22

мишо бирочето

преди 3 години

големи понзавачи на травми. де му беше травмата първия сет? защо не извика доктора още втория сет а се "мъчи" до края на третия. защо не се отказа а се дундуркаше два сета и половина? мъжка постъпка не беше щото дори не си правеше труда да се просяга за топките дето падаха близо до него. доста демонстративно поведение. дано не се за бъркал с некои букита че ще се изкендза и на малкото което ще остане след него. да се жени за милионерката и да не се показва повече.

21

пак разочарован

преди 3 години

Да не беше излизал - като не можеш да се справиш с травмата. Жалко - не се реализира и този шанс. И не мога да не направя паралел с Ноле - не само техника, ами характер се иска в тази игра.

20

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 20Спомням си един мач преди няколко години, май на Аустрелиун Оупън:СЕрина срещу Плишкова. Сетове - 1:1. Резултат в третия сет - 5:1 за Серина, която сервира за мача и можр би за титлата. Резултат в третия сет - 30:0 за Серина. Едно подхлъзване явно породи контузия на Серина, която от 5:1, загуби сета с 5:7 и с това загуби и мача.Та стават такива неща...Я оплюващите Григор да оплюят и Джокович, той падан от Чекинато в Рим, помните ли , хейтъри !!!

19

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е, тук пишещите колко време биха издържали на корта със толкова болезнена травма.Жалко, беше по добрият но се случват и такива неща в спорта.

18

Край

преди 3 години

Нищо бе - върни и го на Османова. Тя нали може да си обуе чорапи.

17

Анонимен

преди 3 години

И аз кат си сецна кръста не моа си обуя чорапите от болка, ама никой не ме пита и не пише за мен. Обувам и отивам да се трудя. Щотоако не отида на работа - няма заплата. Като няма заплата, няма пари за нови чорапи.Бачкай гришо.

16

КРАЯТ НО БОЛКАТА

преди 3 години

Горещ поздрав от група АРМЕНЦИ заложили на Каранцев след 1-вият сет!

15

Анонимен

преди 3 години

а сутиенът не го ли е стискал

14

Българин

преди 3 години

Днес, колко пъти на ден ще пишете за този "герой"? За какво след чорапите му ще бъде утрешната история? Ниско, много ниско, днес!

13

ДДРОнег

преди 3 години

Браво, Гришо, Българите сме с теб !!!Оправяй се бързо и продължавай с победите !!!

12

БОЛКАТА ОТЗАД

преди 3 години

Очакваме снивки на младите от Ваканцията в Мексико и ЛИПСАТА НА БОЛКА!

11

Кобрата

преди 3 години

"Това беше неговият ден. Нека продължим напред", заяви Димитров."Продължаваме напред!

10

L.

преди 3 години

Е, и ние сме се сецвали, но не е било световен проблем.

9

ъ

преди 3 години

Глигоре тя тая работа не е като оная работа !

8

Анонимен

преди 3 години

абе погледнете истината в очите. чорапите та чорапитечисто и просто Г Димитров непожела да играе финал защото усети че победата му ще бъде гербирана заради изборите. нищо чудно точно ГЕРБ за следващия мач, ако изобщо има такъв, да му свият всички не само садраните чорапи, които така демонстративно огорчиха цяла България, партия ГЕРБ и лично Борето от Иванкя

7

Непозната

преди 3 години

Малко са хората, които умеят да се държат достойно, когато губят и очевидно Григор не е от тях. Просто да беше поздравил опонента си затова, че е бил по-добрият играч.

6

Щерю

преди 3 години

Споко, Гришка, важното е, че като подари победата на руснака - Лолита ще те чака със събути чорапи...

5

Анонимен

преди 3 години

Позитанец след третата ракия:Аз щях да го бия тоя, аз съм най добрия тенисист в блока.

4

Плужек

преди 3 години

Да беше играл без чорапи...

3

Анонимен

преди 3 години

Когато другите не се контузят, Гришо се контузи.