80

Анонимен

преди 3 години

Само който не е живял на село, не е бачкал на двора, без значение събота-неделя, може да си мечтае подобни щуротии. Почвате от покрива, минавате през стени, изолации, двор, ограда, и когато приключите се връщате на покрива. Айде за успокоение може да направите малко компот :) После идват команчите, тока спира, вода я има, я не.

79

ГосТ

преди 3 години

Боснек не е лошо, но много авджии има. И някак не ми харесва толкова. А Чуйпетлово има доста слънчеви парцели и това че създава усещане че е забутано е добре.

78

хаха

преди 3 години

"...Къщата на село си е благодат. Тишина, спокайствие, двор. Засадиш си, ядеш си чисто наше българско...."....................................................................Това е по евтините филми. И за много дебел джоб. Поддръжка- покрив, огради- от 20Х нагоре. Скоро правихме по принуда. Отопление??? Дворът за "засаждане" знаеш ли през колко процедури минава, докато стане да садиш? А като посадиш- без торове и препарати ще изникне едно нищо. И като перне една градушка. Ай, оттам идвам!

77

Анонимен

преди 3 години

А колко са сделките като цифра за миналата година когато никой не мърдаше от дома си??? та да си направим сметка с Колко са скочили На-Долу от по-предната година???

76

Иван Бол

преди 3 години

След преброяването на жилищния фонд и населението, което се отлага за края на годината. Комфортни лъжи срещу неудобната истина.

75

Анонимен

преди 3 години

До IT"Въпреки че не ме бъркат парите, защото взимам на програма по 100К и аз напрвих изолация на къщата на село,"Годината е 2021-а. От поне 12 години никой не купува "програми:

74

Американ

преди 3 години

С две думи купувачите търсят инфраструктураи услкуги които хич ги нама извън градовете(не че и там много ги има).Ми да потърсят извън България, там има.

73

баси форума

преди 3 години

Всички айпита са от 4-ти км!?

72

Анонимен

преди 3 години

Нема никва пандемия

71

Анонимен

преди 3 години

На мене фирмата ми купи къща в Лозен, но и тук хората още се греят на дърва и въздухът мирише на дим. Сега пускат газ и може би догодина ще е по-добре, обаче улиците тотално изкъртени и насекъде е кално. Добре, че фирмата ни купи и по един джип, за да можеме да си ходиме до Лозен - Долни и Горни. Дават ни и карти за гориво по 10 000 лв за фитнес уреди да си вземем.

70

Фи

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоБанево Бургаско е диво село без никаква инфраструктура.Лично проверих.

69

Анонимен

преди 3 години

До ГосТНаскоро ходих до Караджов Камък и минах през Мостово. Там бях оставил колата.Ако си ловец-алкохолик става за 5 ловни сбирки годишно.Жена ти да си стои в София.

68

Анонимен

преди 3 години

До ГосТВземи в Боснек.Това Чуйпетлово е баси и дерето забутано.

67

Анонимен

преди 3 години

казвам аз как отоплявам 300 квадрата (с 15см външна изолация) за малко пари на месец------Е, ти парите си ги платил предварително за 20 години напред.

66

ГосТ

преди 3 години

Оглеждах и в Чуйпетлово, но ... там наистина поскъпнаха щото много хипстърчета се изсипаха...с вилички

65

До вуйчо Ваньо

преди 3 години

Желаещи няма, а и скоро не очаквай да има. Оферти има за всякакви видове имоти из цялата страна.

64

ГосТ

преди 3 години

Също Мостово и Лилково са хубави, но някак Губислав ме влече повече. В Мостово не съм ходил, но съм го виждал от скалите до кръстова гора или поне района където е.

63

ГосТ

преди 3 години

Ще чета по цял ден философия, палеонтология и еволюция и астрофизика. Може и един-два канабиса да бодна в двора.

62

ГосТ

преди 3 години

Ще добивам метан от септичната яма и дори може някой слънчев панел да сложа, за чая. Може и реактор за месо да инсталирам. В Китай цените са много добри. Цената на средите за отглеждане също падна.

61

Анонимен

преди 3 години

До ГосТГубислав - ГРАО 60 жителиТи ще си последният мохикан.