10

Български език

преди 3 години

Изключително неграмотно написана статия!"време на пребивава в едно тяло";"летературата";

9

Анонимен

преди 3 години

не знаех, че ковид 19 е някакъв супер специален вирус който не мутирал , че да ми потвърждавате в заглавието, че дори и той като вирус мутира.. Ае у лево с тия пропаганди не чета от край време тука статии, само заглавия и коментари

8

само Алена липсва

преди 3 години

Да наметнат всичките по една мантия на звезди като се бутат с прогнозите си по студиата. Тези от щаба и с островърхи шапки, за престиж.

7

Вейхайвей

преди 3 години

Че всяко нещо по една или друга причина се променя. Човек, животно, растения, всяко живо същество. Няма нужда да го казва някой, даже и да е доцент, професор и т.н. Вирусите и подобни също. Чак ще открием топлата вода.

6

11

преди 3 години

Обаче как лекинко сте пропуснали, че оная мисирка от битивито се изцепи, че британският щам идвал от Бостън от човек, боледувал 154 дни и вирусчето си е мутирвало на воля. Да, ама дей Бостън, дей Великобритания? А професорката даже не я и поправи, щото и тя е толкоз професор.

5

Анонимен

преди 3 години

Не е ли любопетно, че няколко функционални мутации се появиха едновременно около месец след началото на ваксинирането, докато преди това в продължение на 11 месеца нямаше такива?

4

Анонимен

преди 3 години

То и в политиката е така. Например патриотите колко пъти мутираха.

3

Анонимен

преди 3 години

"Надявам се те да са прави, но не мога да дам някакво категорично мнение, тъй като нямам поглед върху това доколко те наистина са ефективни. Принудени сме да следим летературата и да четем какво пишат производителите"Без коментар.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СТАНАХНЕ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИ ПРОИЗВЕЖДА МЕ ТОК

1

Анонимен

преди 3 години

чувам гласове