450

До Маке

преди 3 години

Омраза е да гориш чуждо знаме, да рушиш чужди паметници, да наричаш някого фашист, без да е такъв, да наричаш съседния ти народ ''грабливо племе''... ето това е омраза !

449

Баща ви

преди 3 години

След кото нямат ваксини , да направят това което умеят най-добре - да си ги откраднат 😁

448

Маке

преди 3 години

Колку само омраза од страна на Блгарите кон Македонците. И после велите ние сме ве мразе ле. Апсурдно.

447

Бългалка

преди 3 години

Не е ли нагло да палят българското знаме, а после да искат дарения?!?

446

До 495

преди 3 години

Не знам защо си мислиш, че сме се разплакали за Македония ! Ние ви признахме независимостта и държавицата първи в света, и изобщо не ни интересуваше личния ви живот, докато не започнахме да разбираме по какъв път на анти-българизъм и фалшиво величие сте тръгнали да се развивате, а това от своя страна ни принуди да се замислим за защитата на нашата история и националната ни идентичност от вашите нагли посегателства и обиди ! А обещанията, нека първо вашите политици да почнат да ги изпълняват !

445

Истината

преди 3 години

Истината,че България няма ваксини!

444

Крум

преди 3 години

Най-добре е да забравим че съществуват тези озлобени и неуки шкупяни. Да си живеят със сърбите по-живо, по-здраво...

443

Добре

преди 3 години

До ИнжекторНо гледай да не е изтървала спринцовката, че ще имаш ядове! :)

442

Доктор Бойко

преди 3 години

Щом не бройката е важна , моля явете се в Българското посолство в Скопие да си получите ваксината , една на брой . Подарък от "брата Бойко". И дано спрете с тия просешки истории и мрънкане .

441

хахаха

преди 3 години

Какъв брат ви е Бойко , вардарски просяци ?

440

Анонимен

преди 3 години

501 Не, за няколко месеца, омразата към България и обидите към българите никога не са престанали в държавицата край Вардар, появила се на картата, през 1992 година. Доста дълго ви чакахме, да престанете с антибългарската истерия, диктувана от Белград и Москва, но вие я засилихте, не спазихте договора от 2017. Дори не успяхте, да научите сръбското лицемерие, от менторите си в Белград, а поехте стария поход срещу България. Затова от нас, вето. За Сърбия, може и да преразгледаме подкрепата си.

439

Анонимен

преди 3 години

Защо все някой им е длъжен на северомакедонците, които до вчера, бяха потомци на гръка Александър Македонски. Да си купят сами, малко ли, пари и помощ сме им дали, при това, бързо забравена. Каква държава е това, ако непрекъснато ще проси и чака наготово?

438

Анонимен

преди 3 години

503 Ветото срещу РСМ ще продължи дотогава, докато античките не изпълнят договора, докато не променят учебниците, където стои омраза към България, кражба на българска история, език, идентичност. Докато не престанат с претенции за "македонско малцинство, палежи на българския флаг.

437

?

преди 3 години

Вие първо се научете да спазвате обещанията си, на малко обноски и тогава си търсете ваксините от ''българските фашисти''. Нахални смешници!

436

Анонимен

преди 3 години

505 Задръж мнението за себе си. България получава от ЕС 29 милиарда, вече са одобрени. Що се отнася до ваксините , ще дойдат, вярно, с малко закъснение, но ще дойдат. Заминавам за Китай, или Русия, ако си толкова за техните ваксини. Те не са одобрени от Брюксел.На ултраса Вучич му е лесно, да търгува Пфайзер, в замяна на политически дивиденти, след като ваксинира сърбите с китайски и руски ваксини.

435

Анонимен

преди 3 години

До Рамзан КадировЩе плачем за китайски ваксини. Бяхме последните в ЕС. Ние сме страна на престъпниците и най-голямата корупция. ЕС не иска да ни вижда

434

Анонимен

преди 3 години

След като разруши историческата възможност да станете покровители на македонския евроинтеграционен път с невероятни детайли и енергия, от сега до вечността; в продължение на месеци, в огнена дипломатическо-политическа гвардия, те изсипваха всички репресирани разочарования от миналия век върху главите на изумената македонска публика от този век (която, духайки върху историческото балканско масло, никога не е имала навика да търси съседите му от изток с голямо приятелство); след като, без да мигне окото, те похарчиха търпението и идейно-политическата гъвкавост на човека-гума-другаря Заев (койт

433

Vasil Iljoski

преди 3 години

Защото не се отнасят към нас като към граждани от втора класа. И за да кажем колко сме силни, наложихме вето на Македония. Каква трагедия сме и колко късогледи са пазарджишките политици.

432

Анонимен

преди 3 години

е плачете уште 100 години по Македониа. вашата кусогледост и кусогледоста на Вашите корумпирани политичати толку Ве оддалечи од Македониа што за неколку месеци станавтенаомразен народ во Македониа. Следна шанса да се зближиме после 100 години кога ке се роди нов Заев. Заев се ви даде, ама ви беше малку. Ка нас викаат преку леб сакавте погача. А адио, и ко зна где и ко зна кад,,,,

431

Бай Ване

преди 3 години

Тези наши " братя", са като едно от малцинствата у нас, а бе все нещо искат, все нещо мрънкат, все жертви се изкарват.... А те от своя страна , просто ни даряват със своето изключително полезно съществуване... Ай стига вече