33

Анонимен

преди 3 години

Важно е някой да води персонална отговорност, а те измислиха разследващия ГП, да бъде назначаван от компрометирания ВСС и ако има дело, то да се гледа от Политическия Специализиран съд. Както обикновенно, пак се подиграха с българският народ и замазват очите, че правят нещо. Оставка !

32

Анонимен

преди 3 години

Когато разследващия главния прокурор се окаже и той от ГЕРБ , какво ще искат тогава БСП и Радев ?

31

Анонимен

преди 3 години

А прокурора, който разследва главния ще го разследва ли някой ?Трябва и над него да има разследващ.Ха ха ха. И до кога така ?Докъто изберем нашия човек.

30

Sk

преди 3 години

Ами то е ясно. НС към Президента:Съгласен или несъгласен, ние си приемаме каквото си искаме. БКП заложиха това положение още през 1989г. То им е удобно и досега. Ето какво правят фалшивите избори.

29

Койчо

преди 3 години

На този прокурор името ще е петьо еврото

28

Анонимен

преди 3 години

За какво ще разследва? Трябва да даде план-програма за какво иска да разследва.Мързеливец и бездеен *** на висока заплата и без работа не щем.

27

А за фигуранта....

преди 3 години

....кой....

26

Анонимен

преди 3 години

Какво ще е първото разследване?Дали ще е мързелив и бездеен?За заплатата си трябва нещо да разследва всеки ден.

25

Анонимен

преди 3 години

Ще му казват "Бавачката Макфий", "Ангел-пазител" и пръв адвокат на главния.

24

Анонимен

преди 3 години

още един чантаджия с екип,охрана и огромна заплата и бонуси дето народа трябва да издържа....

23

оф омотах се

преди 3 години

А ще има ли прокурор, който разследва разследващият прокурор който разследва главният прокурор?

22

(-_-)

преди 3 години

Ми то така може да навържат 20 прокурори да следят един друг и квоо?То цялата система изтъкана отгоре додолу в корупция, те още един марионет ще прикачат.. Тури му пепел!

21

Сата НАТО

преди 3 години

Пълно мало умие е тази длъжност и подигравка с базовата човешка логика. Те така още повече го бетонират. Сега като се наговорят Главният и По-главният, не можеш да ги мръднеш.

20

мислител

преди 3 години

Не, че ме интересува, но пасиансът може да придобие нови измерения, ако Президентът не подпише указа и отпрати въпроса до Конституционния съд. Ако самият КС допусне разглеждането на такова дело, това най-малкото означава, че аргументите в мотивите на ветото не са били безпочвени...

19

Bai Asen

преди 3 години

Още един на гърба на работещите в частния сектор, че останалите търтеи са ни малко нали!

18

Анонимен

преди 3 години

Значи някой, който е в йерархична зависимост от главния прокурор, ще го разследва. Все едно да разследвам началник смяна като независим следовател. Нещо не е наред.

17

Анонимен

преди 3 години

а кой ще разследва прокурора разследващ главания прокурор. нима ще е безнаказан

16

Анонимeн

преди 3 години

Явно гледаме различни телевизии, защото точно ЕС препоръча и одобри да има такъв прокурор който да се отчита на този в ЕС. Това с което Радев връща законите е на формални основания, защото не признавал това Народно събрание, ама то го има.

15

Електор

преди 3 години

За пореден път се подиграват с нас. От ЕС им намекнаха няколко пъти, че правят глупости, тези пак си знаят тяхното. Разбира се, че ние ще го храним тоя прокурор, няма кой друг. Идва 4 април, помислете си добре какво ще правите, ще гласувате ли, за кого или ще ходите за гъби.

14

Анонимен

преди 3 години

Тази простотия НС да отхвърля ветото на президента с 50% от гласовете на присъстващите депутати е явна и нагла недомислица, обслужваща ГЕРБ. Нормалното изискване би следвало да бъде: Ветото се отхвърля с 2/3 от гласовете на депутатите от НС - т.е.160 гласа. Но това на кого да кажеш: на простия пожрникар, който реално управлява депутатите, на простата юрдечка Цвета К. или на Дариткова и (Да)валери Симеонов? Да ги сваляме на 4 април тези прости наглеци! Друг изход няма!