19

Факт

преди 3 години

Аху-иху и накрая никой няма да се ваксинира. А имунизация е нещо много различно. Честно казано не знам какво да мисля.

18

Анонимен

преди 3 години

Колкото пункта да слагат- пак няма да се ваксинирам!

17

ОПА

преди 3 години

До АнонименЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ САМО С РУСКА ВАКСИНА--АМЕРИКАНСКАТА БОКО ДА СИ Я...КЪДЕТО ИСКА

16

Анонимен

преди 3 години

За тези, които иронизират и обиждат скептично настоените към ваксинацията срещу коронавируса да ми посочат една ваксина, част от задължителните ваксини, която осигурява доживотен имунитет срещу респираторна вирусна инфеккция?Няма такава. Повечето ваксини в имунизационният календар са срещу бактериални инфекции.

15

Анонимен

преди 3 години

Няма начин да си сложа ваксина, за която производителите са изискали да им се осигури съдебен имунитет.И не желая да ме наричате безотговорен или необразован. Ваксината е разрешена за употреба, но не е одобрена за употреба.

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсички Вие дето пишете против ваксината имате поне по 10 поставени ваксини от както сте се родили, пък ето здрави сте, но сте доста простоватии===========Да, но тази ваксина няма нищо общо със стандартните ваксини. Да бяхте се поинтерсували, че масово световни експерти са на мнение че mRNK не е ваксина, а геннна терапия, последиците от която са трудно предвидими.А запитвали ли сте се защо вирусът е нарен SARS-Cov2 и къде е SARSCov1?Лекарите дори отказват да се ваксинират.

13

хаха

преди 3 години

мда, ще ви чипират. Тия "умни" глави, дето не спряха да приказват за това прословуто чипиране, друго освен насмешка не могат да събудят у един човек с ниво на интелигтност средно и нагоре. Един чип трябва да ви сложат в мозъците, че да вземат да заработят вече.

12

Лекар

преди 3 години

До 17, ние не пишем против ваксиниТЕ, пишем против тази ваксина

11

Анонимен

преди 3 години

Тате добре ми казваше да се изуча за поп,*** пусти срам .....А и за дърводелец не щях ... сега само мъки..то всеки с късмета си .. .

10

Анонимен

преди 3 години

В холандия са подпалили предприятие за тестване... Айде и ние тука така да направим така с тия пунктове

9

Анонимен

преди 3 години

Всички Вие дето пишете против ваксината имате поне по 10 поставени ваксини от както сте се родили, пък ето здрави сте, но сте доста простоватии

8

Striker

преди 3 години

Еее, разгеле! Това е добра новина, сега остава да се доставят и достатъчно ваксини.

7

ha ha

преди 3 години

Абе Кренвиршите Кен нямат толкова камиончета да разкарва ваксините бе! 318- от къде бе?

6

Анонимен

преди 3 години

До Бау"Разпространяват се пълни глупости. Ваксините се тествали по 5 години ми е любимата :D"Реално трябва да се тестват поне 30-40 години, за да се изучат повечето дългосрочни ефекти. А те след 3-4 месеца неясно какви тестове заключиха, че са безопасни. Само на пъуен оуигофуен няма да му светне цялата тази измама.

5

Сата НАТО

преди 3 години

Мисля да им покажа един среден прст.

4

85011

преди 3 години

Който иска да се запише, ще го направи. Обикалянето по домовете е форма на натиск. Нали обикалящият няма да се ограничи само с въпрос "Ще се ваксинирате ли", а ще проведе яка и напоителна агитацияс елементи на разнообразни заплахи и ултиматуми? Ваксинацита е доброволна и се изключват всякакви форми на натиск и принуда. Разбрахме ли се?

3

Анонимен

преди 3 години

Хората на ниско физическо ниво, ги манипулират контролират и подчиняват най-лесно.Първо маски после ги тровят с ваксини и свобода им отнемат и криза им създават.А стоят и не знаят къде се намират и къде отиват.Жалко и тъжно е.

2

Бау

преди 3 години

информация трябва по медиите. Обяснение подробно. Разпространяват се пълни глупости. Ваксините се тествали по 5 години ми е любимата :D

1

Коджасиклиев

преди 3 години

Пак пари на вятъра само!До кога бре!