8

анонимен

преди 3 години

Такива ненормалници трябва да си намерят майстора и да ги прати в травмологията където им е мястото и не е излекуван в психиятрията.А ко беше наранил жената да абортира никаква отговорност нямаше да му бъде търсена защото не е вред с главата само як бой за такива ***.

7

стоян

преди 3 години

София е залята от психичноболни хора.Особено в градският транспорт е нещо страшно.Но какво да кажем след като за премиер имаме една психичноболна мутра.На 4-ти трябва мощен наказателен вот.

6

Анонимен

преди 3 години

Тези случаи тепърва ще зачестяват. Прави ли ви впечатление, че дори в този форум има психично болни хора (толкова болни, че са дори неадекватни и пишат тотални глупости тип - пернишки сектаи, микровълнови оръжия и т.н.). От друга страна предпочитам тези хора тук да си изливат лудостта отколкото навън.

5

112

преди 3 години

Докога психично болни ще са извън балнични заведения? Докога невинни хора ще са потърпевши от безнаказан агресивно държание на луди? Да си луд се оказва привилегия. да си нормален се оказва твоя лична драма. Щом не са го излекуввали напълно, значи не може да е на свобода. Прибирайте си лудите и ги лекувайте! Ако нещ се случи с бебето,кой ще е виновен? веротно жената, защото по това време е била напътя на лудия, нали?

4

аз-ът

преди 3 години

абе тоя лудия рано или късно ще попадне на някой по-луд от него. И ще го вииш как още на следващия ден ще "оздравее". И повече няма да напада. Въпроса е да срещне правилния "доктор".

3

Факт

преди 3 години

Така е при демокрацията - психичноболните размахват юмуруци, вместо да ги лекуват където трябва.

2

Социален инженер

преди 3 години

Вероятно не е мюсулманин. Ако беше такъв, за него щеше да се каже че е ислямистки терорист.

1

Анонимен

преди 3 години

Да не е бил Агент Буда?!