35

Анонимен

преди 3 години

Веднага санкции на Дубай, пълноо ембарго и блокиране сметките на диктатора, ама друг път :))))

34

nasralni

преди 3 години

Ааа, как така, я нашият примерен демократ и човеколюбец Тиквун Чекмеджийски веднага да призове да се освободи тази принцеса! След това и Захариева да се изходи!

33

Анонимен

преди 3 години

в нашта махала, тук наблизо има далеч по-убави принцеси.. Не ми дреме за тая

32

Петър Георгиев

преди 3 години

В ислямският свят, жените и децата нямат никакви права, единственото им право е да бъдат бити и убивани от мъжете си, а западният свят в лицето на американците не се интересува от правата им, тях ги интересува само петрола и как да ограбят някоя страна чрез бомбардировки. Феминистките, които толкова държат за правата на жените в западния свят, трябва всички вкупом да отидат в някоя арабска държава и там да се правят на важни, ама ще ядът боя или ще бъдат убити.

31

ОПАААААААААААААААААА

преди 3 години

До ДДРОнегКАКВО ОБЩО ИМА РУСИЯ С ЕС....ТУК Е ТИРАНИЯ И ДИКТАТУРА--ПО ЛОШО И ОТ КОМУНЯШКАТА--БЕЗПРАВНИ РОБИ СМЕ НА ЕС

30

Анонимен

преди 3 години

Преместих си го.Половин Африка мре от глад и болести, а ни занимавате с някаква богата пикла, че и ООН намесвате.

29

ДДРОнег

преди 3 години

З муслкимците жената е по-долу от животните, *** нали са приятели на фащ, всичко е наред или ще се преструваме, че всичко е наред !!!Също както ЕС и Русия, интерсите са по-важни от правата на човека и демокрацията !!!

28

Анонимен

преди 3 години

петролът е важендемокрацията кучета я ялитя е дъвка за наивницикамилари дето краварите ги направиха шехове за да си имат послушници

27

Анонимен

преди 3 години

ааа нещо за правата на човекащо бре мълчт кото бити гъ.зове разни "демакрати" от западавсички знаят че там са най недемократичните режимито там и думата демокрация е забраненаа се плюнчат за нас.рални

26

Хайде, хайде

преди 3 години

То само лицето и си личи, че това момиче има сериозни психиатрични проблеми. Затворили са я в някоя лъскава лечебница и това е.

25

Анонимен

преди 3 години

21 век к'ви принцеси какви 5 лв?!Тръгнали сме към Марс а все още на монархии си играем!

24

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува за тая грознаа, крива арабска физиономия на снимката! Прицеса Латифа и Шейх Насранлан! Кога тия вездомни камиларски племена станаха Принцеси, Шейхове? Изкуствени държави създадени от САЩ и ционистите

23

Ще я намерят

преди 3 години

в един чувал кости като Кашоги.

22

Вива Ваксините

преди 3 години

Мани тия глyпости, дай нещо за ваксините! По Нова казаха, че ще има за всички! А Славея каза, че никога не се е хващала на конспиративните теории, а се е доверявала само на медицината и науката! Затова Славея вече има втора, и чака за трета ваксина! Давайте повече за имунизациите!

21

Saudi undercovered

преди 3 години

Гледайте горният филм в нетфликс. САЩ и Англия стоят зад най-човеконенавистният режим в историята на Сауд в Саудитска. Тук някакво момиче очаква помощ от ООН. Човечеството е затънало в корупция и алчност. Саудитите-уахаби обезглавяват хора по площадите, затварят ги в общи килии като животни. Отделно финансират чрез маскирани като благотворителни огранизации, терористи по цял свят, вкл Босна, тук на Балканите. Това го знае и ЦРУ, и останалите. Но на кого му пука?! Петролът е важен.

20

K

преди 3 години

Убава работа ама...

19

Анонимен

преди 3 години

Някой ако е разбрал нещо от тази история моля да я преведе на разбираем български език.

18

.

преди 3 години

Яхабиби, яхабиби, яхабиби...Яхабиби, кажи само да!

17

7

преди 3 години

Те принцеси дето имат всичкия лукс на света се чудят как да избягат, а колко заблудени о..це дето са имали всички свободи се хванаха с араби и им родиха деца, които арабите си ги взеха.За бъдещите арабопоклоннички-гледайте такива как собствените си дъщери третират пък вие се хващайте с тях и после се чудете защо така стана.

16

Анонимен

преди 3 години

ЕС са долни лицемери. На думи уж защитават правата на жените, а на дела търгуват с готовност с държави където конете имат повече права от жените. Смешно е да водиш абсурдни политики на квоти и какво ли още не у дома, а да позволяваш поведението на държави като Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ и т.н.