41

ББ

преди 3 години

хаха...трилиони с които не можеш да си купиш маски...защото си изнесъл производството в китай...и китай решава дали да ти вземе доларите и еврата...какво предателство...каква недалновидност...трилионите не се ядат...не лекуват...какви фалшиви ценности...време е за Апокалипсиса...донесен ни от алчната политическа и икономическа класа...невиждан геноцид в човешката История...за фалшиви ценности

40

Анонимен

преди 3 години

Милиони долари, а не милиони рубли. Що? Не разбирам! Нали новия Съветски Союз на Путинъ е новата сила и се очаква повсеместен отказ от долара? Пачиму?

39

SHEFA

преди 3 години

ТОВА ЛИ БЕШЕ КОВИД 19-ДА ИСКАРАТЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА?-ПРОПУКА ЛИ СЕ?

38

Анонимен

преди 3 години

Статията е партенка. Спестените пари вече са унищожени на 30-40% от световната повсеместна инфлация. Останалото вече е планирано как и къде хората сами да решат да го похарчат, тъй щото 10те най-богати милиардери да станат още по-богати.

37

Анонимен

преди 3 години

"Като изключим мрънкачите, повечето хора наистина спестиха пари от липсата на заведения и излишни разходи."Не съм сигурен. Заведения няма реално от 2 месеа. Колко да сме харчили там? А и не смятам, че 1000 леа, които спестихме със семейстото си, да каним гости на колега и да празнуваме на нова годни ни обогатифа...

36

Тези които не са

преди 3 години

Които НЕ са успели Българи да спестят ПАРИ ще почнат да теглят кредити и заеми, за да ги налеят в икономиката, за да се правят на гъззари и тузари Бясна чалга ще се друсне из цяла България купонясване кой със спестени пари кой със заеми всичи на куп яко чалга **** и **** като после **** и така ********

35

...

преди 3 години

Като изключим мрънкачите, повечето хора наистина спестиха пари от липсата на заведения и излишни разходи. Всеки малко или много е стегнал колана и е започнал повече да заделя. Когато и да се върне нормалния живот със сигурност икономиката ще живне! В момента печелят най-много магазини, а след това ще има тласък към ресторанти и барове. Нормалните неща от живота...Работете, развивайте се и си живейте живота, стига с тея конспирации...Много сме малки за тях и всеки си има глава на раменете!

34

Анонимен

преди 3 години

Е да, българите ще налеят в икономиката 10 трилиона долара от спестяванията си. Минимум.

33

да,да ама не

преди 3 години

До българинПолитиката си е чиста търговия! Власт, влияние......! Но нашите политици нямат здрави *** да държат за интереса на България! И предават/продават каквото им поискат за да останат още малко отгоре!

32

Анонимен

преди 3 години

Лъжат тъ съ късат! Global Ratings очаква растежът на САЩ да се възстанови с 4,2% през 2021 г., като БВП на страната ще се възстанови до размера, който беше в края на 2019 г.-----Можеше, но при Тромпетя, не и при Бидоня, и демократите!Той, Бидоня направу си го каза - Шъ печатът 2 Трилона $$$!За отминалата година доста хора бяха принудени да изхарчихат спестяванията си и доста от тях живеят на кредит към банките.Още един Локдаун през Октомври или Ноември 2021 и финито ла комедия!

31

да,да ама не

преди 3 години

Продължението:Ако не се правят кризи ще има световна война, но големите ги е страх от война! Преките и непреките поразии ще са такива, че в следващата война, ако изобщо има такава и е между човеци - оръжията ще са камъни и тояги! Моите скромни знания ми казват, че кризата с пукането на балона трябваше да е по-късно към 2024-5 година, а коронавируса е изненада! Ще видим! Следва продължение! Каквото и да говорят - става дума за пари, печалби, власт, влияние, пазари...!

30

да,да ама не

преди 3 години

До българинФaкт e, чe ce cпрeтнa хубaвa cвeтoвнa кризa! Щe рaзбeрeм пo нaтaтък мoжe би зaщo!?Тoвa, чe вируca прecкoчил нa хoрaтa oт прилeп, пaнгoлин, змия... дeтo китaйцитe cи ги ядaт oт 1000 гoдини и нe e прecкoчил, тa чaк в днeшнo врeмe e зa тия дeтo кoнcумирaт дoмaтитe c кoлчeтaтa!Нa вceки 10-15 гoдини ce прaвят/oргaнизирaт cвeтoвни кризи c кaкъвтo и дa e пoвoд! Ceгa e кoрoнaвируc! По време на криза големи маси от хора в глобалния свят стават излишни. В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират. 2008-9 година пак имаше кризa! Ако не се правят кризи ще има свет

29

V

преди 3 години

Аз кат гледам само Русия може да направи нещо против това .Амааа Путин е мекошав освен това Русия все пак е европейска а ние сме си малко социалисти .Това е в интерес на САЩ и Китай .Еврогейския е бита карта .Странна смесица между социализъм и нацизъм който вече посяга и към феодализъм . Това положение е изключително в интерес на САЩ и Китай.

28

българин

преди 3 години

Някой помним 32! Тогава банките тук спряха да дават "кредити"! Помниш нали? И още неща се случиха разбира се.Но много хора Не разбраха "политиката тогава" уви!

27

българин

преди 3 години

Амииии,за трезво мислещите хора.Не е изненада!-:) ЗА това се появи "вируса"! ЗА това Тръмп .НЕ НАПАДНА НИКОГО през жалкият си мандат!-:) За това НАТО Американското се "сви" И не се чу за него нали? Само дето на ТРъмп му хареса и не разбра че беше пионка в една голяма "политика"! И то от световен мащаб! Много Тръмпофили му повярваха! И тук имаше болни мозъци като Американските! И в един момент,огромни ПЕЧАЛБИ за Фармацефтичните компании по цял свят?! Ами за това нямаше войни НАИВНИЦИ!!!

26

да,да ама не

преди 3 години

До СВОЙСъщото беше след простотията 2008-9година! Ама кой ще си спомни?!

25

да,да ама не

преди 3 години

Маалиии! Печатниците на пари/виртуални и реални/ пердашат на 7/24! И после какво?! Светът се управлява от някой като ХИТЛЕР! Някой да прочете Ерих-Мария Ремарк пак! Как в ш+++баната Германия се купува парче хляб за куфар печатани марки!

24

MaйMyнaтa

преди 3 години

Не энам само, кво ще стане с всичките тия долари, элато и кво ли още не, със стойността на раэплащане. Ако, да недава господ..Антихриста ви иэбие всички. Ей така эа кеф, или пък эаслужено

23

СВОЙ

преди 3 години

Манипулациите са големи!ФЕД печатат необезпечени долари.ЕЦБ изкупува дългове,които,няма да се изплатят никога.Цените в магазините се повишиха за последната година с 20 до 50% .Пандемия,инфлация,тероризъм,само и война ни трябва(не че вируса,не е война).Светът полудя!

22

SS

преди 3 години

И откъде толкова спестявания ? А сетих се. Това са спестените пенсии от нещасниците които си отидоха през 2020 кой от коронавирус,кой от мизерия,или нещо друго. Икономиката е съсипана.Не знам какво е положението в Бг защото нищо не се казва по въпроса.