41

Аззз

преди 3 години

Славянин гръмни се ***

40

до Хирург от славяни

преди 3 години

Лекарю, вие знаете ли въздействието на думите върху органичната и неорганичната материя, за по-фините субстанции няма да питам, вие не признавате тяхното съществуване! Има един японски учен - Масару Емото правил пред 90-те години на 20-ти експерименти за въздействиeто на различни енерго-информационни фактори върху водата и резултатите му са много интересни! Поинтересувайте се и се запознайте с тях и ще разберете защо езотериката ви нарича вас, ''учените''-материалисти - УЧЕНОТО НЕВЕЖЕСТВО!

39

славянин

преди 3 години

Има медици с фациес на професионални касапи и професионални палачи, вие на такива фациеси бихте се доверили!? За мен един лекар по призвание, не по амбиция или интерес, трябва да излъчва едновременно интелигентност, доброта, финес, благородство и почтеност!

38

славянин

преди 3 години

Има една древна максима: ''лекарю, излекувай себе си''! Та аз това на снимката не мога да го възприема като лекар!

37

Анонимен

преди 3 години

А студът снощи погуби трима души, но на кого му пука.Лека им пръст на всички жертви на новият световен ред.

36

Георги

преди 3 години

Светла й памет! Истински професионалист! Успяваше да предразположи за преглед дори и най-малките.

35

Сата НАТО

преди 3 години

Малко е крийпи да лекуваш деца с черна роба на черепи------ Не бе, защо да е крийпи? Децата като видат докторката, почват да пищят от ужас, но с черепите ги заплашват да мълчат. "Трай, оти леля докторка че те запише и тебе на престилката!"

34

Анонимен

преди 3 години

Жената е била със значително затлъстяване, това е очевидно, поне бъдете малко обективни. Ако наистина то е било в резултат на друго вродено заболяване, то само това е достатъчна причина за фатален край, но разбира се за починал от Ковид дават точки явно, друго си е да напишеш гръмка статия..

33

НОШТ

преди 3 години

Жалко за жената! Дали е от Ковид починала, надали! Съболезнования!

32

ЕЛЕКТОРАТ

преди 3 години

Всеки лекар останал в България и не е станал политик/крадец/ , заслужава уважение!

31

Анонимен

преди 3 години

Малко е крийпи да лекуваш деца с черна роба на черепи

30

Хирург до Христо

преди 3 години

Между лекарите езикът е често циничен, защото сме цял ден навряни в човешката анатомия и сме свидетели на какви ли не ужасии, но никога не говорим по такъв начин за колега ,още повече със заболяване. Съмнявам се ,че си колега, има си неписан закон за общуване към колеги.

29

До Христо

преди 3 години

Ако си детски хирург и неонатолог ,аз съм английската кралица.Ако беше от съсловието щеше да я познаваш и да знаеш ,че става дума за вродено заболяване .Позор си "колега"

28

До 46

преди 3 години

Срам ме е от такива като вас!!!Колежката страдаше от вродено заболяване на обмяната ,беше в съседен курс в медицинския институт и още тогава/преди 20 год/ имаше наднормено тегло.Прекрасен човек, много ученолюбива и амбициозна.Поради собственото си страдание интересите и бяха точно към вродените метаболитни заболявания. Мир на праха ти ,Адил.

27

smile

преди 3 години

До ХристоЗнам добре, но дълбоко се съмнявам да си такъв, най-малкото по коментара ти за "колега". При починал твой колега да правиш коментар, че било по-добре, че нямало с вида си да плаши малките пациенти.... дано не си доктор.

26

До 45

преди 3 години

Напълно вярно е това, което казваш и не зависи от волята на човека.Едно е някой да се тъпче като невидял, друго е болестното състояние.Познавам лекарка диетолог 130 кг. и точно на себе си не може да помогне.

25

Анонимен

преди 3 години

до 43не съди ,за да не бъдеш съден!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Мир на Душата й!Безспорно, затлъстяването е било фатално за този прекрасен специалист,но не бързайте да пишете, че причина за това затлъстяване е преяждането.Има хиляди други причини от хормонален произход, щитовидна жлеза и какво ли не.Жалко, че си е заминала толкова млада!

23

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир! На толкова деца е помогнала! Много тъжна вест!

22

До христо

преди 3 години

Айде на бас, че не си лекар!