27

nelityyy

преди 16 години

EEEEEEEEEIIIIII samo nqkoi da barne jivotinkite tykuv 6te mygo nahyla 4e 6te hodi da se izvinqva na peperydite!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

nelityyy

преди 16 години

:Dkoi *** 6te qde peperydi:D:D

25

nelityyy

преди 16 години

eeeei gledahte li Music idol onaq deto pee pesenta na Maraq Cery golqm smqh :D:D:D:D

24

нов бизнесмен

преди 16 години

Каним всички довечера от 20,00 часа на откриването на най-новият ресторант ХЛЕБАРКница който се намира пред представителството на ООН за България в София. Лентата ще открие Генералният секретар на ООН, който по-късно ще отлети за новата държава на Балканите Косово.Ще имате възможност да опитате от деликатесите ни, които ще Ви изненадат с приятният вид, вкус и аромат. В менюто са включени:- мешана самата от 20 вида насекоми- печени *** на скара- задушени *** със сос от дъждовни червеи- колорадски бръмбар фрикасе и други екзотични, високовитаминозни ястия.Бирата от *** ще е безплатна!Погрижили сме се и за доброто Ви настроение! Под звуците на оркестър ЩУРЧЕТА на пилона ще танцуват български, руски и украински пеперудки. Специален гост ще бъде БЯЛАТА АМЕРИКАНСКА ПЕПЕРУДА , която после ще бъде разиграна на томбола! Побързайте, местата са ограничени!Резервации на телефон 003590035900359

23

баба Хакерка

преди 16 години

Вие, що не земете шопската салата или сухият таратар да го доукрасявате с крилцата на пеперудките. Хем естетично, хем ще пообогатите салатките с протеин... ...Да взема да патентавам идеята ли ???

22

преди 16 години

Най-вкусни били ***.Комарите също са добри.По 500-600 грама на ден.

21

Не е смешно

преди 16 години

Хайде всички на гадините не останаха ...))))))))) 2 пеперуди и 1 бръмбар само за 30 стотинки ...)))))))))))

20

преди 16 години

Представям си шефа на ООН, Президента наСАЩ и Русия на вечеря, да си хапват пепруди, личинки и ларви. Много мила картинка би било! :))))))))

19

преди 16 години

Ей 18, ама това е супер идея. Следващата делегация или подобно на ООН да ги посрещнат с такива яденета :)))).Тогава ще се разбере дали просто не се бъзикат с хората :)))

18

баба Хакерка

преди 16 години

Мисля утре ще пратя дядо Хакер да лови пеперуди и бръмбари, и да поканя генералния секретар на ООН-то на гости... Оооооооо, ми то сега е зима, кво ще лови? Ще отложа поканата за лятото.Ей, специалистчета от ООН-то, тези дето гладуват и при тях е зима, ще чакат *** пролетта, че да ядат ли? Май те ще пукнат до тугиз.

17

Ани

преди 16 години

Тия надминаха дори и наша Масларова и здравословното и хранене:))))))))))

16

преди 16 години

Ot OON da si gi qdat te!

15

преди 16 години

Мразя тия които се хранят с насекоми.Ходещи болести.Липса на основен човешки интелект,който си изгражда болестотворна химия,вредна за човеците.Получавам алергия ,само като дишат до мен,дъхът им е бъкан с отрова.

14

anonimen

преди 16 години

кацнал бръмбар на трънка и вирнал на вънка видяла го мушица и наострила пичица

13

преди 16 години

Нещо не разбирате май. Не знаете ли, че след ядрен удар само *** май оцеляваха. Така може да се ориентираме в евентуални бъдещи планове на САЩ.И все пак ако може спесиалистите да направят едно демо :)))

12

FoXi

преди 16 години

da qdat te peperudi *** im.6ot vmesto da davat ludi pari za or1jiq ne vzemat da napraqt ne6y polezno za horata.tolkoz hora umirat ot glad a teq ot oon mi praqt planove ko da qdat.to mnoo qsno 4e nasekomite s16to sa hranitelni oba4e kolko miliarda peperudi se ravnqvat na 1 hlqb....

11

експерт от ООН

преди 16 години

Ние, специалистите в ООН сме похарчили по 200 Евро (за 2004); 300 (за 2005); 400 (за 2006) и 500 Евро (за 2007) на глава от населинието на света за бомби, ракети, военни технологии и войни.Съветваме ви, ако искате да сте свидетели на резултата от грандиозната ни програмата за военизиране на света - яжте гадинки. Личното ми мнение (неангажиращо ООН) е по-добре не яжте тези хвърчащи и пълзящи буболечки, защото ще е по-хуманно да си отидете от този свят от глад, а не от военният спектакъл , чийто първо действие започна с главни актьори от САЩ.

10

Pavel

преди 16 години

И така известната песен от миналото, ще звучи може би така вече.Кацнал бръмбар на тава и започнал да цвърка...

9

Сиготури Накура

преди 16 години

Новата версия е: като няма хляб, да ядат *** :)

8

незнайко

преди 16 години

БръмбАр, не бръмбЪр