20

ОСТАВКА

преди 3 години

НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!

19

Хал хабер си няма

преди 3 години

завалията защо е наложил вето.Надува се и не се усеща,че той е жалкият Фауст,а зад гърба му прозира червеният Мефистофел,който го манипулира и го карада изглежда смешен,неподготвен и некомпетентен.Сивите му кардиналисъветници въртят своите игри.Той смята,че имат единство на интересите,нов действителност имат моментно съвпадение,което скоро ще се разпадне.Итогава всички ще разберат,че царят е гол откъм интелект и смята,че сме вказарма,а той е старшината.Ще наказва,че чепиците не са лъснати.

18

смях в НС

преди 3 години

фигурант ветов си е фигурант ветов .

17

Анонимен

преди 3 години

Че то юристи в Народното събрание няма.Какви закони искате?

16

SWAN

преди 3 години

Така е, щом системата представлявва и двете страни, нормално е да става винаги каквото тя поиска! КАК - ами като отнеме всички права на представляващата гоите страна... А гоите нека се надяват! А, и да ходят на избори... за по-малкото зло :)

15

от Румен Радев ВЕТОТ

преди 3 години

до Румен Радев ВЕТОТО чупи рекорди, спира 28 закона за 4 години.Ми Сарвул, това са все закони, които ни разкатават мамката и хунтата, която уж трябва да ни обслужва интересите си ги глсува за собствено удобство.

14

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев ВЕТОТО чупи рекорди, спира 28 закона за 4 години.

13

Но сенс

преди 3 години

Хахаа..тия цял народ иска да ги избие,те ми се правят на законотворци..

12

House M.D.

преди 3 години

Камелийче, Народното събрание отхвърли ветото, а не го преодоля. Погледни в Тълковния речник какво означават тези две думи.

11

къш Фигуранте !

преди 3 години

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа изключително безсмислен и неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на пазар. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

10

ГЕРБ=КРАДЦИ

преди 3 години

Застроиха всички градинки, а сега са открили, че могат и още да доближат сградите до улиците. Че за какво са им на софиянци тротоари. Да си стоят в къщи. Само ходят напред назад и викат срещу Бащицата

9

Калеко Алеко

преди 3 години

Румен-Ветото за пореден път е демонстрирал своята протоколна функция, с поредното си кухо вето с което пак е напомнил за своето съществуване и ролята си на Нищоправец ... !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Тоя Рублев да каже колко сложи в офшорката - парите, които Путин му даде чрез Божков да свали правителството.Ама няма скрито покрито, всичко ще излезе наяве един ден.А да реве срещу мутри, които не са от БСП много може.

7

А

преди 3 години

Рундю нищоправеца с това ще се запомни - вето,вето,вето и нито едно не минало срещу 15 000 месечно,баламурниците нека ходят да подскачат по площада.

6

ДДРОнег

преди 3 години

Вето на президент може да мине, само ако са от една и съща партия !!!Радев пуска вето , което всички знаме, че няма да мине, но по-добре да го пуска, да се знае, че герП имат няк'ва опозиция !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Едва ли някой от тия безгръбначни охлюви даже чете текстовете на това, за което гласува..

4

ИЗБОРИТЕ НАБЛИЖАВАТ

преди 3 години

Края и те го виждат затова бързат да си уредят имоти по ЗУТ така, че съда да не може да ги развали и през това време да застроят градинките между блоковете

3

ГЕРБ като СДС

преди 3 години

След тях ПОТОП. Крадене до дупка, т.е. докато са на власт, че скоро щяма да ги има като партия. Само колективни игри в отбора на затвора

2

Анонимен

преди 3 години

за пореден път показа, че гербавите са се самозабравили се мутри, на всичкото отгоре са нагли и изключително прости.

1

Хммм..

преди 3 години

Ветото на пингвина пак ли отпадна?!