126

Анонимен

преди 3 години

Fandakova borisov ne vi li e sram ubito e dete

125

Анонимен

преди 3 години

Ubiizite v satvora tova e ubiistvo gerbboravutelstbo sa nahalni i sedat a dete umra bog da go prosti gorkite roditeli 16 g sa go gledali sram sa gerb fandakova

124

пияница мистик

преди 3 години

А бащата Снежан за баба Мразиада ли е оженен?

123

я кажете ?

преди 3 години

кой открадна няколко пъти кабела по аспарухов мост

122

избирател

преди 3 години

Аз затова ще гласувам за ГЕРБ. Защото Бойко всеки ден е на обект. Неуморно работи за България. А фигуранта, скрит на топло, пръска злоба по хората които си вършат работата.

121

Анонимен

преди 3 години

човека няма вина ква е народността му, етноса му и т.н., който и да е на негово място, няма да му приятно, детето му да почини и да гледа как се прехвърля топката от едните в другите, и всичко това на оживено място

120

Анонимен

преди 3 години

Тук става въпрос за умряло дете.Не ви ли писна от руски сайтове за запознанства и фалшиви "добавки"?

119

Анонимен

преди 3 години

Казало "татко" ама дръжки!!Ти не можеш да говориш български,ама то казало!Пак сте брали кабели,ама този път сте изтеглили късата клечка :) Утре пак дърпайте кабели,където намерите!ВАШТА М_ _ А!!!

118

Тока убива,

преди 3 години

но не и така -"Детето загина, след като стъпи върху шахта на оживено място в центъра на София, по която е имало ток." През зимата детето босо ли е било, или със железни обувки!? Няма как само със стъпване да е било. Нещо се крие!?

117

ББ

преди 3 години

До Алтерниращ веганист"матряла"четем фактите...има убито българче...отнет човешки живот...можеше и да е вашето...отговорни няма...сакъм да сме добри със всички и да ни гласуват...престъпление...съучастие в убийство...та кой и защо уби едно българско дете...и отговорност по цялата верига...останалото е съучастие на Герб и Прокуратура в прикриване убийството на Българче!!!името ли...само ме попитайте!!!

116

Алтерниращ веганисте

преди 3 години

Защо не се посветиш на нещо по-висше, например височинен туризъм, за да спреш да посещаваш долни сайтове? Може да ти помогне и да спреш да пишеш глупости от сорта кой какво си бил помислил, като четял статията. Хайде остави хората сами да решават какво мислят и да изказват мнение.

115

ББ

преди 3 години

Политическите партии...алчни,лицемерни и безбожни *** сте,умират нашите деца заради импотентните ви политики..умират деца на България...и вашето можеше да е там...кога спазване и налагане на Законите и Конституцията г-н Борисов...кога ще си свършите работата по Конституция г-н Гешев...кога ще върнете г-та Цветанов и Божков...до кога ще им плащаме сметките г-н Борисов???

114

ББ

преди 3 години

Персонална отговорност...Прокуратурата е време да си извади главата от зад.иците и да наложан Законите...Прокуратурата се превърна в статистическа служба...Прокуратурата по Конституция е заложено да налага спазването на Законите...те вземат пари от убийци крадци и престъпници...съучастници в убийства са...и им плащаме яко....и ЕСССР им плаща яко...честито на стъпилите на шахти...на децата ви......Оставка на Главният Прокурор!!!убиват деца в центъра на София...вие политиканствате!!!ПП лицемерно е

113

Анонимен

преди 3 години

Разплаках се.Дано Господ Бог даде сили на майката и бащата

112

До алтерниращия

преди 3 години

И от какво точно се възмущаваш? Ами така е, 99 % от публикациите в този сайт имат характерна стилистика, която определяш като "бълвоч". Но защо тогава четеш тук, че и често даваш мнение? Както и в случая - коментиращите били нещастници, не особено интелигентни и т.н. А, както се вижда от коментарите, повечето хора са потресени от случилото се и негодуват. Май ти си този, който жадно чака някой да му "цъка" на писанието.

111

Dino

преди 3 години

-------------------?!?

110

Анонимен

преди 3 години

просто ужасно!!! а бащата, жив да го оплачеш, такава черна съдба!

109

MKS

преди 3 години

Голяма трагедия! Дете умира пред очите на баща си! Естествено има виновни и дано да бъдат наказани , но това няма да върне младият човек! Наистина трябва да си голям аматьор за да вържеш кабела към металната ограда! Бог да прости момчето!

108

Sofia

преди 3 години

Млад мъж почина от токов удар във фонтана на пл. Славейков в столицата .

107

Бай Пешо

преди 3 години

А нещо виновни? Как така разследват? Мисля че само с един оглед ще се установи каква е причината, и ЧЕЗ точно за секудни ще кажат. Ако е тяхна вина, да поемат отговорност. Ако е нерагламентирано присъединяване, пак за 10 мин. да се установи кой го е направил. Така че досега трябваше да има задържани. А ние какво, цял ден мислим, как да прикрием виновника. Народа иска да види осъден и то справедиво, а не действие на ПРИКРИватурата.Гешев, как се гешефтите?