22

засега за ГЕРБ

преди 3 години

Настървението с което пишат, "алтернативните на ГЕРБ" навежда на мисълта че осъзнават своето безсилие.

21

човек от народа

преди 3 години

Мечтите на Разединителя май няма да се случат.Аз още от първите дни го заподозрях че иска да играе Орел - Рак - и Щука на българския народ. Засега, въпреки многото медиен шум, плановете му не се осъществяват. На изборите ще бъде решителния бой.

20

Краси

преди 3 години

Близнашки е комнист-бетонна глава !

19

Щерю

преди 3 години

Големите пари от ЕС за България идват към ГЕРБ. Всички про-руски партии като: БСП, ДПС, Има такъв народ, Изправи се, Възраждане Атака, АБВ и др. няма да получат нищо от ЕС...

18

до коментиращите

преди 3 години

Големи демократи сте се извъдили!Не търпите мнение различно от вашето.Проф. Близнашки е един от най-добрите специалистипо конституционно право и ако внимателно следитекоментарите ще видите, че няма разлика между неговотомнение и това на проф. Киров.

17

Анонимен

преди 3 години

Точно заради такива личности като този, два милиона българи напуснаха Родината си!

16

Аамет ПееФски

преди 3 години

Ко щял да работи Бибитко след изборите?Пак същото,демек-нищо.Ний герберастите крадем най-добре.Щот Доган е плътно заТ нас.

15

муспи

преди 3 години

Ползата от такива специалисти на Демокрациата е очевидна. Укрепва се убеждението на народа че гласовете се броят, даже нещо повече - независимо че се броат назначенията нямат нищо общо. От свооя страна пък назначените нямат никаква власт. Кръгът се затваря от Космическия закон - без значение е дали има или няма власт, защото раята си знае мястото. Колко Империи рухнаха докато се стигне до това Гладко море. Написано е за него на едно място, но ве казвам, за да си отмъстя.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Помогна или се опита да помогне?

13

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от пишещите са неграмотни, но важното е, че са морални.

12

ПРОФЕСОРСКАТА СТЕПЕН

преди 3 години

не дава гаранции за морал

11

ТОЯ ГЕРБАДЖИЯ

преди 3 години

да ходи да пее оди за БОЙКО

10

Анонимен

преди 3 години

тая торба е същия пребоядисан комунист като банкянския мошеник

9

БКП

преди 3 години

Георги Близнашки започва политическата си кариера преди много години от Комсомола и като предан член на БКП. След демократичните промени е дългогодишен депутат от БСП и неведнъж с гордост се е хвалил, че е автентичен комунист. Дори за кратко беше евродепутат. Бил е член на висшето ръководство на социалистическата партия. Близнашки не е от случайните в Столетницата. Той е племенник на члена на Политбюро и секретар на ЦК на БКП проф. Йордан Йотов, на чието погребение на 24 юни 2012-а произнася прочувствено слово, озаглавено Чичо Дачо, борбата продължава.

8

Мая Манолова

преди 3 години

Може да съм ***, но съм алтернатива!

7

Близашки

преди 3 години

Чак убедително няма да спечелят герб.Как се задържаха на власт - с репресии, рекет и побои над инакомислещите.С криене по гори и села, излизане през странични и задни изходи, манипулации от севда тв. И подкупи от джипката.

6

Анонимен

преди 3 години

Кой гений измисли името на коалиция "Изправи се! Мутри вън!"? Това е подигравка с избирателите все едно са инфантилни. Абсолютна пародия! Ако това нещо изобщо влезе в парламента, ще бъде голям смях преди всяко тяхно изказване.

5

Сата НАТО

преди 3 години

В нашето общество има едно по-дълбоко разделение вътре в него и избирателните кампании трудно внасят кой знае какви корекции в съотношението на силите.------Това е положението. Окопаването на една хунта във властта до това води - грабеж, корупция, разделение, насилие и гражданска война. Ти един наемател като пуснеш, на първата година почва да се мисли за собственик и да ти дава акъл за апартамента, а тия са наематели от 15 години.

4

Край

преди 3 години

Демек хорото си върви добре -шкафчетата се пълнят. А вие можете да си гласувате колкото си искате - при тая система нищо не променяте.

3

Garibaldi

преди 3 години

Пържат ви на бавен огън. Вече ви подготвят психологически да приемете фалшифицирането и купените гласове като нормалност. Един вид, просто хората били на фракции и корупционните скандали нямалии никакъв ефект.