42

До уточнение/56

преди 3 години

Ахаа, ти ли ги брои, като ги слагаха там ?

41

Анонимен

преди 3 години

родна ваксина срещу всички щамове...от нискочели български учени, не мерси!Още не знаят колко щама има, но срещу всички щамове щяло бъде!

40

Анонимен

преди 3 години

и да го видя пак няма да го повярвам - БАН да свърши нещо? ъпсурд! освен дс изпият парите друго не могат - това не е като да преписваш статии от западните списания и да се кичиш с "научни" титли....

39

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 50А ти работил ли си в Ковид-отделение?Ако не си работил- скрий се, не ни говори !!!

38

Анонимен

преди 3 години

"120 хил. за машина"Ако всеки депутат дари 500 лева от месечната си заплата и ние ще си имаме ваксина. Ама депутатите не искат това, защото вече имат договори с ЕС и парите вече са усвоени и потънали в нечий джобове.

37

Анонимен

преди 3 години

ХРАНТУТНИЦИТЕ ОТ НПО ДЕТО СА НА КОПАНЯТА НА СОРОС С НЕТРАДИЦИОННА СЕКСУАЛНОСТ НЕ ВЯРВАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕНИ,НЕ ВЯРВАТ И НА РУСКИТЕ ВАКСИНИ,А ВЯРВАТ НА (ЧУДЕСНИТЕ)ОТРОВИ,ПАРДОНВАКСИНИ НА ЕВРЕИТЕ-САТАНИСТИ РОДШИЛД,ГЕЙТС И РОКФЕЛЕР.

36

Анонимен

преди 3 години

Престанете да интервюирате кабинетни книжни учени, които не са пипнали болен, но с голямо самочувствие дават съвети за неща, които само са прочели някъде. Да вземе да поработи в Ковид отделение с реални болни и тогава да разколебава хората във ваксините.

35

Анонимен

преди 3 години

Дори и някой нещо умно да измисли, то практическата му реализация в производството е нула.Аз не бих се ваксинирал с нищо българско. Имал съм колеги във фармацията и знам какъв батак е там.И престанете с тези "космически храни". Лиофилизацията е била модерна за 80-те години. На запад ги продават свободно, просто имат ограничено приложение, заради цената.А а хранителните добавки нямам думи.

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя преди време си накичи прашки на муцуната... И той ще дава акъл .... Да си духа чорбата и да се скрива. Пълен безхаберник

33

Слави

преди 3 години

До ПеткоА, ти що щеш тука, бегом-марш към Сибир !

32

Праведен

преди 3 години

БАН, нещо до сега да сте направили, покажете !

31

Анонимен

преди 3 години

Лятото щяло да има прототип... а ваксина в производство вяроятно няма да видим.Затова никой не ви слуша господа, защото всичко е само на приказки.

30

Анонимен

преди 3 години

астра зенека само за алчните шимпанзета на герб

29

Анонимен

преди 3 години

как да игнорира бре кюлчета не се правят с падкрепа на банколкото по *** народ толкова повече кюлчета

28

ля ля

преди 3 години

подкрепа за БАН!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Ако тука нещата са опрели до някакви 120 хил. за машина е редно държавните мъже да се замислят. Повален е само опита да се опиташ да направиш нещо дето се казва без пари на фона на милиардите, които други страни и фирми наляха... Тук още липсва още гаранцията, че ако този учен направи откритие и се достигне до реализацията му ще получава дивиденти за това, както и тези които са го финансирали. Вярвам, че ако искаме да сме богати трябва да инвестираме като общество и държава в наука..

26

Радо

преди 3 години

Да пускат родната ваксина бързо.

25

Д-р Ох Боли

преди 3 години

Ваксината на Чорбанов (БАН) всъщност е наи-обикновенна гроздова ракия! Така че и 20 милиарда да му дадат все ще ги изпие / усвои/!!!

24

Петко

преди 3 години

Ще има родна ваксина към 2045 година. Този да се скрие някъде. И не, няма световноизвестни български учени, защото малка държава нито има капацитет, нито вътрешна конкуренция да има учени. Де що имаше, избяга в чужбина за 30 пъти по-високи заплати от тези в България.

23

От 35

преди 3 години

Преби се с мотор, лятото, докато караше пиян.