59

Анонимен

преди 3 години

След дъж-качулка.Жалко за отнетия млад живот.Дърти и дебели чичаци-колкото искаж.Младежи няма.

58

House M.D.

преди 3 години

Доживотен затвор за обувката!!!Къде си, Гешев????

57

До 51

преди 3 години

Къде има ,,оголен кабел над земята" бе разбирачо? Много станахте бе. Чети,разбери и тогава говори!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Преместваемите съоръжения са доходоносен бизнес за общинската администрация и източник за финансиране на избори.

55

Ужасно

преди 3 години

16г отглеждаш дете, един зимен ден излизаш с него и докато вървите стъпва на шахта и умира. Купувам си пистолет и всичките до стената, иззроди гнусни крадливи!

54

Анонимен

преди 3 години

Ако паркирам колата върху шахтата ще дойдат с паяка да я репатрират с обяснението, че съм спрял на общинска земя. Сега шахтата не била тяхна.

53

До 52

преди 3 години

КАТО БУДКИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ - ЗАЩО НЕ СА ПРЕМАХНАТИ?????? ИЛИ РАЗЧИТАТ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ САМИ ДА СИ ГИ ПРЕМАХНАТ? ПЪРВО - НУЖНА Е ГЛОБА. ВТОРО - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕМАХВАНЕ. КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ТОВА?!

52

софиянец

преди 3 години

Точно там минават хиляди хора на ден.Има спирка и ред болници.Напливът на хора е интензивен ,как и защо само един е пострадал и то оТ ВИНКЕЛНАТА РАМКА НА БЕТОННИЯТ КАПАК??? Абсурдно е при толкова народ да пострада само един??? Може би в този момент ,някой е включил източник на напрежение ??? Има нещо гнило и някой е персонално отговорен ! Както стана с фонтана на пл.Славейков преди 15 години.А че много псевдомайстори се навъдиха е факт!

51

Издънкова

преди 3 години

Столичен инспекторат шефката Веска Георгиева със страшен диалект която беше уличена да къса Актове на фирми извозващи Не регламентирано Смет продължава да е начело на общината а и личи че е за пенсия да не кажем Затвор!!!Контрол никакъв от нейна страна Защо ли ?Шум мръсотия некачествени ремонти заведения разполагат масите и столовете си без разрешителни без така за общината по закон откритата търговия е забранена след 22.00'ч и това Недоразумение е още ШЕФ ???

50

Вижте

преди 3 години

КАКВО ПРОДАВА ПАВИЛИОНЪТ - И ЩЕ НАМЕРИТЕ СОБСТВЕНИКА И ОТГОВОРНИКА!!!

49

Издънкова

преди 3 години

До Най- вероятноБудките са забранени с наредба на столична община но както виждаме има още нагли връзка ри където продават вестници и ход дог при НИКАКВИ ИЗИСКВАНИЯ НА ХЕЙ РИОКОС ОБЩИНА И Т,Н

48

Анонимен

преди 3 години

Следователи ще установят защо има оголен кабел над земятаЩОТО УПРАВЛЯВА БОКО УШЕМАЧКАТОРА НА ТАТО;ПЪТИЩАТА СА ТРАГГЕДИЯ ЩОТО СУДЖУКА Е НА ВЛАСТ,БЪЛГАРИТЕ СА БЕДНИ ЩОТО ТИКВЕНАТА СЕМКА Е ПРЕМИЕРСКИ ПОСТ

47

анонимен

преди 3 години

УБИЙЦИ !! СЕЛСКАТА ДАСКАЛИЦА ДА СЕ МАХА ! МУТРИ - ВЪН !

46

Кой им бил виновен!?

преди 3 години

Какво ви е виновна Фандъкова че има хора с вашият мозък ,които не го ползват когато работят! .До всяка шахта и стълб ли трябва да има контрольор ,бе хлапаци?!Толкова безхаберно и кухо поколение ,не е имало. Кметът им бил е виновен за глупоста и безхаберието на безмозъчни хора в двумилионният град Сума ,,майстори" напъплиха София !със ,,майсторлъка", мурафетите си и грам не познаващи,що е то на ,,Охрана на труда"!Колко поразии направиха тези ***,по строежи и други обекти!?

45

Анонимен

преди 3 години

Да познаем ли - нелепо стечение на обстоятелствата. През зимата обувките му били заснежени, общината пък решила да осоли тротоара, а момчето стъпило върху оголен офазен проводник без максималнотокова защита, без дефектнотокова защита и т.н.Или няма да има виновен или ще намерят "правилния" виновен.

44

Така че

преди 3 години

Не мократа обувка е виновна!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ПУСКАТЕ Г.Л.У.ПОСТИ!???

43

Анонимен

преди 3 години

В някой бг градове няма и поставени шахти или са били откраднати и ако не познаваш града можеш да паднеш като нищо.В България инфраструктурата на гродовете е под всякаква критика.

42

Най- вероятно

преди 3 години

...токът е текъл и по оградата, и по обкова. Детето е направило късо между тях като ги е свързало с тялото си. Виновен е техникът, който е свързал будката. Дали е от Чез ??? Едва ли той ще ползва свински опашки. Вай - вероятно - собственикът на бенгалото, цопнато на средата на тротоара. Какво продава? Вестници ли? Или друго?

41

Анонимен

преди 3 години

Явно който отговоря не отговоря за нищо.

40

Анонимен

преди 3 години

В София вече само с гумени ботуши,*** и ***.Който не спазва изискванията санкции и затвор.