10

Софиянка

преди 3 години

По добре в контейнер, а не разпиляни дрехи на улицата около кофите. Стига точно по български кой колко пече85601ли. И в другите държави е с контейнери.

9

Loyko

преди 3 години

Б България може да намериш по хубави дрехи секонд хенд,отколкото в магазините с нови дрехи ментета. Залежала стока колкото искаш.Стари колекции ги продаваме като бутикова стока.Пародия на бизнес. Разбира се,че има и добра фирмена стока ,но тя е много ограничена и за много малко купувачи,които му държат края.Няма лошо да е втора ръка,когато е фирмена и качествена стока.

8

мхм

преди 3 години

Григоров от БЧК яко пара ***

7

АнонимеН

преди 3 години

ДОБРО УТРО!!ДРЕЖИТЕ ВТОРА УПОТРЕБА ОТ ПО-БОГАТИТЕ СТРАНИ В ЕС ИДВА ПРИ НАС А ПЪК ТАЗИ ОТ ПРИ НАС ОТИВА ВЪВ ОЩЕ ПО БЕДНИТЕ СТРАНИ :DТОВА Е БИЗНЕС

6

Митко 21 см

преди 3 години

Хвърляш дрехи в контейнера за а дрехи, после наши фирми ги събират и продават по секунди хендите. Добър бизнес е. За справка, в София има над 600 магазина за втора употреба дрехи и обувки. Толкова няма за нови дрехи. Явно хората се обличат предимно там...

5

Анонимен

преди 3 години

Другарите каквото им кажеш все е глупости и все ги лъжат. Само през комунизма бяха доволни от информацията дето им се даваше и вярваха без да питат.

4

Mda

преди 3 години

Глупости са това. Явно пак има фалшифициране на документи и реекспорт на *** от Европа през България към Африка. България е огромен потребител на секънд хенд, което се вижда от безбройните магазини изникнали дори в София, а в малките градове това е основното място където хората се обличат.

3

Анонимен

преди 3 години

Разделно събиране има до тогава докато някой не си изсипе пепелта от печка "чудо" в пластмасовия контейнер.

2

az

преди 3 години

българия неможе да събере такъв тонаж. ясно е, че тук се преработват/сортират на ЕС *** и то ръчно най-ниският клас секънд хенд. Роботизираните сортировачки са в Унгария. А БЧК е слаба бира ;)

1

Анонимен

преди 3 години

Някой прави пачка от контейнерите на БЧК.