169

Математик Витанов

преди 3 години

Моят нос светна в червено още за Трифон Зарезан!

168

На ТОЯ ЩЕ ВЗЕМАТ ЛИ?

преди 3 години

ГЛОБА ЗА НЕВЯРНО ПРЕДСКАЗАНИЕ ??? Също да лежи в затвор и след това обществено полезен труд, за да му дойде акъла.

167

Анонимен

преди 3 години

До: Не стана ясно, защо математици се изказват по въпроси от пулмологията? Пандемията отдавна доказа, че не се подчинява на математически модели - иначе щяхме да имаме "групов имунитет" още през август. Числата определят резултата на математическите модели.Числата се променят от мерки, поведение- (не)спазване на мерки, активни дейности, случайности и т.н.Следователно, моделът дава друг резултат при промяна на числата!2×2=4 (двама заразяват 2)3×2=6 (трима заразени заразяват 2)Най-просто..

166

Анонимен

преди 3 години

лиса алисаОткога епидемиологията се превърна в математика или просто аритметика?Нито рак, нито жаба..........Има ли числа, търсят ли се тенденции (числа!) и много други ситуации, има математика!

165

Анонимен

преди 3 години

До доц. Мангъров"Докато разни пишман математичета управляват някакваа си измислена пандемия..."_______ прогнозните изчисления въз основа на конкретния числа не е управление на пандемия!"... затова е и толкова заразен и малко по-смъртоносен. Последното дори е доста спорно, защото не се правят аутопсии. "______ Правят се! "Хората, макар и с Коронарка, спряха да умират от старост !!!"Уви, не е така. И от това умират!

164

Анонимен

преди 3 години

Мими,Математиците изчисляват ...... (колко ще бъдат заразени) и всякакви други работи, свързани с числа и прогнозиране на тяхна база.Лекарите лекуват, предписват лекарства/лечение провеждат превенция и т.н.

163

Анонимен

преди 3 години

"Вече почти цяла година ни се обяснява, че средно 6% на ден са новозаразените... Съвсем грубо това са 330дни по 6% = 1980% Т.е. за отнояо недоразбралите - ВСЕКИ един от нас вече се се заразявал с тоя вирус около 20 пъти за тия 11 месеца. ...вирусът заразява 6% от населението и с останалите 94% няма работа. Толкова за математиците."Нали за "почти цяла година" разбрахте, "че средно 6% на ден са новозаразените" от тестовете за деня, а не 6% от цялото население?

162

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧЕ НЕ ПОМНЯ КОЛКО ПЪТИ СЪМ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСА,"КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ОТ ГОДИНА НАСАМ ВСИЧКИ ДРУГИ БОЛЕСТИ И ТЕХНИТЕ ЖЕРТВИ" И ОТГОВОРЪТ Е ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ!Мълчат и управляващи и опозиция,да не говорим за здравните институции!Дивеем и ние,оФФцете и блеем в посоките указани от чорбаджията!Е,НЕ ПРЕКАРХМЕ ЛИ КОВИДА ВЕЧЕ ВСИЧКИ?!_____Не, има ги болестите в статистиката!Не, не всички!

161

Анонимен

преди 3 години

Решихме в болниците така да ги наредим:Лекар, математик, лекар, математик.Да запушим хорските усти.

160

Анонимен

преди 3 години

Математик - основна градивна клетка на здравеопазването.

159

До 172

преди 3 години

А защо чак на 8-ми Март, а не още сега? Защото Борисов така казал ли? Кой е Борисов?

158

1-n

преди 3 години

тоа па не е разбрална пръви март отфараме кръчмите...аре наздрае

157

Анонимен

преди 3 години

Математиците са най-увредените хора на света! Имахме такива в даскало, те винаги имаха някакъв дефект, винаги бяха някакви кльощави и недохранени, или имаха някаква форма на аутизъм

156

Mimi

преди 3 години

Добър ден.От кога математиците изчисляват колко ще бъдат заразени? Нещо да не са се объркали или?

155

Анонимен

преди 3 години

Много добре, ако всички се разболеят, ще спре медико-диктатурата!

154

Гаргамел

преди 3 години

Много си грозен , Лъчко Ти по - добре предметни какъв е шанса някоя женска да те погледне и евентуално да те прибере от снизхождение. 100 кг . Лелка на около 40 те подгонила последния влак. Ама ти си товарен като гледам... *** ,*** страхувай глухите и слепите . Ние не се разтреперваме от "пророчествата ти " .

153

анонимен

преди 3 години

Къде беше тоя Лъчезар Томов с математиката да сметне колко народ го изкара това "страшилище" КОВИД симптомно и безсимптомно през лятото и есента на 2020г.! Затова и мряха по стълбите на болниците, а не в болниците! Такова държавно организирано прихващане на колективен имунитет имаше само в Беларус! И в Танзания с папаята!

152

Анонимен

преди 3 години

Не стана ясно, защо математици се изказват по въпроси от пулмологията? Пандемията отдавна доказа, че не се подчинява на математически модели - иначе щяхме да имаме "групов имунитет" още през август. Дотук математиците нямат ни една позната прогноза, но продължават да се изрязват.

151

Зоро

преди 3 години

Тук разни професионалисти от областта на селското стопанство и автомобилния транспорт коментират математик. Елате на 4 март при тези "мерки" и се изтропайте пак.Това, което е казал за експонентата, не сте го разбрали. Той е казал, че тя започва бавно, но после расте бързо.

150

Анонимен

преди 3 години

МАТ и шах!