48

Гулю

преди 3 години

До: номер 43Е баба ти как да не е летяла? Като яхне метлата, и стой та гледай!Не се подиграва на баба му. Ако наистина е летяла колкото Гагарин то този коментиращият е от потекло на вещери.

47

Анонимен

преди 3 години

До: номер 43Е баба ти как да не е летяла? Като яхне метлата, и стой та гледай!

46

Анонимен

преди 3 години

До: номер 48Да, със Джордж Клуни. На английски заглавието на филма е "The men who stare at goats".

45

някой

преди 3 години

Това което пропуснах да спомена е, че съм чел такъв научнофантастичесн роман.В него са включени именно такива феномени като "дистанционно наблюдение".Много фантастика, малко наука!

44

някой

преди 3 години

Това са пълни глупости на търкалета!Програмата се казва Stargate Project и това което не се споменава в статията е, че тя е закрита още през 1995 година с резолюция че няма никакви реални резултати!Много по-интересни са днешните научно-технически разработки, част от които разработват средства за четене на мисли, интерфейси от типа мозък-машина и подобни.Вече се продават дронове, контролирани с мисъл. А представете си военните разработки какви чудеса правят! Например управление на изтребител!

43

Анонимен

преди 3 години

Айнщтайн каза, че такова понятие като "време" не съществува в реалността а е създадено само за човеците за да могат да изчислят колкто още им остава да живуркат на планетата - та в този ред на мисли, как така ще пътувате във времето господа магьосници? И мъртвите ли ще върнете към живот? бухахахахаха

42

Анонимен

преди 3 години

То има и филм за това, казва се ,"мъжете, които се взираха в кози", или иначе казано как безумно се харчат парите на данъкоплатците.

41

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е в стил вестник Шок , НЛО или Знахар.

40

СССР

преди 3 години

До Рушофилски тролС много древни представи си,приятелче!

39

A3

преди 3 години

stargate seriala ne go li sprajaha predi 10tina godini shtoto e mnogo tap. zastho si mislijat che asko sega go restartirat shte e po-razlichno?

38

Анонимен

преди 3 години

До 49 АнонименВземи пси и втората "доза" за да полетиш

37

Анонимен

преди 3 години

Упааааа ! Уткрих америка ! С тая програма са "кацали" на Луната некога щото иначе и сега хне можат да кацнат

36

ПсихоЛунатик

преди 3 години

Аз като си помисля, че в левия джоб имам 5 кинта...бръквам и не намирам нищо! Извод:.. Снощи жената пак ме е преджобила!

35

Додо

преди 3 години

Мислиш ли, че дори и един нормален човек ще загуби 10-15 минути от времето си, за да прочете тези вербални диаpии, които преписа отнякъде и изсипа тук? Честно...

34

Анонимен

преди 3 години

"Но тук нещата стават малко хлъзгави."Те са толкова хлъзгави, че накрая разсекретяват доклада - защото никаква практическа полза, изглежда, не може да бъде извлечена от тази мета-психо-пара разработка. На теория съм извън времето и пространството и господар на вселената, обаче като се събудя, краката ми отвити, а джобът празен.

33

Анонимен

преди 3 години

5G е точно такъв експеримент, не случайно го разсекретяват точно сега.

32

ГосТ

преди 3 години

Иначе, за пространството разсъждава украинец. Като не искате да ги наричате руснаци. Не знаете за кой става дума нали ? Хахахаха Човек може само да се забавлява с простолюдието.

31

ГосТ

преди 3 години

Айде бе ? У сащ създаден първоначално ? Паскал,Лайбниц и след това Атанасов ,а преди това - Поднебесната.

30

Анонимен

преди 3 години

Руснаците спят в луксозни СПА центрове, краварите спят по кашони на земята, а около тях се търкалят празни шишета от ферментирало уиски менте.

29

Рушофилски трол

преди 3 години

руснаците са много напред..........в глупостта си, простотията и най- вече в спането върху печките с квас в ръка.