28

Анонимен

преди 3 години

Затова ли Бокича пуска ресторантите и децата. Логика по герберски.

27

Даааа

преди 3 години

Хем ще намалят населението, хем ще забогатеят! Умно като Бил Гейтс!

26

Ковид

преди 3 години

Е КАТО ПЕРПЕТУЕМ МОБИЛЕ ЗА ДЖОБОВЕТЕ НА АЛЧНИТЕ ДОКТОРИ ОКОЛО БИЛ ГЕЙТС!!! ЧИСТА ЕВГЕНИКА Е ТОВА!!!

25

Обективно

преди 3 години

АМИ ТОЧНО ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ВАКСИНАЦИИТЕ!!! ВИРУСИТЕ СЕ ПРИСПОСОБЯВАТ. ЧЕСТИТО НА УМНИЯ БИЛ ГЕЙТС И НЕГОВИТЕ МЕНГЕЛЕТА. МЕДИЦИНАТА НЕ Е АРИТМЕТИКА.

24

Тато из Правец

преди 3 години

Един ден всички ще разберете, че това е измама и улиците ще се изпълнят с гора ! Къде ще се крият НОЩ,Боко,бай Дън?

23

Някой си

преди 3 години

Тези гадове няма да мирясат, докато не си свършат пъкления план за печалба. Спасението от тях е само едно, да играе сопата.

22

Шопо

преди 3 години

Аааааааа !!! Сега и децата ! Бухахахаааа

21

Анонимен

преди 3 години

На пук на всички учени ние пускаме всички на училище понеже ние се управляваме според настроението на властимащите.Не се свинят да посягат и на децата ни. Тук не е важно какво казват лекарите - учените.жалко за този народ дето се управлява от настроението на властимащите.

20

ПЛАНЪТ

преди 3 години

Децата са голям проблем - не се заразяват тежко, не могат да ги ваксинират поради експерименталното естество на псевдоваксините, не могат здраво да плашат овчето стадо, когато децата не са в опасност. Затова започва сериозно пренаписване на сценария на приказката. Преди една година пробваха да преименуват съществуващо заболяване като Ковид при децата - не мина номера. Сега опитват отново, по-настойчиво. Сюжетът е - да "ваксинираме" и децата, те са вече "застрашени".

19

Анонимен

преди 3 години

Това означава ли че първоначалният вариант на Ковид не заразцява деца? И ако е така, то защо затваряха училищата ?Не. Първоначалният заразяващи повече възрастните.Тази британска мутация се цели повече в по-младите.Това го пишат от декември насам.Повече, не само и единствено!..

18

Митко Любопитко

преди 3 години

За кой от новите щамове става въпрос , щот всеки ден ни съобщават за нов щам ?!Как се оправяте кой-кой е ,кой е вчераше и кой-днешен, ама явно няма значение ,важното е плашенето да продължи

17

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Това означава ли че първоначалният вариант на Ковид не заразцява деца? И ако е така, то защо затваряха училищата ?

16

Анонимен

преди 3 години

Вирусът се интересува да се размножава и да живее по-дълго ,а не обратното както е написано в статията.

15

По заразен

преди 3 години

И затова, моето вече пълнолетни отроче и съучениците му взеха решение да продължат с дистанционното обучение. Решението си е негово, а ние просто бяхме уведомени.

14

Трифон

преди 3 години

Днешния де да мине под надслов - Да убием вируса за един ден с много алкохол.Да стане международен за борба с вируси!Наздраве на всички, които не се връзват с лудницата сега!

13

Анонимен

преди 3 години

Децата са опасни за възрастните. Училищата да се приспособят на изолатори и да им се поставят решетки. Нека помислят за бабите и дядовците си. А бе трябва да има всякакво разделение. Партийно, полово, човешко, професионално.

12

Анонимен

преди 3 години

Верно е. Детето се разболя и му мина за три дни. Тъпата ми жена казва, че всяка година изкарвало нещо вирусно по този начин. Аз обаче забелязах, че кихаше някак по особено този път и го сърбеше левия крак. Това очевидно бе английския опасен щам, по това дето четох.

11

Анонимен

преди 3 години

Още ли вярвате във вируса,?

10

Анонимен

преди 3 години

е затова пък от утре са на училище

9

Анонимен

преди 3 години

ПУСНАХА УЧЕНИЦИТЕ И ОТИДОХМЕ НА 5000 НА ДЕН!!!-----гледам през прозореца минават камиони , десетки на ден , мислех си че превозват пясък ама те били чували с тррупове ..