45

Анонимен

преди 3 години

Машинките са отбиване на номера )а да помислите малко

44

Мяу

преди 3 години

Ковиди=комедии

43

НигогаПовечеГробЧума

преди 3 години

Цвъки Петното и Радо Отверката ще им намерят цаката Те са спецове по всякакви машинки

42

Избирател

преди 3 години

Най обичам, като ида да гласувам, на бюлетината да напиша КЗЛ. Как става това с машината?

41

Тук дрискат хора,

преди 3 години

които хал хабер си нямат от функцията на машините!? Щели това, щели онова!? Машина удостоверява гласът ти с бланка(касов бон-бюлетина), която после пускаш в урна, така както гласуваш с хартиената бюлетина, тук не може да има лъжи. Лъжите стават после, с натъкмяване на протоколите, там трябва да се наблюдава, тогава стават фокусите! Машините са си точни, гафовете стават в кратуните на българите, особено като гласуват за неподходящи хора!

40

Анонимен

преди 3 години

Ако машинките и те са в кабинките като бюлетинките то несъвестни гласоподаватели могат да подават много и различни гласове без протокол,но налични как за изборната кутия като бройка пуснати гласове на воля,които ще са повече по протокола за което някой трябва да ги определи чрез съпоставяне от кои са за кои са за оформянето на протокола или възможно в края подадените гласове да са по малко от подателите,което също трябва да се оформи за протокола заради процентите за отчитане на участие за избор

39

Бай Курти

преди 3 години

Няма как зеления чорап и другарката Импексова да ми казват да гласувам машинно.Хартиена бюлетина и задължително за ГЕРБ. Защото при машините другарите ще ми манипулират вота,тъй като са царе на машинациите.Винаги могат да спретнат някоя Костинбродската афера.

38

До 13

преди 3 години

*** ,каква оставка на Фандъкова,като въпросното място не е общинска собственост.

37

Анонимен

преди 3 години

До 44Машините са под надзора на Сиела,другарите на Пинокио Прокопиев и други от задкулисието.Машините не трябва да имат връзка с интернет, да са тествани в изборния ден пред комисия,въпреки,че бройката е твърде голяма за проверки.Ами който има съмнения ,да не ги ползва!

36

До 45

преди 3 години

И какво общо има Борисов,че и заплахи!Психопат ли си?По скоро ***!Машините ги въведоха под натиск на червените ***,резидента,Маноловата Обща проскубана,други подобни,само и само да са контра,да внушат съмнения!Изборите не могат да се фалшифицират в изборния ден при смесени комисии,наблюдатели и застъпници.Никой не те задължава машинно,нито аз имам намерение примерно!Избора зависи от кампаниите,мизериите ,и най вече от интелекта на избирателите,независимо от популизма на кандидатите.

35

АнонимеН

преди 3 години

СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА БОРИСОВ И ДОГАН ЗА ТОВА, ЧЕ ВЪВЕДОХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ЕДНА ЧИСТА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВОТА!!!

34

Мухахаха

преди 3 години

Много страни се отказаха от машинното гласуване защото е изключително лесно за манипулиране.Единствените които тябва да се подкупят са малкия екип админи на машините и един единствен програмист който да въведе нужните корекции.Пример: САМО ДВА реда програмен код могат да направят така че вота на лицето Б.Х. да бъде показан на дисплея и в документа че е гласувал за ГЕРБ а РЕАЛНО гласа му да се отчете при гласовете на ДПС. Корекцията се нанася за минути а скрипт може да я изтрие за секунда.

33

Анонимен

преди 3 години

До АМИ СЕГАМашинното не е анонимно и е нарушение на конституцията, Машината отчита гласа по час и минути и по видеокамерата ще се види кой е гласувал в този час и за кого от машината.

32

АМИ СЕГА

преди 3 години

На преден план излизат магьосниците от ИНФОРМАЦИОННО ОБЛУЖВАНЕ. Кого ли ще обслужват...

31

Анонимен

преди 3 години

Аха!

30

Анонимен

преди 3 години

ЦИК на практика правят смесено машинно ръчно или ръчн машинно гласуване, защото не само машинно.

29

Анонимен

преди 3 години

При машинно няма невалидни но не може и да се поправи ако е сгрешена бюлетината.

28

Анонимен

преди 3 години

Машината печати резултата на принтер и той се преписва от СИК в хартията. Пак си е същото и ще вземат по 200-300 лева. Няма как и СИК даже ако разглобят машината, ще са пак същите гласове.

27

Анонимен

преди 3 години

Шефът на "Сиела Норма" за машините за гласуване: "Няма опасност за злоупотреби, защото машините все още нямат софтуер.След инсталирането, пак няма да може да се злоупотреби, защото нямат възможност за външна комуникация."НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.

26

Анонимен

преди 3 години

В България кой век е, бре. Ужас. Хората в Космоса ще хукнат на разходка, а тук на ръка ще преписват. Изостанала държава.