71

Селяндур с джип

преди 3 години

Ако някой ми беше казал 2016 г. да си купя 4 биткоина вместо джип 3та употреба..."Ум царува, ум робува, ум патки пасе."Ясно е, че в момента не е удачно да се купува, но къде мога да се информирам подробно за тия ASICs копачки?

70

Богат

преди 3 години

До ужас - очевидно глупав, необразован ***, който под всяка статия за Биткойн само сипе омраза и невярна информация. Защо ревеш и си отворил тая уста бе? Като не искаш, не купувай Биткойн, какво се пънеш да обясняваш на другите? Явно те много боли, че точно умните и инфорани хора направиха пари от крипто.До останалите - днес цената мина 50 хиляди долара, още ли не сте си извадили главата от *** и не сте си задали простичко въпрос,, Защо? ". Богатството е начин на мислене!

69

верно

преди 3 години

сега журналята ако бяха купили биткой преди 8 години на 100 долара, и с този биткойн един пистолет, сега щяха да имат 500 пистолета. не само автора на тази измислена статия, но и всички глупо-писачи като него можеше да са на по-добро място.

68

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма друг път без адресна регистрация ще си откриеш сметка в коя да е европейска столица .. аман от *** чули недоразбрали ..

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"А да вкарате 20-10к лв от бг банка в портфейл в борса? Че даже и ДСК вече отказва транзакции и револют също."На 2 часа ти е самолета до всяка голяма европейска столица, но вече става и онлайн. Ще ти окрият, каквато сметка си искаш, абългарските банки ще ги виждашл само като им гледаш логото на някой пос терминал/

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 69GГлеаш много американска телевизия и хал хабер си нямаш от нещата у нас.

65

Анонимен

преди 3 години

Щото като купиш колата за 1 биткойн сега, и биткойна скочи до 400 000 при следващият пик след 3 години, ще излезе че си платил десеторно, но ако купиш като падне на 4000 изчакаш да скочи на 400 Хил и тогава купиш 10 коли, 10 човека да стават без пенсия, щото това са парите на пенсионната система, която играе рисково на борсата, и разчита че човекът е умрял преди да си я похарчи. На този етап януарски рън и февруарски рън, това са хора и които си и превеждат заплата и ще изгорят.

64

Сандокан

преди 3 години

Който влязъл в схемата навреме, влязъл. Останалите чакаме следващата схема, няма страшно!

63

Сандокан

преди 3 години

Който влязъл в схемата навреме, влязъл. Другите чакаме следващата схема, няма страшно!

62

до 56

преди 3 години

За справки- половината IT Сектор в София, който лудна по криптовалутите. Жокер- половината от новите милионери в София са именно продали криптовалути.

61

до 56

преди 3 години

Теглим 100-200к евро- да. Прехвърляме елементарно от портфейл в банка. Кое те притеснява?! Това са чисти пари. Кой и защо ти е отказал не е ясно. Но само като прочетох ДСК, и ми стана ясно колко си далеч от този вид търговия.

60

Анонимен

преди 3 години

Що да е лоша сделка, за нищо получаваш нещо

59

Анонимен

преди 3 години

Друго се питам. Защо всекидневно ни облъчват със статии за тази "валута" ( умишлено в кавички)? Започва усилено да ми приличат на статиите за жилищата, които постоянно са в дефицит и цените вървят нагоре, а всъщност държавата умира.

58

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента за купуване на кола с биткойни, но не е момента за купуване на биткойни с цел дългосрочна инвестиция от няколко години защото със сигурност ще те яд че си пропуснал големи ползи купувайки толкова скъпи биткойни.

57

Ужас

преди 3 години

И да завърша - криптото е точно хазарт и алчност. Няма почти други характеристики към масовия потребител. Не се купува със знания, с идея за дългосрочна инвестиция. Няма прогнозируемост! Златото е актив, реален. Зад акциите на фирми стоят инвестиции и някакъв продукт, който се купува от хората и така се качва добавената стойност. А тук? Масово купуват хора, които даже не знаят значението на думата криптовалута. За да спечели някой, друг е загубил! И как ще свърши това според вас?

56

Анонимен

преди 3 години

Ще ви обясня защо не е добра идея да си купиш кола с биткойни. През 2016 си купих нова кола за 42000 или 25000 долара. Биткойна през 2016 се търгуваше за 1000 долара. Т.е. колата ми е струвала 25 биткойна. В момента 42000 са половин биткойн. Но въпреки всичко е добра идея да продадеш в момента биткойните си и след година да ги купиш на 4-ри пъти по-ниска цена. Тогава ще ти останат пари за каквато си искаш кола и пак ще имаш същото количество биткойни.

55

Ужас

преди 3 години

И да не съм голословен...Да, сега се печели от крипто, който рискува. Може да се извадят пари за кола, екскурзия. Вече все по-трудно де, с тези регулации и големи суми. НО! Алчността е най-важното. Човек е податливо животно на алчност. А криптото носи точно това - бързо правене на пари, реално е хазарт в пълния смисъл. И като извадиш пари, много от хората се зарибяват още повече. Не могат да се спрат. Накрая нали се сещате какво ще стане за повечето хора...

54

Ужас

преди 3 години

Милионерите от биткойни, дето се хвалят тук, я кажете как теглите примерно 100-200к евро? Как ги прехвърляте към сметка в бг банка? Правили ли сте въобще подобна операция, да дръпнете голяма сума обратно? А да вкарате 20-10к лв от бг банка в портфейл в борса? Че даже и ДСК вече отказва транзакции и револют също. Криптото се движи най-вече от алчността на човека! И тя е пословична. Всеки си мисли, че ще надхитри другия, но накрая се чуди какво е станало. Говоря за наистина големи суми, не 5-10к

53

До 50

преди 3 години

OneCoin няма абсолютно нищо общо с биткойн,пич!Да си чул някой някъде да си е купувал нещо с уанкойни?!Те продават обумителни пакети пакети за балъци.Впрочем,в Азия и сега има балъци,които купуват уанкойн и чакат да си осребрят инвестицията.

52

Рушофилски трол

преди 3 години

Защо ли Русия не участва в този куклен театър наречен криптовалута?.........Защото никой не яЕбава, затова.......понял?