43

Не е нормално

преди 3 години

Абсурдно е да се вменява виновност на наемател, арендатор и то неработещ! Ако всеки взел обект под наем има права да равучка и променя основни комуникации и конструкции на арендувания обект ще настане анархия и това в случая е факт, но дали е ЕООД то или някой друг как ще се разбере? Всеки герой, тарикат решава да се прикачи, присъедини по бързата процедура, както му е удобно и може, без контрол и правила и трагедията е логичния резултат.

42

Handel

преди 3 години

Не си спомням досега ЧЕЗ да са направили някаква сериозна инвестиция в електрорапределението. Имат тям някаква ремонтна фирмица (мога да си представя чия собсвеност е), която цъцка аварийните ремонти и това. А многобройните строежи на жилища и офиси се закачат все към една и съща мрежа и в някои квартали на софия тя отдавна вече се задъхва.

41

Анонимен

преди 3 години

Aко тръгнете пеша от Парадайс център до Орлов мост, ще видите поне 3 такива места с оглозгани кабели. Ако тръгнете пеша от ВМА към кв. Гоце Делчев, ще видите поне 5 такива шахти с повредени кабели. Ако тръгнете пеша от Мол София до Народно събрание, ще видите 2 такива кабела само за това кратко разстояние. Ако тръгнете от Лъвов мост към гара Подуяне, ще видите 8 такива кабела. Ако тръгнете от Орландовци към Мол Сердика, ще видите 5 такива места с опасни кабели. Ако вървите по Ангел Кънчев - 2 бр

40

Майстори

преди 3 години

От години поне една пета от учениците минават в по-горен клас със знание за две и съчинена оценка. Някои стават елтехници, други техни шефове.

39

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да говорим за чиновниците, че са идьоти - идьоти са, но работата по кабела е извършена от обикновен електротехни - такъв, който не е чиновник, а е просто ***.

38

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Нали държавата беше лош собственик, а частниците вълшебни собственици. Ей така, с вълшебство ви убива частника.

37

Анонимен

преди 3 години

Кабелчето като го гледам от шахтата до "грилчето" минава под плочките, а те на са къртени, което означава, че композицията е част от ремонта на булеварда.

36

Анонимен

преди 3 години

Нерде кабел, нерде шахта?!На тази решетка грил може да си правиш!Те бабите и дядовците обичат да се ловят за парапетите, по-добре да сложат от онези табелки: Опасно!Високо напрежение!-Защото геният на българското електроинженерство едва ли се изчерпва само с тази скара с прикачен кабел в пластмасов шлаух.

35

4epa

преди 3 години

МНОГО ДУМИ - И НИЩО НЕ КАЗВАШ !!!! БЛА,БЛА- ПАРАТА ИГРАЕ !!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Иначе много ги бива да наливат милиони предизборно за рейновиране на площади. докато цялостната картинка е безобразно плачевна !!!

33

Анонимен

преди 3 години

Как само обаче звучи "манипулация на кабелите".....Вижда се, че са се разработили адвокатите вече.

32

Обективно

преди 3 години

Вижте камерите от преди седмица, там ще се видят " специалистите" кои са и какви са им работните облекла!!!

31

Не е

преди 3 години

Не е от премахнатия светофар - това е станало 2018 год.!!! А ПРЕДИ ДНИ НЯКОЙ/ ПО СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ - НЕ ОТ ЧЕЗ/ СА РОВИЛИ В ШАХТАТА. ДОКАТО Е БИЛО СУХО НЕ Е ИМАЛО ПРОБЛЕМ. ВИЖТЕ ОТ КАМЕРИТЕ КАКВИ СА ТИЯ ХОРА!!!!!

30

House M.D.

преди 3 години

"...изискване за информация от областна управа..."Излиза, че информацията може да бъде получена от произволна областна управа.

29

Анонимен

преди 3 години

Значи, кабелите след премахване на светофара, са положени по този начин от ЧЕЗ със знанието на общината. От което следва - виновниците са от ЧЕЗ, тия работят с кабели и токова и много добре знаят че по този начин, положени кабели е опасно и НЕ ТРЯБВА да е така. И все пак са ги положили така и до ден днешен са така - ВИНОВНИ.Общината знае за този случай, и че кабелите са положени по този начин - ВИНОВНИ.Кое не е ясно?Община и ЧЕЗ са виновни. Съд и затвор. Това е.

28

...

преди 3 години

Една педя обяснения от Общината за неща, които са им известни, но свикана комисия чак. А резултат?

27

На 20ти Януари около

преди 3 години

На 20ти Януари около 9ч. сутринта в същата шахта двама работника (единия беше дебел)с работно облекло бяха отворили шахтата и ровеха вътре.Видях гофрираните жици по-парапетите.Аз разбрах ,че те не трябва да са там- а поне не 5-6м. височина.Това мога да дам като информация.Можеше да беше всеки един от нас.....Тези не бяха от ЧЕЗ нямаха работни облекла от ЧЕЗ,А от автосервиз

26

На 20ти Януари около

преди 3 години

в същата шахта двама работника (единия беше дебел)с работно облекло бяха отворили шахтата и ровеха вътре.Видях гофрираните жици по-парапетите.Аз разбрах ,че те не трябва да са там- а поне не 5-6м. височина.Това мога да дам като информация.Можеше да беше всеки един от нас.....

25

Анонимен

преди 3 години

Свидетел ви каза, че са идвали го *** от ЧЕЗ да прикриват следите - открийте ги. Прокуратурата и следствието в момента се занимават не да открият нещо по случая, а да замажат следите, които могат да доведат до обвинение срещу общината или ЧЕЗ.

24

Анонимен

преди 3 години

Това на снимката НЕ Е оголен кабел. Даже си е поставен в пластмасова тръба (гофре). Явно като са оремахнали светофарния стълб, просто са отсекли кабелите и са ги оставили да се мотаят свободно.