197

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече ни ги навирате в очите тия ненормалници постигате обратен ефект законът е всяко действие има равно и в случая по голямо противодействие законите не можеш промени не си бог

196

Кауня

преди 3 години

Цялата ви работа е бошляф . Кой е толерантен и кой си е направо тоталитараен? Днес ако в на запъд си заяви не толерантна та позиция, като мен който не позволих децата ми да участват в все народния училищен празник на розовата тениска , ще те осерат в социалните мрежи, ще те изгонят от работа и до 6 месеца социалните служби ще ти отнемат децата и ще ги дадат за осиновяване на хомо - педофилска двойка.

195

Анонимен

преди 3 години

Дойче Веле с пеперудките им журналисти каква друга статия да напише?

194

Анонимен

преди 3 години

Изтокът все още е доста толерантен и определено по-толерантен от запада. Западняците като цяло не са теглили отоманско "присъствие" и после тоталитарни режими, за разлика от източните народи, които са се научили на бдителност по трудния начин. Нямам против сексуални ориентации, хомо, ***, психологически пол и т.н. Имам обаче против това да се превръща в целенасочена и толерирана от държавата пропаганда и да се превръща в норма. Лягайте си с който си искате, но без пропаганда върху децата.

193

Некъф

преди 3 години

Станахме по нетолерантни защото започнахте на сила да ни навирате тази откачена, извратена напаст !!!

192

Анонимен

преди 3 години

Хомосексуализмът даже е тежко психическо заболяване, причиняващо тежки ментални увреждания. За някои е заразно.Следва да се лекува в каменните кариери, доживотно.После нека разправят, че социализмът беше лош.

191

Анонимен

преди 3 години

Хомосексуалността е заболяване.

190

Аааабе...

преди 3 години

козата си сака пpъч и те тва е.Тези модерно леви леваци и левичари да ги разправят техните на старата ми шапка.

189

Додо

преди 3 години

Мръснa, сатанинска пропаганда. Поредната! Богъ ще разруши сатанистите, набутващи Сoдомията за нормалност.

188

Анонимен

преди 3 години

Няяяяяяяяяма такива филми. От времето на динозаврите се знае, че жената си иска мъж, а мъжът, жена.Тези модерните алабалистики за феминизъм, нормален хомосексуализъм и джендъризъм да ги разправят на aбopигeнитe в Австралия, Папуа нова Гвинея и ислямските общества. Да ходят да си врят байряка в Афганистан, Индонезия, Саудитска Арабия и Иран.

187

опа

преди 3 години

Същата ментална обремененост, която е виновна хората да имат обремененост в сексуалната ориентацията, е същата, виновна и за другите сексуални смущения като педофилията например. Затова не се учудих, когато тези дни прочетох, че са се явили призиви за узаконяване на педофилията.

186

Анонимен

преди 3 години

Тату си признаха че само са се правели на лесбийки за да могат да избягат на Запад.

185

Анонимен

преди 3 години

Изтокът бе по-толерантен от Запада, но какво превърна източноевропейците в хомофоби - АНТИ-АКЪЛИЕТО!

184

SS

преди 3 години

Докато има гей паради,ще има и Луковмарш! Говорите за расизъм и омраза а пропагандирате хомосексуализъм . Колкото по нагли ставате с изкривените си понятия итолкова повече ще има хора които ще прегръщат национализма.Всъщност гей обществото се нуждае от омраза защото то се храни от това.За да може да скандира за все повече извратени права.

183

SS

преди 3 години

В миналото ,ако някое отроче от мъжки пол е показвало признаци или е било хомосексуално това е било срам за рода поколения напред.Дедите ни са били твърде морални хора.Не напразно се казва ,че селото (след 09.09.1944 вече не е така) е бил духовния филтър на българина.Слава богу в този аспект към обратните морала се е запазил.Не ни натрапвайте извратени понятия и ценности.И не си играйте с търпението ни !

182

Просто е

преди 3 години

Путинска русия мрази запада и използва всичко за да влияе на населението негативно, затова насажда хомофобия и други видове омраза

181

Анонимен

преди 3 години

Не е важно колко пола и ориентации има, а кой къде е в класацията!

180

Анонимен

преди 3 години

Ако знаете какво видях в нета - мъж с пу*ка, супер секси, ама май ги няма още в България!

179

ми прав си

преди 3 години

До Анонимен 193Но ако стане задължителен кво прайм тогава,м!?

178

Анонимен

преди 3 години

Българите в своята история винаги са били толерантни към тях, но в последно време да ни обясняват ,че трябва да им се дава повече права отколкото нормалните малко ни идва много.Ок англичаните ги разбирам имат вина към тях само преди няколко десетилетия са им убивали затова, че са били обратни ,но защо българите трябва да носим вината на запада ,така че по скоро се опитват нормалните да ни направят нетолерантни като англичаните навремето.