратори и военоначалници са били наемани в Османската държава, от българските земи, както и от други народи в Европа. Много султанки,които са раждали султани, са били българки, украинки...

251

Анонимен

преди 3 години

277 Османците се възползват от бушуващата тогава чума, от отслабената от сърбите царство на полубългарина цар Душан,просъществувало 14 години и нахлуват в Континентална Европа,едва през 14 век. Те са смес от многобройни азиатски и арабски племена. За нация и етнос най-малко имат право да говорят. Обединява ги само ислямът. Те са вандалите на Европа, които превръщат най-голямата християнска катедрала Св.София, в джамия,защото по това време не са умрели да строят. Намали са българи в държавата си.