39

Лелеее,

преди 3 години

открихте топлата вода ! Ами при толкова много сняг в последните дни,как да му бъде суха обувката? Това, започва да звучи като някакво нескопосано оправдание. Зимата не знам някой да има сухи обувки,но не е нормално да ходиш по улицата и да те удари ток.Жалко,много жалко за момчето,да загинеш толкова нелепо,само защото някой не си е свършил работата.

38

Издънкова

преди 3 години

Още ли няма виновен!!!Така написана статията показва че детето е виновно от мокрите си обувки ?А те са мокри защото няма почистване адекватно !!!Виновен е кмета както и въпросното енерго дружество !!!Защо за убийство по непредпазливост няма никой в затвора?До кога ще плащаме половината от сметките си за пренос на ток и ето резултата безхаберие !!!Това ако беше вашето дете ? Нека почива в мир детенцето и виновните да лежат в затвора не като случката в ИНДИГО където загинаха 7 дечица !!!

37

Анонимен

преди 3 години

На общината е отговорносттаВсичко това е общинска територияИ някой не си върши работата за да има подобни кабели

36

Гочоолу

преди 3 години

Гласувайте за ХХХХ за да ви мачкат по кръстовищата дрогираните синове на "няКОЙ" и за да умират децата ви от токов удар на улицата! Гласувайте бе!

35

До 34

преди 3 години

Възможно е кабелът да е НЕЗАКОННО свързан от техник на болницата! Затова има и проверка от здравния министър.

34

ъъъ

преди 3 години

От снимките в гугъл стрийт вю се вижда, че до 2013 жълтата тенекия се е захранвала въздушно от стълба на светофара. Между 2013-15 стълбът е преместен и силовият кабел е прекаран по оградата, хванат със свински опашки... Няма и 5 метра, ама нали е по-евтино, вместо да се прекара както трябва под земята.

33

Анонимен

преди 3 години

Жалко за детето. Нищо не е видяло още, не знам как го преживяват родителите му. Здраво, право дете да си замине по такъв нелеп начин. Ако съм на мястото им ще съдя всеки и всичко за милиони левове. Ще ги разкатая от съдилища. Не че ще ми се върне детето, но ще ги осъдя и ще си хвана куфарите за друга държава.

32

Анонимен

преди 3 години

Много лесно може да се види кой овчар, хвърлил цървулите и гегата и станал Ел. техник е подвързал кабела. За тези манипулации има заповеди за командирован персонал, бригада, техник, състав. Има допускащ от страна на ЧЕЗ и пр. Но не искаме да намерим виновни. Така ни е ок, до следващия път.Така е в здравеопазването, образованието, културата, навсякъде където се сети човек

31

Виновен

преди 3 години

Виновен...как така ще стъпи с мокра обувка на улицата?

30

ДДРОнег

преди 3 години

До ХАРАШОЙБездушието на дългодишното управление на суджука обуславя беззаконието !!!

29

Анонимен

преди 3 години

До Отровна гадАбе то тук изобщо не е сигурно, че някой не е решил да се закача и нищо не е разбирал. В ерп-тата поне работят хора, които поне са учили за това. Във всеки случай, не е трудно да се разбере какво е правено и ако някой си е оставил ръцете, да си понесе отговорността. И понеже живеем в особени времена на овълчени за властта партии (разбирай индивиди в сянка с много пари), ще допусна, че има и някаква вероятност (макар и малка) да е саботаж.

28

ДДРОнег

преди 3 години

До накъде отиваме, хораНикой никого не оправдава, това е обяснение, защо се е случило на момчето, а не на други хора !!!По-полека с патоса, насочете го разумно в правилната посока !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Токът не тече по шахти, той не е вода.

26

неандерталец

преди 3 години

Гласувайте за корнелия, тя ше ви оправи. Всички шахти в София лично ще ги ревизира и отремонтира.

25

Анонимен

преди 3 години

Тротоар пропадна заради некачествено строителство - ще го платим от данъците.Релсите в метрото се надигнаха заради некачествено строителство - и тях ще платим от данъците.Влакчетата излязоха извън строя пак заради некачествени обществени поръчки - и тях ще платим.Животът на 16-годишното момче кой ще върне?

24

Отровна гад

преди 3 години

Когато си плащам редовно сметките на ЧЕЗ, те редовно си прибират парите за шахти, канали, стълбове и жици!И не ми викат, че не са техни!

23

Виолета

преди 3 години

Срам и РЕЗИЛ.Е няма такава държава по света.Къде е бай *** да се изтипоса пред неговите ТВ и да изрецитира ,което са му написали.Да покаже виновника с пръст и да го осъди пред цялата страна. Идват избори и трябва да се сложи край на всичко това.

22

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по-лесно да се проследи кабелът и там където свършва да се намерят отговорите ?

21

накъде отиваме, хора

преди 3 години

Колко бездушен скот трябва да си,за да обвиниш мокрите обувки на детето.Това не са хора!Толкова ниско сме паднали,че вече и земята няма да ни приема.Тяхното безхаберие ни убива бавно и методично,а ние мълчим,позорно мълчим.

20

Не забравяйте

преди 3 години

..че момчето е било с баща си!!! Той може да каже истината. Кой за къде се е подпрял и как е направено късото съединение. Между кое и кое. Всичко ще се разбере. Но жалко за момчето! А отговорността?????