56

Полезно дело

преди 3 години

Хората с безсрамно много пари да се боцкат и да пътуват и после скоропостижно да умрат единственото добро нещо което могат да сторят в полза на обществото.

55

след което ...

преди 3 години

До Яко , и после имаш сигурни дестинации - Орлавдовци или Малашевци.

54

Всъщност...

преди 3 години

"Ваксинираните" с м РНК ваксините на Бил Гейтс /Пфайзер и Модерна/ всъщност СЕ РАЗБОЛЯВАТ с ковид 19 , и не само. Последните 6 седмици излизат убедителни данни че така наречените "мутанти" са дефакто нови щамове, които се появяват от вече "ваксинирани" с генните препарати на двете фирми ! "Английският мутант" се появи точно като започнаха насилствените ваксинации в Англия през декември. Осъзнайте го добре ! Забият ли ви мРНК препаратите-вие ставате развъдник на ковид 19 ,и по-лошо - на мутантите

53

Анонимен

преди 3 години

Най-честите дестинации за ваксинираните най-вероятно ще бъдат болниците и аптеките.

52

Газдов

преди 3 години

До Яко ***.чо ти между избор и ултиматум разлика правиш ли. Личен избор е дали да си купиш синя или червена риза. Когато ти казват или ваксина или не можеш да работиш е ултиматум, който не ти оставя никакъв избор.

51

Митко

преди 3 години

Ама като може да се пренася вируса, защо отпада карантината/пср тест. Каква е логиката, те са защитени, но могат да заразят някой дядо на 85 и той да умре. Не е ли същото, аз на 32г. също съм защитен, вероятността да умра по данни на Роберт Кох Институт е 1 на 10 000, което е 0 на практика. Ама нали пазихме старите и болните уж. Защо младите и здравите са ограничени, а с ваксината, с която също може да заразяват да не са.

50

Яко

преди 3 години

Виждам ято неудачници са се развълнували по-долу. Аз пък като вече ваксиниран няма да губя и минута и започвам да си връщам нормалния живот. За начало една Естония и Полша , а само да върнат полетите и Грузия. Кипър не е моето място, Сейшели вече съм бил... Скоро всичко това ще важи и за останалия свят, а всеки има избор как да постъпи с живота си.

49

123

преди 3 години

Пък аз си мислех, че пари трябват. С ваксина може ли да се пътува без пари? Може ли да си избера 5 звезден хотел безплатно, за сметка на ваксината? А???

48

Ванката

преди 3 години

Много умно! Не виждам никаква логика, след като ваксинираните си остават заразоносители, ако имат вируса в себе си. Ваксината пази /евентуално/ само тях, но не и контактните им. Иначе щяха да могат да ходят без маски, да не подлежат на глоби и пр.

47

Дедо Цецо

преди 3 години

А сега поименно плийз.

46

Анонимен

преди 3 години

Пътуванията ще са последната грижа за "ваксинираните", само почакайте.

45

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните ще посетят една дестинация- царството на св.Петър.

44

Анонимен

преди 3 години

Почна се с дискриминациата

43

Дзъ

преди 3 години

То пък страшните дестинации...освей Сейшелите, за които ще трябва да си ипотекирам единия бъбрек - не виждам нещо заслужаващо си вкасина или разхода за пътуване

42

9631

преди 3 години

Нищо не се споменва по колко евро дават на ваксинирания, за да може да пътува до тези дестинации.

41

Ужасът

преди 3 години

Тия да ме канят няма да отида.

40

Анонимен

преди 3 години

Горе изброените държави са толкова пропаднали , че само някой нещасник би отишъл на почивка или на екскурзия. Супер ми е в Австралия

39

JJIvanov GEOLOG

преди 3 години

След тестове на вече НАРОЧНО ЗАРАЗЕНИ ЧРЕЗ ПРЕСКАНИРАНЕ жертви развили анти тела Ви уведомявам че жертвите въпреки че са излезли от болниците НЕ СА ИЗЛЕКУВАНИ.щНЯМАТ НИКАКЪВ ИМУНИТЕТ..ИМАТ ВРЕМЕННО О БЕМНО ЗАЩИТНО ПОЛЕ С ЦЕЛ РЕКЛАМА НА ВАКСИНИ !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Къде е логиката с тая ваксина за пътуване?Имам ваксина ама не ме предпазва изцяло. Пак мога да се заразя. Може да е леко но въпреки това съм заразен за други. Това означава че мога да пътувам ама има шанс да съм вирусоносител. Значи би трябвало и П С Р тестовете да останат. И кой ще им пътува с тия драконови мерки. Пак ще си се пека на балкона лятото.

37

ЕГО

преди 3 години

Ще изгориш два тона керосин, за да отидеш на райната си да си топнеш минжарлъка в няква вода и да се тагнеш у фейса. Компрексарска история.--------------------Мда, и после ще си купиш платняна торбичка, за да си ЕКО.