39

Анонимен

преди 3 години

Накараха ги хората да сложат маски, а те се помислиха за величието МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН , та не искат да ги свалят.Утре и лицата им ще закрият. Само за да ги манипулират ваксинират и чипират. Немислещите хора са лъжат най-лесно.Продава се проблем внушава се непрестанно и се цели пълно подчинение за нов световен ред.

38

Коцев от УМБАЛ

преди 3 години

До преди месец се тръбеше че антителата на преболедувалите не предпазвали от британския щам, а само ваксините го правили. Хората разбира се не повярваха, но ми се струва, че този т.н. "южноафрикански щам" се появява вече не толкова за да накара и преболедувалите да се ваксинират, колкото да оправдае неефикасността на ваксините.

37

Ицо

преди 3 години

Ами къде забравихте щама от Тринидад и Тобаго? Той пък какъв е убийствен...

36

Тялото

преди 3 години

До НACРАДAMУСДАНО!

35

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

Ще *** яко чували и ифата с трупове от борда до таваня

34

До болярин

преди 3 години

И ти си като мен- на мен ми стана лошо, и си казах- Станчо май ще се мре- ето сега, намушкаха двама и сега сме6

33

До 32

преди 3 години

За спешно лечение си! Пробвай да спреш дрогата.

32

Още вчера

преди 3 години

Д-р Свами от СЗО каза същото - ваксините и дори преболедуването Не предпазват от заразяване с южноафриканския щам!!!

31

Всъщност

преди 3 години

Точно ваксините водят до ускорени мутации на вируса, защото той се приспособява непрекъснато и се видоизменя. И това е едно Перпетуум мобиле - или нещо като Златната ябълка за фармацевтичните компании. Те ще правят вке по- нови и нови ваксини, съответстващи на новите щамове. Но вирусите винаги ще са една ръка пред тях. Се ла ви! Утре ще погнат и децата да ги ваксинират!!! И????

30

Анонимен

преди 3 години

Аз чакам вече марсианската версия на измисления грип!! Кога "истинските" медии ще ни научат?

29

Анонимен

преди 3 години

И сега да си припомним отново началото на представлението/само в България/.Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус". В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.-------Леееекичко неточно!Вирус имаше като спряха/минаха онлайн част от бизнеса, образованието, администрацията, нехранителните магазини, и т.н.КПП се появиха близо месец по-късно

28

Анонимен

преди 3 години

Мутацията от Южна Африка е скорошна, не от година!

27

Анонимен

преди 3 години

А ние имаме ли такава популация от чернокожи, както с ЮАР?

26

Анонимен

преди 3 години

Освен това ваксината не пречи на новите щамове да проникват в носа и да се размножават в неговите клетки.--------Интересно как за цяла година не проникна в моя нос и в носовете на 96% от хората.

25

Анонимен

преди 3 години

След това ще излезе Австралийската версия, която е по-проблемна от Южноафриканската, а после ще излезе Нигерийската версия, която е по-проблемна от Австралийската. Накрая ще излезе българската версия, която ще е най-пробпемна. Вируса ще е беден, пиян и путинофилл и тогава закриваме Земята. Кой отишъл на Марс късметлия е бил, за другите дървения костюм.

24

Анонимен

преди 3 години

Всеки път, като си купите папая, си рискувате живота! Дори сушената не е безопасна!

23

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Малиииии! Папаята и козата идват със страшна сила!

22

Анонимен до 6

преди 3 години

Приложението е трепане на продажни управляващи участващи в тази световна измама ковид.Но трябва да започне във всички страни едновременно, да се натрошат главите на всички участващи в този цирк за едни и геноцид за нормалните хора.Иначе ще ни измислят щамове докато не достигна бройката хора предвидена за унищожение.

21

да,да ама не

преди 3 години

И сега да си припомним отново началото на представлението/само в България/.Месец март, пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус". В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли е калпав или актьорите са некадърни?

20

да,да ама не

преди 3 години

Някой помни ли !?"Нека да е лято! Само да е лято-оо! Нека да е лято-оо за последен път!ТОНИКА! Стефан Диомов.