201

до 216

преди 3 години

Не,че ГЕРБ са идеални,а защото като чуя за БСП и веднага като плашило виждам Жан Виденов в цял ръст! Ужас-185 см висок и 53 кг!!!!Та ако БСП дойде на власт всички ще сме по слаби от него,а който не успее да избяга от страната,ще е по системата 4х2х4/2.За по ясно ще кажа направо 2х1х2 и преминал откъм корените на тревата.От БСП имам по голям страх,отколкото всички евреи от Хитлер.

200

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно мнозинство за Герб! Само така ще успеем завинаги да изгоним руските окупатори.

199

ОСТАВКА

преди 3 години

НА АЙЛЯКЧИЯТА -ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!

198

Стела

преди 3 години

Тази борба с корупцията по високите етажи на властта се изучава в магистърска специалност в СУ.Един от преподавателите е Александър Томов. Той знае как

197

Анонимен

преди 3 години

Корумпиран псевдопрезидент, с корумпирани съветници, издигнат от най-корумпираната столетна партия БКП/БСП, няма право, да говори за борба срещу корупцията.

196

Анонимен

преди 3 години

С нескончаеми сухи, банални клишета напомнящи Устава на БНА - за "прозрачност", "отчетност" и "отговорност", които изисква от другите, а сам погазва, Радев бетонира "модела". - Къде е "прозрачността" на Фигуранта когато лобираше за "Грипен" ?- Къде е "отчетността" на държавния глава за месеци наред писане на "Конституция"- Фантом ?- Къде е "отговорността" на действащия държавен глава когато организира метеж срещу държавното управление и с това докара страната на ръба на гражданска война ?

195

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Знам че съм га ден и гь он су рат,ама ко да са прай?85%овите и измислените виртуално десни,псевдо умни и псевдо красиви *** избраа и мноого *** излъгааа?!Да ви кажа, повервах си много и затуй чопля темата за корупцеата.Викам си щом мен,дет си уредих любовницата на две места пари да взема и със служебен апартамент,*** избраа ем бе цилете,ще са кра де яко!*** ние тъй!Ние дубре с корупцеата,щот ГРИПЕН а И ГЕШЕВ ми дишат във вратъ!Ногу са нервя,правя прос то тии и го раздавам душманин на блатото!!

194

Фигурантът

преди 3 години

Българското следствие и прокуратура се занимават с него и съветниците му, ОЛАФ също, а той тръгнал да пита партиите дали са готови за борба с корупцията!?Ами те от него и обкръжението му трябва да започнат!

193

Зоро

преди 3 години

Имаме сили да те пратим в забвение завинаги!!! И теб и противната ти метреса!!!

192

Анонимен

преди 3 години

А ТОЙ ПРЕБОРИ ЛИ КОРУПЦИЯТА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО- ОЛАФ КАКВО КАЗА!?

191

Анонимен

преди 3 години

БКПто пита има ли честни партийци?? НЯМА!!!!

190

Ура

преди 3 години

Правец и Ведраре няма да посрещнат фигуранта,защото генерал Деса ковитясала та *** е под карантина 10 дни

189

кажи си Румене

преди 3 години

Този хубавец може би си мисли че ние не помним че Станишев уволни Корнелия Нинова за корупция. С нея ли смята да сменя модела на управление?

188

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът ли пита или Кукловодите му? Това е по-важният въпрос.

187

Мяу

преди 3 години

Струва ми, че Радев задава риторичен въпрос.

186

Тонката

преди 3 години

Значи гледаме тук Порто-Ювентус,но ше напиша един последен пост:):):):)С кандидатурата на Цецка Цачева,Бойко ако не друго му изкара на Фигуранта с тази18000лв месечна заплата някъде към 1000000лв и после солидна пенсия:):):):)Целувай ръка на Бойко бе Фигурант:):):):)

185

яяяяяяя

преди 3 години

А в призиденството пита ли .Или там ......не ме питайте.

184

Марин Русеборн

преди 3 години

До КОЧ, моч. Питащ ***!Убирайте си кришите от България. Вие сте точно за Европа и Барцелонс- точно след всшата Тиква, Мутра, Буда, Сикаджия. Марш от страната крадливо племе че да се оправи страната!

183

Анонимен

преди 3 години

комунистите пак се надигат за да крадат народа и каквото могат.ако трябва да се мери корупция - шампиони по корупция бяха комунистическите режими.там корупцията беше една непрекъсната кражба.затова си отидоха.това го чака и Китай.

182

моч

преди 3 години

Не куц кон , не дръгливо магаре , не калпав коч , кух дънер да бяхме избрали за президент щеше да неизмеримо по-подходящ и далече по-полезен в сравнение с това спечено и злобно недоразумение.