180

Анонимен

преди 3 години

Хаха, щом и на здравноНЕосигурените искат да я пробутат - нямам думи.

179

СРЕДНОВЕКОВЕН ОПИТ

преди 3 години

БОЛНИТЕ ОТ К19 ДА СЕ ВАКСИНИРАТ С ЦИАНКАЛИЙ И ДА СЕ МЕТАТ ВЪВ ВАРНИЦА.СПРАВКА ФЛОРЕНЦИЯ 1348 ЛЕТО ГОСПОДНЕ.

178

НЕ ВЕРВАЩ

преди 3 години

И К... ДА СИ ВАКСИНИРАМ СЕ ТАЯ.ЧЕ СЕ МРЕ И ТОВА Е.

177

Гого

преди 3 години

Българина всичко знае ваксината била мит нямало да се ваксинирамеКогато всеки един от нас загуби близък човек ще тичаме да се ваксинирамеПилците се броят на есен

176

ехаааа

преди 3 години

До АнонименМа,много си умен,бе селски !

175

Анонимен

преди 3 години

Ами оФФФчия мат'рял,не само у нас,но и по света,сигурен ли е,че въобще има ковид-ваксини,а не праскат добитъка с обикновени противогрипни такива?!Тамън сега му е времето на "изчезналия" грипен вирус,срещу когото досега всяка есен се водеха кампании за ваксиниране и резултатът не превишаваше 10% от населението?Работата нещо много прилича на такава галимация!

174

Анонимен

преди 3 години

По стар български обичай,известен ми от времето на соца,но валиден от древни времена,да ви кажа,през колко фази преминава всяко начинание на Територията,независимо,дали е държава,или територия,както сега.Та:1-ва- всеобщ ентусиазъм;2-ра- пълно объркване;3-та-наказване на невинните;4-та-оправдаване на виновните;5-та-награждаване на невзелите участие!Препоръчвам ви да наблюдавате,как се развива всяко начинание,в наши времена!!!

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166И аз съм се ваксинирал против грип с инфлувак,но съм против ваксината от корона вируса,защото това не е ваксина,а генна терапия. Не съм антиваксър,но нови технологии,без достатъчно изследвания години напред,да се знае до какво могат да доведат не подкрепям.

172

Фак Билгейц

преди 3 години

Заврете.си шибанитеваксини угазот, сатанинскиизчадия!!!

171

пак е неясно

преди 3 години

ами тези които искат да се ваксинират но немогат да идат то местата за ваксиниранекак викат мобилен екип, кой го праща, жп ли?не става ястно от стратегията

170

защо

преди 3 години

Масовото ваксиниране от март, има ли яснота как ще се случва?Има, има. Виртуално.

169

Анонимен

преди 3 години

Само чакам да звънне ДжиПито.Дано по-малко искат да се ваксинират, че да ми дойде по-бързо реда.

168

саио

преди 3 години

И с ваксините, като с магистралите! Човекът взе парите и каза "Ще видим". След комисионните не са останали пари за ваксините! Нормално за гербавите! Нали помните, че един самолет с уж кашони чака хубаво време вече 4-5 дни някъде в Европа за да ги докара!

167

Ямболски цървул

преди 3 години

Ваксина?!?!За мен?!?!? Не!!!

166

Shaider

преди 3 години

Ще ме ваксинират, през трупа ми само. Пък те нека си правят сметките без кръчмар.

165

До 174

преди 3 години

До Мъко,мъко Абе стига глупости нема никви варианти!

164

Мъко,мъко

преди 3 години

Учени от Единбург са открили нов вариант на Совид-19,който може да обезмисли ваксините.Въпросният вариант вече е засечен в десетки страни.Това е.

163

Запознат

преди 3 години

Защо ли Бил Гейтс не се ваксинира, нито той, нито децата и съпругата му??? Това са изтекли данни от личния му лекар. По-умните ще си платят на личните лекари да се пишат - Ваксинирани, за да си пътуват свободно!!!

162

Анонимен

преди 3 години

Ще ме ваксинираш като ме фанеш за душ батерията, кавал

161

Анонимен

преди 3 години

Данни от Германия: В клиника в Долна Саксония след поставяне на ваксината на Астра Зенека на 194 души от персонала, 30 (15%) души са взели болнични заради висока температура, главоболие и гадене. Поради това ваксинацията е прекратена и също така са отложени планираните ваксинации в други клиники. Изводът може да си направим сами.