80

Бизнеспарк до 1234

преди 3 години

Това в Микрофокус ли колега? Няма да се учудя де, моят човек с връзки почна там. То в повечето места хубави вече е с връзки, мила родна картинка..

79

Анонимен

преди 3 години

Тоя убав сайт все ми трие коментите.На 40,без професия и ,,личен доход,,.Сключих сделка с родителското съсловие да получавам,когато завърша вишуто,от нейния добър бизнес.С едно право,по принуда,в чужд град и с всички последици на ,,демокрацията,,,пак бях зле.Освен,че бях по-фина и обичах да чистя .След диплОмата,почнах работа,при един от най адвокатите,за чест и почест.Лев йок.Един път се *** ,след 15 мин.имахме среща ,,с ценни партньори,,.Познайте кой изчисти ***.А уж бях там ,,с връзки

78

1234

преди 3 години

После разбрах, че искали "много малко, но искали да изплаша неподходящите кандидати" ... фанали 10 бранкрутирали стартъпа , омешали всичко, не могат си направи интеграцията и търсят вълшебници ..

77

1234

преди 3 години

- Работа с MongoDB, MySQL и Redis.Опционални (демек АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ):- Scala, Rust, R - Работа или поне познания по статитики, работа с Numpy и Mathplotlib- "Бизнес компетиции"- Техническо SEO- Познания по всеки CMS за който даже и не си чувал. - Познания по маркетинг----------Когато поптиах "Само това ли?", ми казаха "Правил ли си Chrome екстенпъни?"Не за 5500 ами и за 15500 не се фащам на тоя ас.

76

1234

преди 3 години

До Бизнеспарколагодаря, че някой го каза 5500 лева ми приедлагаха, ама изискванита не бяха за човек, ами за отдел:- React, Vue, Anguler, Meteor, както Next, Nuxt и Gatsby и jQuery, ей така.- Materiual ***, Bootstrap и още поне 10 други.- Photoshop, Ilustrator, D3 и добри познания по дизайн.- RN, Swift и Cotlin, за аповете.- Docker, Apache и Nginx- Nodejs, Python и Java, със Express, Flask и Java EE- От unit, през CD/CI, до assurance test.- Добри умения с фотошоп. Изогтяване на дизайни.

75

Бизнеспарко

преди 3 години

Тук имаше един дето касиерката взимала 2000лв, чистачката и тя толкова, а той 10 ги нямал за нищо, къщи в Бояна, нови коли и тн. Кажете имената на тези фирми де, дайте и ние простите да се пробваме, имам доста приятели със сървери се занимават или Кю ей на софтуер са, но такива заплати НЯМА. В Микрофокус 4к нето на 3 монитора о след няколко години мъка, за софтуер тестер говоря. Айде вече с имена, позиции и пари, да не сме голословни.

74

Един с немски

преди 3 години

Искам да работя и аз за само 3400. Имам перфектен немски и добър английски, моля за името на фирмата където се споменава че веднага наемали. Нека си помогнем, ако не се послъгваме де :)

73

Анонимен

преди 3 години

в държавата на великите смърдящи некдърни връзкари е така

72

Анонимен

преди 3 години

Хора:Не вярвайте на глупсоти.2500 лева е много горната за "младши специалист". Такива с едават на хора, които са били много напред в образованието и са изкарали 3-6 месеца стаж, често неплатен. По-виски заплати са изключения, не правило.Средното за младшите кадри е масово 1500-2000. Да, бързо се кзват до 2500-3000 лева, но от там нагоре е трудно. Общо-взето таванът за повечето е 4500 лева, без архитекти и ръководители. А обяви дето кзват от 3500 до 5500, сериозно имат предвид 3500.

71

Анонимен

преди 3 години

Много ме дразнят хората, които са:"Аз съм с яката професия, другите кучетата ги яли!"Ми хубу бе, капацитет! Нали ако не са другите, да им се качи на главата твоята компания или тези, деот обслужвате, ше ядеш трици!

70

Анонимен

преди 3 години

До Вай, Вай - но тогава няма да има нужда от физически труд, нали?

69

Анонимен

преди 3 години

До 68Не си видял ултимативният ***.Той бил шефа, дето никой не му ходел на интервютата, давал 4000 лева на студентите.

68

Да

преди 3 години

АйТи-Семитите се пълнят с парички...

67

ГосТ

преди 3 години

В Биохимията има един анализ наречен Анализ на метаболитния поток. Борави с два коефициента, коефициент на еластичност и коефициент на контрол. Всъщност това ще прави изкуствения интелект с предварително, ще контролира производството за да постигне определени стойности на потреблението съобразявайки се с коефициентите на еластичност на различните производства/потребления. Нищо повече.

66

Анонимен

преди 3 години

Веднага темата се напълни с разни "айти" специалисти, в чиито фирми чистачката взима 1200лв на половин работен ден, а останалите почват от 2500 само с английски и висше. Кажете ги кои са тези фирми да се пробвам и аз

65

Теглете ипотеки..

преди 3 години

Така казват брокерите и агенциите за недвижими имоти....било модерно в кризата да си теглош една 30 годишна ипотека на зверските цени на жилищата и целия ти живот се оправял...така казват поне от статиите

64

до анонимен

преди 3 години

При четвъртата индустриална революция няма да има програмости, софтуера ще се създава от изкуствен интелеткт---------Абсолютно вярно!!!!!!!!Истинските Програмисти го знаят!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

При четвъртата индустриална революция няма да има програмости, софтуера ще се създава от изкуствен интелетк с помощта на бизнес аналистите и продъкт оунърите. Професията програмист вече е излишна.

62

ГосТ

преди 3 години

Програмистите и хардуерните инженери са едни изключително полезни хора,когато са в симбиоза с други специалисти. Не се подвеждайте по простолюдието което включва и изключва сървъра за "три бона". В България има и истински програмисти и имаха късмета да съставляват една част от т.нар. средна класа. За което не бива да им се завижда. Проблема е плявата около тях, но какво да се прави. Пазарна икономика.

61

Анонимен

преди 3 години

Да влезат в линкедин.