18

Анонимен

преди 3 години

Даже не ви чета тъпоманиполативните статий *** за някой лев в повече и майките си голенички ще изпишите много ми се изка найстина да имаше вирус че много хора по света си го заслужават но за съжаление тази пандемия е само една измислена маниполация за човечеството от която страдат най малко заслужаващи те.

17

Анонимен

преди 3 години

Как установяване британския щам в болниците, докторе. Най-лесният начин е със специализиран PCR тест. Докато не получа отговор на този въпрос, всички приказки за разпределение на щамове в болниците остават пропаганда. А как елиминирате възможната ситуация ниският процент в болниците да отразява просто също нисък процент заразени с този щам извън болниците. Досега не съм чул някой да е изнесъл данни колко процента от положителните тестове се дължат на определен щам.

16

славянин

преди 3 години

"В Израел при над 540 000 ваксинирани, сравнени с над 540 000 неваксинирани, в групата на ваксинираните няма нито един починал и нито един пациент с тежко протичане на COVID-19, което потвърждава отново ползата от ваксинирането", добави още лекарятАз чета съвсем друго - че няма разлика между ваксинираните и неваксинираните!

15

Анонимен

преди 3 години

А, дубрутру!Това е ясно от десетилетия и се отнася за всички вируси. Тоя с нищо не е по-различен от останалите. Различно е отношението към него, натрапено от потилитиците - маши на монополистите по света.

14

Анонимен

преди 3 години

До ЯСНООАбе друго си е да го преболедуваш. С ваксините риска от трайни увреждания е прекалено нисък.

13

Анонимен

преди 3 години

Искам си грипа!

12

Анонимен

преди 3 години

Искам си грипа!

11

Анонимен

преди 3 години

До 7: престанете да мислите за парите като за нещо материално.В банките отдавна не се съхраняват 100% кеш.Става дума за контрол над масите от хора.В същото време по света, където нямат пари, с които да ги контролират, масите от хора се размножават в геометрична прогресия.

10

Анонимен

преди 3 години

Колективен имунитет към нещо, към което не се изгражда траен имунитет, хайде стига!Какво стана с грипа?

9

1-н

преди 3 години

Къде да се ваксинирам днес или утре?Само лакърдиии и локуми се разтягат

8

Анонимен

преди 3 години

В момента сме в сферата на предположенията". Така сте от година но мерки колкото искаш:)

7

Анонимен

преди 3 години

Никога от грипни ваксини не е имало полза - не само за "колективен имунитет", а дори самата версия, че те "предпазват" от по-тежко боледуване е напълно недоказуема. И в случая е същата грандиозна измама за пари - нито предпазват от заразяване, нито от разпространяване, само се предполага (неедоказуемо) че ще преболедуваш по-леко. Вирус, който по плринцип се боледува леко от повечето, и който вече мутира в по-малко опасен. Нее, никаква конспирация за продажба на милиарди дози няма тук.

6

Д-р Оскар

преди 3 години

Ние вярваме във врачки и конспирации.

5

А сега де

преди 3 години

"Според единственият начин да се преборим е и да си създадем колективен имунитет" - само да питам продавача, тоест доктора - срещу кои коронавируси в историята е създаден "колективен имунитет" с помощта на ваксина?

4

Д-р Оскар

преди 3 години

Д- р Оскар нашия интелект също е различен.

3

Анонимен

преди 3 години

Че закакво са лежат по тези развъдници на Кови19?? За да умират по бързо от вируса отколкото от болестите си или за да пълнят гушата на такива тарикати като д-р Оскар??

2

ЯСНОО

преди 3 години

Новата мутация съвсем отслабна, и вече си е просто нормален грип - ИЗВОД - ваксинирайте се с експерименталните ваксини. От които при повечето хора има ефект като от преболедуване на грип - отпадналост, замаяност, температура, и тн. Само логика виждам тук!

1

Анонимен

преди 3 години

"Надявам се те да са прави, но не мога да дам някакво категорично мнение, тъй като нямам поглед върху това доколко те наистина са ефективни. Принудени сме да следим литературата и да четем какво пишат производителите"Коментар по отношение на ваксините от друг лекар в съседната статия тук.