13

Анонимен

преди 3 години

До House M.D.....и аз това попитах, но ми изтриха поста!

12

House M.D.

преди 3 години

Анисийче, какво означава думата "джипи" в превод от суахили? Шофьор на Jeep или...?

11

Анонимен

преди 3 години

споко - ваксинирането в БГ няма начин да тръгне скоро с тези темпове на доставки, те и 30 % не искат да се ваксат

10

Майстора

преди 3 години

Всяко критично мнение, всяко изказано съмнение, всяка тревога относно възможни проблеми, всяко показване на нежелани реакции от "ваксините" МОМЕНТАЛНО се цензурира във всички "социални" гиганти - фейсбук, ютуб, туитър и тн. Това дава на всеки мислещ човек ЦЯЛАТА необходима информация относно "ваксините".

9

бонго

преди 3 години

До Анонимен 3Ти добре ли си? Да четели лекарите списания и сайтове на английски, за да им се изясни!? А може би и от бгмама да се информират?При такава национална програма всичко трябва да е законово официално, с протоколи, алгоритми, индикации, контраиндикации... - а всичко това даже го няма в "краткото" 33-странично указание на ваксината. Разширени указания няма и от производителя дори, защото са си вързали гащите.

8

Анонимен

преди 3 години

Браво на джипи!

7

Петър

преди 3 години

Нали заради тези старци с деменция стояхме затворени, не можем да пътуваме и се наложи да съкращаваме хора!? Какво ще правим сега, ще седим така още 30г, че Айше от Смолян много я е страх да не я чипират на 81 години и да й откраднат интелектуалните суперсили и рецепти за боб чорба?

6

Анцуг адидас

преди 3 години

Да се твърди за отрова, имунитет от 3 месеца и никаква ефективност трябва:Да идва от човек, който владее само един език и чете само от фейсбук. Да идва от човек, който не е стъпвал в час по математика от 2-ри клас насам.Да идва от човек, който яде кренвирши, пуши, пие ракия от пластмасово шишенце, но ВИДИШ ли - точно ваксината ще го убие.

5

Годжи

преди 3 години

Не че има неясноти,а просто хората не ви искат ваксините,какво се правите на пръднали

4

Анонимен

преди 3 години

един път да се зарадвам ,че сме на дъното и последно място- по ваксиниране !Браво най -накрая нещо да ме радва за страната ,докато има такива новини нацията няма да загине!Дай Боже все по-малко да се ваксинират щото не знаят какъм ще им е краят след 5 години!

3

Анонимен

преди 3 години

Стоим без работа и носим парцали на лицето, за да предпазим някакви, които цял живот са бачкали на държавно и са били по 3 седмици на безплатно море, а те отказват ваксини. Като отказват, затеяряйте ги тях, ще минат и без ежедневния вестник Колхозник от будката.

2

Анонимен

преди 3 години

Какво не ви е ясно,някой трябва да ви го напише? Има специализирани издания ,прочетете.Въпроса е че не знаети английски,а половината не могат да работят с компютър. Иначе сте големи специалисти.

1

Доктор

преди 3 години

Ваксини - ДА! Но не на Астра Зенека.Тя не е одобрена в САЩ, както и в Израел. Ние втора ръка хора ли сме?Защо ваксинират учителите и социалните работници с Астра Зенека?