25

нЕкой

преди 3 години

Аре бегай, ТАСС казАли нещо

24

боклук

преди 3 години

леш,дано те господ накаже,че триеш

23

ЖАЛКО

преди 3 години

съвременен,ген оцид,жалко за младото поколение

22

Анонимен

преди 3 години

Преди 11 месеца тестваха този сценарий! Тогава нямаше купувачи, и го прибраха в чекмеджето! И сега изведнъж пак го вадят? Опитват се да сложат на синдрома на Кавазаки етикет "КОВИД19", че та почнат да притискат наивните родители с тестове и ваксини за децата! АБЕ ЕЙ!! ГАДОВЕ!!!

21

Попай

преди 3 години

"Експертът отбелязва, че този синдром обикновено се развива две до три седмици след прекарана коронавирусна инфекция при деца, които не са получили адекватна антивирусна терапия в началото на заболяването."Това като прочетеш и ти идва да...."експерта" Да обясни тоя *** каква е адекватната антивирусна терапия!

20

глупави сте

преди 3 години

Пращайте си децата на училище , и стига сте ревали че са болни после .. То нали вие радителите ги пращате да се заразят " Кухи сте като бидони"

19

Анонимен

преди 3 години

Тоест това може да се случи и при ваксинирани...

18

Анонимен

преди 3 години

Откраднаха им детството на децата с тези шизофрении! Боже, каква тъжна снимка :(

17

Анонимен

преди 3 години

Не щам след щам (и това е възможно), амутация след мутация (естествен процес е, непрекъснато се случва).Вижте само този вирус колко много мутации вече направи - СЗО.

16

Анонимен

преди 3 години

Кво толкова са се загрижили за некви сухи съчици! Експертът Чорбанов каза - една мощна вълна и сичко приключва! Експертът Мангъров през Ноември също каза - до 2-3 месеца сичко приключва!Колко съчици да изборят през останалите 2 седмици от срока на Експертът Мангъров - не може да са чак толкова много!

15

Анонимен

преди 3 години

Хайде, спрете се. Никой вече не ви вярва. То по вашата логика ще се реят щам след щам. И какво? Животът да спре? Ми ние си имаме чудесна поговорка - "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!" .Към кого се обръщате?Българите? Не могат да спират или не живота.Редакцията, че пускат тази и подобни статии?Но пък, от редакцията не зависи отговора на въпроса "И какво? Животът да спре?"!!!Към главния педиатър на Словакия?Той има точна инфо, но и от него не зависи ситуацията в България.

14

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноНе съм слагал, но принципно - що пък не?Относно вътрешноклетъчните па ра зи ти, маларийният вибрион що е? Вирус? Първак (еукариот)? Щото и той действа само в клетките на човека и животните/птиците.

13

Обективно

преди 3 години

Моля, който ми слага минуси - да ми обясни защо. Ако може, де.

12

Обективно

преди 3 години

Всеки един вирус може да доведе до мултивъзпалителен синдром. ЗАЩОТО ВСЕКИ ВИРУС МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ ВСЯКА ЕДНА КЛЕТКА ОТ ТЯЛОТО НИ. Така действат вирусите - те са вътреклетъчни *** . Не стоят само в гърлото, носа или белите дробове, а си циркулират в кръвоносната система до абсолютно всички клетки в нашето тяло. Лечението се състои в предотвратяване на цялостно заразяване, което във всички случаи завършва летално. Има лечение и то трябва да е КОЛКОТО МОЖЕ ПО- НАВРЕМЕ.

11

Алоооо!

преди 3 години

Хайде, спрете се. Никой вече не ви вярва. То по вашата логика ще се реят щам след щам. И какво? Животът да спре? Ми ние си имаме чудесна поговорка - "Който го е страх от мечки, да не ходи в гората!" .

10

Анонимен

преди 3 години

До ЗанзибарциЗависи, зависи.Може и както беше в ония стар виц: дето на един жена му затръгвала в командировка докато сбирала багажа, попитала съкровището какво да му донесе. А то и се троснало - Каквото и да е, но да се лекува!

9

Анонимен

преди 3 години

5,то и усложнението при коксаки-то прави афти, а и няма специфично лечение. Стоят си децата вкъщи няколко дни, с нещо противовъзпалително и за температура, повечко течности и толкоз.За справка: летувалите по гръцко с деца

8

Анонимен

преди 3 години

Туй НОЩниците да ко кажат на Бацо, а не да примигват като им говори как не му пука, че ще има 2 -3 хиляди заразени на ден, но ресторантите трябвало да работят, а всички деца да са в училище.

7

Анонимен

преди 3 години

Спокойно те от ГЕРБ ще ги избият по улиците, докато се разхождат!

6

Занзибарци

преди 3 години

А тия дето шетат насам натам към Занзибар и обратно - познайте, кой щам ще донесат? ;-)