72

разбра ли ББ

преди 3 години

Б Борисов,да гледа руския филм,*** и Виж,Идти и Исмотри,Русия как се е била срещу кафявата чума,и белким му светне ламбата и вдене,че Видов ден иде

71

Мяу

преди 3 години

казвам=казват

70

Мяу

преди 3 години

До бухалкиТе не мълчат, напротив , всеки ден има протести и гонения, които се крият от м и с и р к и.те, а от ЕССР казвам, че европейците харесвали мерките, имат сигурно предвид полицията, на които раздават награди.

69

Мяу

преди 3 години

Мерките на диктаторски ЕССР стават все по_брутални!!

68

Мяу

преди 3 години

Аз си пия кафето с белина и не ме хващат к.о.в.и.д.и и щамове!

67

Бухалки

преди 3 години

Фалшивия ес бяха против употребата на сила срещу мирни протести а сега какво се прави Защо ли мълчат защото не им отърва

66

Демо Крад

преди 3 години

Ееех къде ли е гръцкия Алексиус Навалниус да оглави протестите и да свали Гръцкия диктатор Путанаидис .Демокрацията трябва да възтържествува . Амин .

65

До конспиратор

преди 3 години

Точно казано! Това е истината за съжаление.

64

Анонимен

преди 3 години

До КонспираторБезнадежден случай си... Трагедия...

63

Конспиратор

преди 3 години

А бе всички нормални и мислещи хора разбраха, че короната е измислена за смачкване на народите и националните им държави. Нещата отидоха твърде далеч, отвъд медицинските съображения. Само платените постоянно врещящи финансови соростутки и тук там някой наистина мозъчен *** все още ни обясняват как някой се е загрижил за моето здраве и даже, че ваксините били полезни за моята безопасност.

62

Антиваксър

преди 3 години

Абе вярно ли още има неразбрали за тестовете? Ако се правят 45 флуоресценции както досега PCR тестовете дават до 97% фалшиво положителни резултати. На 20.01.21г. Бандата на Бил Геноцидис - СЗО каза да се правят 35 флуоресценции с което ще намалеят фалшиво положителните тестове на 30%. И опаааа- намалява Корона вируса щот Бай Дончо (по прякор Бай Дън) го е преборил. А за антигенните тестове какво да кажа-положителни са на киви, портокал, сок от горски плодове, кока кола, сладолед и прочие.

61

Бибитко от Банкя

преди 3 години

При нас е Рай.

60

православен патриот

преди 3 години

Ееее най после маляките се събудиха !!! Браво !!! Така трябва ! Без Борба няма Свобода !

59

Анонимен

преди 3 години

Тия на снимката на приличат на протестиращи против ограниченията

58

Един от Германия

преди 3 години

Когато някой (някоя) управлява 16 години, загубва чувството за реалност и връзката с народа. Факт, известен от всички времена и всички политически управления. В момента Меркел е на този етап, но е успяла да се обгради само с верни слуги. Всеки който е на различно от нейното мнение бива сменен с някоя марионетка. Поне 10 случая с министри, партийни величия и шефове на провинции са известни - последният беше шефът на Службата за Защита на Конституцията, г-н Ханс-Георг Маасен. Демокрацията е фасада

57

АнонимеН

преди 3 години

САМО БОЙ С ПАЛКАТА ПО КРАТУНАТА, ТОВА ДАВА РЕЗУЛТАТИ!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Малии полагал бил изпити по конституционно право - и пак не си разбрал че това е основен закон с който трябва да борави всеки гражданин.

55

до 59

преди 3 години

И във Виена протстиращите носеха плакати "Friede, Freiheit, keine Diktatur" и скандираха"Kurz muss weg"/Курц да се маха. Мерките в Австрия вече станаха диктаторски. Но по немските държавни телевизии показваха тази вечер 20 души протестиращи в Москва за Навални, а не десетките хиляди във Виена, и дума не обелиха за вече втората този месец голяма демнстрация в австрийската столица. Страх я Меркел от едно ново масово движение с викове "Ние сме Народа !"

54

Анонимен

преди 3 години

А вчера във Виена излязоха десетки хиляди на протест. Търсете demo vienna и ще видете видеозаписите.

53

SS

преди 3 години

Сълзотворният газ CN и CS е най ефективен лятно и топло време.Зимата не върши много работа освен в затворени помещения.