14

мислете

преди 3 години

от друга планета е тоз,паднал ангъл.извън земни в чов.тяло целят унищож.на човечеството

13

АМАН От МАфиоти

преди 3 години

След показен терор с ковид генератори расте броя на ПОРАЗЕНИТЕ С ТН"ВАКСИНИ"..Пострадали от тн "ПРОТИВО ГРИПНИ "Ваксини имат специфични увреждания години наред...

12

;)

преди 3 години

еми... малко дъждовно е ама не е зле за Лондон

11

Анонимен

преди 3 години

някой от форумците да е гласувал за тоя на сниката.Щото ако не знаете от една година той ни управлява и под негов диктат се случва всичко .То е слуга на Луцифер и не само той.Докога ще търпим питам?

10

някой

преди 3 години

Една година катерят въпреки мерките, ама сега след 1 седмица застой и веднага мерките действат. Тия съвсем ни имат за овце.

9

Анонимен

преди 3 години

Тия на снимката къв е бря?

8

Анонимен

преди 3 години

Не се ли сещаш как ни плашеха миналата година че всички сме заразени, дори само да кихнем. Супер опасен вирус, а 80-90% даже не разбират, други въобще не се заразяват. А и вече няма други болести, всичко е ковид-обрив, конюнктивит, диария.

7

НОЩ

преди 3 години

Ей СЗО, спрете се ве, ще ни счупите далаверата. Амахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

6

Анонимен

преди 3 години

Измесления ковид ще изчезне напълно в първия момент когато се забрани съществеването на фашистката СЗО.

5

Майстора

преди 3 години

Показва, че променихте настройката на чувствителността на PCR инструмента, (който не е тест). Каква е скритата цел - още не знам, вероятно да покаже, че псевдоваксините ужкимдействат, докато се набоцкат повечко хора, после ще има ОУЖАСМУТАЦИЯ и ще следва рестарт с нови мерки и , естествено, нова порция "ваксини".

4

да,да ама не

преди 3 години

До до #2Еми то и аз за туй съм тръгнал като оня елин Диоген дето живеел в голяма делва на пристанището да търся човека с фенер посред бял ден! Ама не наистина навън на студа, а хоум офис от къщи на топличко от топлофикация!

3

до #2

преди 3 години

Ахах няма кой да ти отговори... Отговора ти ще се покрие с няколко милиона помощи :)

2

да,да ама не

преди 3 години

Въпрoc : Имa ли мaтeмaтик, вируcoлoг, пулмoлoг, хирург, упрaвник, кaнцeлaркa..... , кoйтo дa имa пoнe някaквa мaкaр и приблизитeлнa идeя зa чиcлo нa прeкaрaлитe cтрaшилищeтo КOВИД - cимтoмнo, бeзcимптoмнo... вcякaк oт нaчaлoтo нa ПЛAНДEМИЯТA! Тaкa щe знaят пoнe приблизитeлнo кoлкo oт нaрoдoнaceлeниeтo пoдлeжи нa вaкcинaция нa първa вaкcинaциoннa вълнa! Щoтo нaли и зaрaзявaнeтo върви нa вълни, тaлaзи, пикoвe...!

1

Кажете що де

преди 3 години

Ct стойността на пи си ар тестовете намалиха, затова. От 45 на 35!