66

САТАНА

преди 3 години

Не се търгува гледай си работата

65

АНОНИМЕН

преди 3 години

По-големи търговци от вас в Парламента няма! Как не ви е срам да говорите такива глупости по отношение за лекарите Тая хамелионка забрави когато беше въвВоенна болница Тогава не и се чуваше гласа Нахалство до небето

64

Анонимен

преди 3 години

Точно стока е, и вие го направихте това.

63

търговец

преди 3 години

болниците все пак са търговски дружества по закон. с какво да търгуват освен със здравето.

62

северозапад

преди 3 години

Е такъв пустиняк само при назе може да се роди от ветеринарка на другия ден става човешки доктор ,всичко знае всичко може ,да се прибира от където е отишла у софето кмет ще я изберем за да си начеще крастата да командва не ,че е мал и за таа работа но ще си намери майстора от по неелити и от нея.

61

Глупости

преди 3 години

ПЛАЩАЙТЕ СИ ЗДРАВНИТЕ ЗАСТРАХОВКИ, ДРУГАРКО, АКО ИСКАТЕ ИСТИНСКА ЗДРАВНА. СИСТЕМА, КАТО НА ЗАПАД.ДРУГОТО, СА ПАРТИЙНИ ГЛУПОСТИ!!БЕЗПЛАТНО ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ---НЯМА НИКЪДЕ!!!!

60

АРЕСТ И СЪД

преди 3 години

за всички крадци от ГЕРБ. ГЕРГОВ също не забравяйте. Ортак на ТИКВАТА. Спрете далаверите на ДОГАН и ПЕЕВСКИ с ТИКВАТА

59

ДОКТОР

преди 3 години

купи Полиграфическия комбинат в София. На Слънчев бряг на 2 линия има такъв хотел- Фамилия Стайкови. - 400 стаи за хронично болни от всичко за каквото се сетите. Всяка година смъкват от Здравната каса над 30 МЛН. И там стаите са пълни на 100% , за разлика от всички други хотели по морето. Държавата доплаща 50-90%. А всъщото време в държавните санаториуми цари разруха

58

ГосТ

преди 3 години

Една голяма част от лекарите са некадърници. Освен това не разбирам защо един инженер/физик или молекулярен биолог/химик,който спасява милиони човешки животи с машината и/или лекарството трябва да бъде по ниско в йерархията от един добър лекар. Медицината без машините и лекарствата е шарлатания. Това което наблюдаваме с ваксините. Вместо да се гледат резултатите на ваксините на биотехнолозите по суровите файлове от машините, един лекар определя кой има симптоми и кой - не

57

ПЪЛЕН АБСУРД

преди 3 години

е сегашната система. Колкото повече болни толкова по-големи заплати в болници и поликлиники. Ако са здрави хората - няма заплати.

56

СЕДЕСАРСКИЯТ МОДЕЛ

преди 3 години

на здравеопазване се оказа не НЕДОНОСЧЕ, а направо ВРЕДЕН за здравето на хората

55

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 3 години

докторската мафия и търговците на лекарстава като Магарешки да бъдат озаптени

54

моч

преди 3 години

Последните години перманентно чета изявления и коментари от този тип , които внушават че ББ е основател на Българската държава и как през тези 10-11 години от създаването ни само пропадаме и пропадаме и затъваме и вървим към гибел или иначе казано ББ е създал държава само за да я унищожи :))))Само че историята и документите твърдят друго историята ни е хилядолетна , а след 1944 г. та до днес БКП(БСП) и разклоненията и , управляват държавата и всичко срещу , което роптаят всъщност е тяхно дело !

53

Анонимен

преди 3 години

Добрютро, Нинова. Здравето Е стока, която се търгува в българските болници и кабинети най-малко от 21-2 години. Докторите са Еднолични Търговци или Обединения от Търговци.

52

Анонимен

преди 3 години

Здравето на народа е въпрос на национална сигурност. Но ние сме колония...Такава алчна егоистична тъпота е налегнала българина, че краят на тази бързоизчезваща нация е предизвестен.

51

ГосТ

преди 3 години

Нито един не излезе и не каза - обръщаме се и на Изток! Свещения Изток! Както е възкликнал Рембо. Така както обърнаха Швеция, Италия, Португалия, Гърция и Германия. Мда,Германия с един от най големите енергийни проекти с Русия.

50

ГосТ

преди 3 години

Китай и Русия поискаха да инвестират в ядрена енергетика, железопътен транспорт, производство на електробуси и т.н. Простолюдието отказа. По лесно му е да върти далаверки с урсулата, която е опекла работата на германците включително и с новия газов поток. Мишки, ама едно е да се занимаваш с мениджмънт (к'вото и да значи това), друго е с точни природни науки. То затова се закриват специалности във Физическия факултет.

49

ГосТ

преди 3 години

Това е добрият стар интернационален комунизъм. Има една азиатска поговорка - ако искаш да помогнеш на някой, не му давай риба, а му покажи как сам да я хваща.

48

Анонимен

преди 3 години

Докато няма съдебна реформа и никой не може да си търси правата по съдебен път не ни търсете за избори. Оставките и вън от парламента, 20 год лежахте там и крадяхте вместо да направите законите за съдебните реформи. Като ви пита някой какво свършихте за 30 год в политиката какво ще му отоговорите ?

47

ГосТ

преди 3 години

Си Дзинпин като умен мъж (интелекта не е даденост за всеки) го каза в Давос, водещите световни икономики трябва да инвестират в изоставащите. Имам предвид да инвестират в индустрия и технологии, а не у чекмеджета. Разбира се, че страни като България (и не само) не могат да се конкурират с водещите. Точно затова, Китай предлага да инвестира в индустрия и технологии в изоставащите, така че да се осигури продукция и работни места. Пък нека корпорациите бъдат китайски. Проблем ?