25

удф

преди 3 години

Сводки за психиране на народа.

24

Анонимен

преди 3 години

Само пет от тези 14 починали са на възраст над 73 години

23

ПИШЕТЕ

преди 3 години

ЗА ЛЕЧЕНИЕТО!!! ЗА ДА НЯМА ПОЧИНАЛИ!!!КОВИД МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВА!!!

22

ВАЖНО Е

преди 3 години

ЛЕЧЕНИЕТО!! ИМА ТАКОВА, НЕ КРИЙТЕ!!!

21

Хммм

преди 3 години

А направена ли е аутопсия? Тя може да не е знаела, че има заболяване! Пример е острата левкимия! В по-голяма част от случаите си болен без да подозираш и често се открива след серия респираторни и други заболявание.

20

Свобода

преди 3 години

Психоза= доброволно отнемане на права. Лекувайте хората , не ги дръжте под ключ, на.ци.сти.

19

Майна

преди 3 години

ВЗЕМАЙТЕ СИ ПЧЕЛЕН КЛЕЙ И СЕ НЕ БОЙТЕ!!! МОЖЕТЕ И САМИ ДА СИ НАПРАВИТЕ - 30%. ПОМАГА!!!

18

999

преди 3 години

АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МОЖЕ ДА УМРЕ ОТ КОВИД, ОТ ГРИП ИЛИ ДРУГ ВИРУС, КОГАТО НЕ СЕ ЗАПОЧНЕ НАВРЕМЕ ПРАВИЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ!!! Защото не всеки има отлична имунна система особено през зимата. Нищо чудно няма млад човек да умре!! За жалост.

17

(-_-)

преди 3 години

Никой не е починал от ковид.. Умира се от сърдечна, мозъчна, бъбречна и прочие недостатъчнисти. Също така човек може да умре от кръвозагуба и задушаване.Престанете да плашите хората с тия вируси! А, при условие, че не се прави аутопсия всяка една причина за смърт е под въпрос!Така, че си....

16

Анонимен

преди 3 години

Новина - перверзия

15

Въпрос

преди 3 години

С тази новина всъщност не ни ли казват, че всичките им теории дотук за Ковида са празни приказки? Още повече пък и ако се окаже, че е била ваксинирана.

14

до 11

преди 3 години

Точно.Аз на 20 години се разболях тежко точно от стрес, така че няма гаранция на колко години си.Както си днес добре и си ходиш утре вече може да те няма.Не знам защо се втъплява, че като си млад все едно си безсмъртен.Да не казвам и преди ковид колко мои познати си заминаха на по 30-32 години я от инфаркт я от нещо друго.

13

Безличен ле кър.

преди 3 години

Закъсняват резултатите. А трябват новини .Аутопсиите ги правете пред ва ри тел но. Да се знае от какво умира Чувекот.

12

Анонимен

преди 3 години

Пак ли новина с 30 годишна ? Вчера имаше абсолютно същата новина, дори там пак попитах защо само такива новини се публикуват ?

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Да, по това време 84 -годишния ми дядо беше излекуван от двустранна пневмония и живя още 5 години. Оставете ги тези сравнения. Душа трудно се дава, ако няма някакъв истински гад, който да му вземе живота. А този Ковид е истински гад.

10

Мед.сестра

преди 3 години

Лошо. Но една позната преди 3/4г без други заболявания почина на 38г от разкъсване на аортата или нещо подобно беше. Легнала да почине малко следобед и не се събудила. Ако я бяха изследвали при аутопсията за вируси и бактерии сигурно щяха да кажат че смърта и е повлияна от тях. Ама причината си беше чист стрес. Те така и сега с тези здрави млади дето умират ужким от ковид, умират всъщност от стрес. може жената да е загубила работата си, или мъжа и, да е да се чуди как ще оцелее че и деца акоимат

9

Анонимен

преди 3 години

До marquiseИзобщо имаш ли представа кога се прави аутопсия. Да не е умрял някой от престъпление, лекарска грешка,или има съдебно искане? Нали има тест докато е била жива жената. Аман от човешки недоразумения и некадърни творения!

8

АнонимеН

преди 3 години

32 ГОДИШНАТА СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО ЗА КОЯТО НЯМА ДАННИ ЗА ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ БЕШЕ ВЪВ СПИСЪКА ОТ ВЧЕРА С ПОЧИНАЛИТЕ!!!ПАК НИ СЕ ПРОБУТВА И ДНЕС!!ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ОРГАНИЗИРАНО СЕ ТОРМОЗИ НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ГЕРБ! ВСЕКИДНЕВНО!

7

сминдух енд чесън

преди 3 години

Този вирус е като държавен служител ,в събота и неделя си почива ,в понеделник отначало.

6

до #1

преди 3 години

На умрял честен човек не правят аутопсия в България.Правят само на престъпници