10

Въй Въй Въй

преди 3 години

Ха ха ха. Кой работодател в България внася здравни осигуровки или пък не дай си боже пенсионни? В нормалният свят те осигуряват всякак си и ти плащат застраховка а в България нъцки. Сега рев че COVID19 от помощите неможели да вземат.

9

Анонимен

преди 3 години

Много е готино, точно когато останеш БЕЗ доходи, да ти искат САМ да си внасяш пари за здравни осигуровки. Абсолютна логика.

8

Анонимен

преди 3 години

Прехвърлих кола на мое име, исках да е на мое име. Прехвърлих и имот. Щото искам да е на мое име. Миналия месец и партидата за ток навъпросния имот си прехвърлих на мое име. Никой не ми е правил проблем за осуровките. Единствено джи-пи-то като му искам болничен и вика - дай 30 лв.Тъй че.... кой кви ги дрънка не ми дреме. Аз проблеми нямам с данъчни, с нотариуси, с КАТ и квото се сетите друго, различно то медицината. Не че и там ми е проблем - давам 30 кинта и вземам болничен за 2 седмици.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен7Туй пък кой ти го каза??? И ти си некъв ..... който вярва на тоя дет го е казал. Като нямаш осигуровките, единствения проблем който ти правят са докторята. Прегледи, болници, лечение....Колата си продавал и не можел. Аре бе, верно ли? А бе кой та излъга тъй брутално тебе? И ти ......умнико, що се връзваш?хаха, нямаш осигуровки вика и не можеш да продадеш къща, земя или кола, мотор, колело. А бе ей.... хахаааааааааааааааа

6

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми се струва, че послъгвате.Ако не си плащал здравни осигуровки, не можеш нито да купиш, нито да продадеш нито имот нито дори и 10годишен автомобил.

5

Анонимен

преди 3 години

До 3Толкова ли пък ти се скръндзят 26 лева на месец?

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3И аз съм така, колега. Не се сещам за причина да внасям осигуровки в прогнила каца, от която успяват да си гребнат единствено шефчетата с S-класите и многодетното кaфeвo малцинство. Сърце не ми дава да хвърлям на вятъра пари, които изкарвам с труд.

3

адвокат Тенев

преди 3 години

Става хаос там където има хаос и няма ред! Срам и позор за вас...В Куба с икономическата блокада има стройна здравна система,та дори в момента си произвеждат собствена ваксина против Ковид - срам за вас!!!

2

Анонимен

преди 3 години

При мен няма хаос, аз никога не съм си внасял здравни и никога не съм ходил на лекар. Лекарите са за дегенератите със скапаните гени.Ако ми се наложи, има си частни клиники.

1

там един

преди 3 години

Работиш не работиш плащаш. Това се казва държава, която мисли за наро.....администрацията си.