190

Въпроса е ?

преди 3 години

Какво ще стане със шкафчето след изборите и дали ще отлети пълно във щатите със собственика си ?

189

УВО 21

преди 3 години

Румен Радев трепери в президентството. След изборите ще се разрешава и неговия проблем.

188

трябва законност

преди 3 години

Проблема е че не вкарахме в затвора Жан Виденов. Ако сега беше в затвора, социалистите щяха да се въздържат в необуздания си ламтеж. И покрай тях много други които си мислят че могат да грабят и ще им се размине.Цацаров очевидно не беше подходящ избор.Моите надежди са в Гешев.

187

буци оттече у канал

преди 3 години

Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП... Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА и ДОГАНЯ, ще му хапнете отново маркуча... Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП И ДОГАНЯ... в случая това е БСП... иначе Тиквун ще е вечен!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира

186

не се даваме

преди 3 години

Факта че комунистите са се фокусирали в ББ означава че той е най-полезен за България. Те фокусират в него, защото политика на ИЗ е да спъва първенците на България и така да я поставят под собствен контрол.Бойко трябва да се замисли за създаването на кадри които да го заместят в случай на неблагоприятни обстоятелства.

185

Баце ке падне

преди 3 години

На България е нужен ОФ срещу ГЕРБ.....Трябва да е ясно на всички - Борисов е тотална щета.Ножът е опрял до кокал!Затова българското общество следва да подходи към предстоящите парламентарни избори с една единствена мисъл как този човек да бъде свален от власт..... Едно ключово преосмисляне следва да се случи в главата му. Трябва да разбере, че в името на събарянето на Борисов е добре да се гласува за тази сила, която има най-голям шанс да го събори за да не се пилеят гласовете анти. Ако тази сила е БСП БСП. Ако е Трифонов - за него. И за ясно изразени опозиционни формации кат

184

Анонимен

преди 3 години

Оставка Буци , къде скри парите от шкафчето Буци

183

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за този, който настоява за съд и тежки ефективни присъди на всички членове на гербавата шайка!Гонения, реваншизъм и лустрация за тези национални предатели и грабители на българите!

182

свиркам си

преди 3 години

Пробнозите на Асланов звучат като заклинание. Те обичайно не се сбъдват.Аз всъщност ще гласувам за Бойко.Единственото с което съм съгласен е че социалистите ще фокусират на Бойко така както до скоро фокусираха в Цветанов. Целта разбира се остава. Да внесе противоречие меджу двамата и по възможност объркване в редиците. Добре е Бойко да помисли и да насърчи да излязат напред и други съпартийци за да може партията да е устойчива.

181

Анонимен

преди 3 години

До българинБай Тошо уволниха ли го или го съкратиха?

180

Анонимен

преди 3 години

Асланов е осиновен брат на СТАНИШЕВ, ИЗРАСЛИ В ЕДНО СЕМЕЙСТВО! ОСТАВА СИРАК, РОДИТЕЛИТЕ ЗАГИВАТ В НЕЛЕГАЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ АКЦИИ!

179

До 190

преди 3 години

Кои са сринали държавата,я ела на себе си?Никога не е било по добре от 30 г. насам!

178

Анонимен

преди 3 години

Кой пъй се интересува от БКП,две национални катастрофи ,но били " социална" партия на цоциалиатите.Пусто дърво измъкнаха се с нагласени закони,още лъжат бабичките с Тато!И каква политическа криза,че врякали 4 години ,а оня от дубай ораганизира протести на тълпата дето не знаят какво искат,каквоти им кажат.Изтръшкаха от черните каси" доказани" доходи ,борци срещу " Пиночет"!Айде балони !

177

БСП

преди 3 години

До Анонимен 190Колко трябва да си неолигофрен и компетентен та да докараш доларът до 3000лв?БСП

176

Анонимен

преди 3 години

Интересът към гласуването ще отслабне съвсем ако Борисов се откаже да бъде начело на ГЕРБ.Колкото и да риете, не сме имали толкова изявен лидер след 1990 г.

175

Striker

преди 3 години

Социолога да е спокоен. Дори Борисов да остане начело, няма да има криза. Освен в червените Радевски чутури. ПС: абе няма ли безработни снайперисти за Грипена, бре? Дайте да съберем за 5-6 патрона 50-ти калибър и да де приключва с Фигуранта.

174

Анонимен

преди 3 години

Какъв герб бе, тия сринаха държавата. Толкова олигофрения и некомпетентност не е имало никога.

173

Анонимен

преди 3 години

БСП - невъзможност за победа. Ако остане ***, следва Корнелия. Тъпотия пълна

172

Банани

преди 3 години

До вечни Ч. фенериНали знаеш, че колкото повече си навеждаш напред, толкова повече ти се надига нещо отзад.Успех с на Ердоганя/Борисов (член)ската карта

171

Диана

преди 3 години

До Бай ОнзиЗащо са ти звездите, щом фактите ще ти извадят очите?!...Ти май не можеш да различиш минало от настояще - какъвто си бил, такъв си и сега! Де да беше така сега да съм на 20тина годинки?!...Ама нема! И в склада нема! Ти се заслушай как говорят двете партии - дори думите им не са еднакви, да не говорим за начина на мислене и отношение, за приоритетите им..Едни поумняват, други оглупяват, трети се борят да забравят..Но всичко оставаме на нашите деца и не е честно да им оставяме проблеми