568

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаДа ти имам аргументите. Повтаряш опорките на еднокнижника, когото снимаха с чекмеджета с евро. Пред някое дете може и да мине, но ти се опитваш да баламосваш зрели хора. Да върнеш парите, които си взел от ГЕРБ да тролиш. Не се справяш.

567

PAUL

преди 3 години

Лекарите няма да гласуват за Слави защото Боко ги храни за да търкат столовете със задниците си , и за да не ни смятат за *** ,да на запад плащат повече и не само на тях но искат и да работиш . Разбира се има и свестни хора в България но много малко от тях са на държавна хранилка. Но това дето е сега просто свършва както свърши и комунизма .

566

Анонимен

преди 3 години

Айде стига глупости.

565

Пак по опорката?

преди 3 години

До лекар: Времето на Жан Виденов е отдавна в историята. По-добре се замисли защо лекарите ни масово се изнасят извън България. При вече трети мандат на Бойко не може все Жан Виденов да е оправдание за всичко.

564

Тикволандия

преди 3 години

Спекулациите на гербаджийските поръчкови проучвания едва сега започват. Но времето на Бойко изтича. Три мандата ни държа на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Стига му толкова. Да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона докато още може.

563

Анонимен

преди 3 години

АЛО ГЕРБ ПРЕСОЛИХТЕ МНОГО СУПАТА ТОЗИ ПЪТ С ТОВА ПРОУЧВАНЕ,ПО СКРОМНО ПИШЕТЕ ТЕЗИ ЦИФРИ ,БЕЗ ТОВА КОГАТО ГИ ПИШЕТЕ ГЛЕДАТЕ ТАВАНА

562

лекар

преди 3 години

Има 2 партии за които никога няма да гласувам.Едната е БСП,защото при Жан Виденов получавах по малко от 4 долара месечно и втората е тази на Слави Трифонов,защото един от вдещите му ни нарече фашисти.

561

:)

преди 3 години

Бойко - РАДОСТ!

560

Анонимен

преди 3 години

БАРОМЕТЪР ИНФО ПРЕИМЕНУВАН НА БАРОМЕТЪР -БЪЛГАРИЯ -СОБСТВЕНОСТ НА БИВШАТА МИНИСТЪРКА НА МВР ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОКО ТИКВАТА И СЕГАШЕН ПОСЛАНИК В ИЗРАЕЛ-РУМЯНА БЪЧВАРОВА....Е В)ВЕРВАМЕ) НА ТУЙ (ПРОУЧВАНЕ).(ВЕРВАМЕ О НА(АНТИ) КОМУНИСТА СПАС ГЪРНЕВСКИ,НА ТОНИ ШАЙКАТА НА ТОМА БИКОВ НА *** И НА ПЛЕЯДАТА ПЛАТЕНИ МИСИРСКИ НАПАЗАРУВАНИ ОТ МУТРАТА МЕДИИ КАТО ТАЗИ

559

БЕН

преди 3 години

Не може безскруполни кариеристи като слави нинова и карадайъ да бъдат в политиката и да управляват. Никой от тях не е допринесъл нищо добро нанарода ни.

558

Анонимен

преди 3 години

Измамниците от "Днес" би трябвало на напишат, че това не е социологическа агенция за проучаване а някаква новоизмислена агитационна фирмичка за манипулация на общественото мнение с един единствен служител собственикът на нещото - Румяна Бъчварова - бивша слуга на Тиквата и бивша негова министърка на полицията ! Престанете с манипулациите и без това в тази ко;чина България са останали само ***'оти които да гласуват за измамниците и крадците от ГЕРБ !

557

Анонимен

преди 3 години

При Лукашенко предизборните социологически проучвания съвпаднаха с резултатите от изборите. Защо ли имаше такива протести? В България не съм срещнал човек, който да каже нещо добро за ГЕРБ и цялата тази пасмина в парламента. А от социологията излиза, че всички си ги харесват. Между другото, очаквайте ШИШИ да блесне отново като неприсъствен депутат след изборите.

556

Анонимeн

преди 3 години

Ами, то като гледам кампанията за изборите пак ще е между Радев и Борисов, те всички други едвам успяват да се включат да кажат нещо, или поне така го представят медиите.По сутрешния блок за 15 мин. като мине някой и до там, а какво е казал Борисов, и какво му отговорил Радев, целия ден само това - коментари, анализи.

555

Анонимен

преди 3 години

защо този поръчков сайт който пуска тази откровена лъжа не публикува поне това,че тая агенция е собственост на видната герберяска и бивша министърка от правителството на Тиквата ,а сега е консол в Израел-Румяна Бъчварова.Ако хората знаят това ще им стане и ясно защо се пускат такива откровени предизборни измами

554

Иван

преди 3 години

До АниНапротив - просто никой не си прави труда да коментира абсолютно лъжлива и изфабрикувана информация. Има Такъв Народ ще оберат огромен процент от гласовете. Вие си лайте глупости.

553

просто човек

преди 3 години

Мечтите на Разединителя май няма да се случат.Аз още от първите дни го заподозрях че иска да играе Орел - Рак - и Щука на българския народ. Засега, въпреки многото медиен шум, плановете му не се осъществяват. На изборите ще бъде решителния бой.

552

Ани

преди 3 години

Прочетох коментарите. Никой не коментира Слави. Очевидно рейтинга му е медийно явление.

551

ИЗВРАТЕН

преди 3 години

ДПС И БСП МАШАЛААААНЕКА ДА ИМА ВЪЗРОДИТЕЛНИ ПРОЦЕСИНЕКА СЕ КОАЛИРАМЕ НЕКА НАПЪЛНО НЕГРАМОТНИОТ ДЖЕБЕЛСКИТЕ СЕЛА ВЪЗРОДЕНИ, ДЕПУТАТИ ДА СТАНАТДПС И БСП И ВЪЗРОДИДЕЛНИЯТ ПРОЦЕС МАШАЛАААА

550

УРОД

преди 3 години

НЕКА МЕ ВЪЗРАЖДАТ И В ПАРЛАМЕНТА ДА МЕ ПРАТЯТНА ДОГАН ПО ТАМПОН НА ПЕЕВСКИ ПО ПРЕВРЪЗКАОБИЧАМ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСОБИЧАМ ПАРЛАМЕНТА НЯМАМ ХЕМОРОЙДИ ВЕЧЕНЕКА ДА Е ВЪТРЕ НЕКА НЕ ИЗЛИЗАДПС И БСП МАШАЛАВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС

549

ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС

преди 3 години

ОБИЧАМ СТАНИШЕВ НА ПЛОЩАДА ДА ЦЕЛУВАМДОГАН С МЪРТВА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА ДА НАМИРАМПЕЕВСКИ ОТ СТРАХ ДА КРЕЩИ СТРАХУВАЛИ ВИ СТРАХУВЛИ ВИИ В АНТАЛИЯ ЧИСТО ГОЛ ПО ФИНО ДУПЕ ДА ХОДИОБИЧАМ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСДПС И БСП МАШАЛААА ЛУБРИКАНТНЕКА МИ Е ВЪТРЕ ДЕПУТАТ СЪМ ХАК ВИ