47

Анонимен

преди 3 години

Китай е бил на колене след двете Опиумни войни през 19 век, когато евроатлантиците за да сринат икономиката му, започват да внасят контрабандно в Китай опиум отгледан в Индия.Цивилизацията базирана на насилие и лъжа т.е.нашата евроатлантическа цивилизация, е много по-възможно да внесе в Китай биологично оръжие, отколкото обратното.

46

хммм

преди 3 години

комунисти и честност, комунисти и отразяване на реални събития, комунисти и свобода на словото

45

ДО ВЯРВАЩ НА СЗО

преди 3 години

шамарил съм и за по-малко да знаш

44

ВЯРВАЩ НА СЗО

преди 3 години

Няма нищо на този свят, на което да имам по-пълно доверие, отколкото на СЗО. Само като погледна в добрите, топли очи на Тедрусчо, знам, че никога не би ме излъгал. Това много честен и съвестен човек.

43

Анонимен

преди 3 години

Дори на хората от СЗО които са на китайска хранилка и каишка им омръзна от лъжитена китайските комунисти. Повече от година след като поведоха биологична война сцялото човечество не са осигурили пълен достъп до информацията за началото назаразата и никога няма да го направят. Гадни гну*сни, злобни жълтурковци трябва да бъдатзаличени от лицето на земята за това отвратително престъпление срещу човечеството.

42

ГосТ

преди 3 години

"заличени са 22 млн акаунта" ама разбира се. В Ухан, нали ? Хахахаха смешковци. Иначе, откогато е циркулирал в Ухан, оттогава (или малко по късно) и в щатите и Европа.

41

До 36

преди 3 години

Да бе, американците го пренесли, но пандемията пламнала първо в Ухан, пък чак няколко месеца след това в Щатите ! ...А ти като се облещиш пред огледалото, виждаш ли да плават корабчета ?!

40

Анонимен

преди 3 години

Най-добре циркулира в празни глави.

39

Анонимен

преди 3 години

да не се окаже само че и белите каски (американските шпиони) от Сирия са замесени ??

38

Комунист

преди 3 години

Не може да бъде, американците са го пратили там по интернет !

37

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е циркулирал при китайците още през август-септември. А по неофициална информация, естествено покрита и отречена, са заличени 22 млн акаунта на мобилни услуги.

36

Анонимен

преди 3 години

Жълтите направиха много добрипари от техният вирус.А те най-много обичат зелените гущери.Скоро ще пуснат слерващият

35

11

преди 3 години

И сеа ко прайм?

34

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е циркулирал в Щатите още през лятото,но са забранили да се пише за забоелите.По време на американските военни учения в Ухан ,вирусът зарази много италиански военни,които пък го принесаха в Италия,

33

ГосТ

преди 3 години

Джони, я отиди по добре за гъби в гората или дай малко ярма на телетата, че си много превъзбуден от тия екшъни дето ги гледаш

32

Анонимен

преди 3 години

А ако те ти шбнат една ядрена гъба над Ню Йорк ко чи стани.

31

Striker

преди 3 години

Нещата бяха ясни със и без Световната Злобна Организация - времето на изчакване Жълтурландия да си плати за щетите приключи. Сега следват ядрени гъби над Бейжин, Ухан, Лай-нян и подобни клоаки и лай-нояди.

30

Чичо Сам

преди 3 години

Само 30 трлн ни е заема, ЕС като поръчва 30 год подред ваксини за 700 млрд долара и ще я скалъпим някак 24 трлн от ЕС и 6 трилн от нас и Чичо Сам си е оправил заемите После демокрацията продължава само със една едновременна военна инвазия над някоя суверенна държава наведнъж, все пак и оръжейния бизнес трябва да върви.

29

Анонимен

преди 3 години

За кои 13 щама става въпрос тези дето не излязоха ог гр Ухан, прескочиха директно цял Китай и направо се озоваха в ЕС и заобикалят Беларус на магия. За тия вируси ли става на въпрос. Хората от Тайван и Тайланд като се заразят със Коронавирус и отиват до ресторанта да празнуват. Във Туркменистан пък е забранена думата Коронавирус.

28

До 29

преди 3 години

Прочети внимателно за Д.Д.Т. , след което си пусни ютуб да видиш с какво ги обеззаразяват. Белият пушек... Който го вдиша, приключва със следващото поколение. Вдишали са го и деца... Гледай внимателно как ги нареждат китайците в редица и минават с белият пушек ... да ги обеззаразят и те се радват. Та те така победиха.....короната и избиха ...плодовитостта.