7

Дедо Цецо

преди 3 години

Че се фаче протокол и после че се оформяще.Че направят кумалисия,че дойде испеткура и въпроса е решен.

6

БАНко

преди 3 години

ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ НИЩО НЕ Е НАПРАВЕНО , А СЪСИПАНО ОТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

5

решението

преди 3 години

Проблемът е че в България се глобяват жертвите, а не извърителите.Например, градовете бяха пренаселени и сега кметствата събират такси и глоби за неправилно паркиране.Решение на проблема е като се закрие ВИАС. Преподавателите трябва да бъдат пенсионирани. Дипломите от ВИАС трябва да бъдатанулирани и завършилите да се допускат само до изпълнителски длъжности.

4

пожелание

преди 3 години

Много по крако може да опишетте кои участъци са безопасни !!

3

Анонимен

преди 3 години

Гламави милиционери, на ключови позиции и резултата е такъв, трагичен. Оня ден минавам по великата магистрала на бойко, в участъка между Плодовитово и Чирпан, пътя е целият на кръпки, неравности, подскоци, пропадания, няма никаква маркировка, мантинелите са от времето когато тиквата е разтривал тодоровите ушаци,но за сметка на това имаше четири двойки рушветчийстващи лалугери с камери, свряни по трънаците и двойка толтупани.Вместо да затворят пътя,защото е опасен,те събират пари за бай чекмеджан

2

Коментар

преди 3 години

А ти като беше главен катажия какво направи бе?И по твоето време ги имаше опасните участъци ама не глобявате тези дето отговарят за пътищата а шофьорите!Безполезници дето цял живот само се местят от един на друг стол с огромни заплати!

1

Анонимен

преди 3 години

Аууу как може?И то при положение че инспекторът с Жипката не спира да инспектира?