15

Irina

преди 3 години

Чудя се дали поради некадърие, или от омраза към столичани столична община иска постепенно да ни затрие. И в двата случая трябва да се измете - нека не я търпим повече!

14

Анонимен

преди 3 години

Умните да гледат нагоре срещу падащи висулки, а просттите да си гледат в краката срещу падане в шахта.Главата или краката са ви по-ценни - изберте сами.

13

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът донесе висулките по мутробароковите пагоди със скрити 3-4 етажа.Висулките са подарък от капитализма и новостроителите на китайски пагоди.

12

manwithnoname

преди 3 години

То в разходката в София си е живо оцеляване .Когато ходиш трябва да гледаш в краката си да не настъпиш некоя ел. шахта да не те тресне тока, ама и нагоре трябв да се гледа за някоя висулка да не ти разцепи тиквата...отделно дупки колкото искаш, където можеш да си счупиш крак или направо целия да влезнеш и да не те намерят никога.Хубав ден на всички :)

11

Анонимен

преди 3 години

На мостовете наистина има висулки, но под тях минават коли, които защитават в някаква степен главата на шофьорите. Някак си не беше ли редно да се започне с кооперациите в центъра все пак? Където тротоарчетата са по 1 метър и нямаш избор дали да заобикаляш висящи ледени късове (визирам Графа).

10

Анонимен

преди 3 години

Димитров напомнил на етажната собственост.. ми аз пък напомням на Димитров, че според инцидента пред пощата ако си тресна табелка не минавай, всеки пешеходец сам е виновен за разбитата си глава.

9

проф. Ан

преди 3 години

Каква е тази акция преди да е умрел некой? Така в България не се прави, моля, моля! Първо трябва жертва!

8

калинка

преди 3 години

с цел справяне с надвисналата ситуация злокобно дебнеща ни от всеки покрив се предлага инсталиране на мощни калорифери тип духалки по всички стрехи. това велико начинание в по-голямата си част би могло да е напълно безплатно. има се предвид в духащата си част

7

хм

преди 3 години

Както слагат знаци по пътищата когато някой се удари така и с висулките. Ако няма инцидент- никой не го е еня.

6

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ-Боко с акция "След дъжд качулка" ..................ХА-ХАКакто обикновенно.Каквито българите такива и управляващите и.Клоуни и маллоумници.

5

Анонимен

преди 3 години

Висулки висят от неокапиталистическите сгради.

4

Анонимен

преди 3 години

напълно безпредметно и тъпо - днес ги чистим утре пак са там, а вдруги ден ще се стопят от само себе си, висулките щели да чистят, ами снежинките що не ги ловите още във въздуха бря

3

истина е

преди 3 години

Висулките от администрацията трябва да се изметат на 80% , защото вземат пари за тоз де духа , но няма да стане защото те гласуват за шайката

2

Анонимен

преди 3 години

Пак след проблема се върви. След като вчера на една жена и сцепи главата.

1

Анонимен

преди 3 години

Що не изчакат лятото, ами сега пари да харчат само...